Huis > W > Welke Volgorde Moet Je Pirates Of The Caribbean Kijken?

Welke volgorde moet je Pirates of the Caribbean kijken?

Inhoud

  • 2.1 Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)
  • 2.2 Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)
  • 2.3 Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)
  • 2.4 Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe heet deel twee van Pirates of the Caribbean?

De voltallige cast met onder andere regisseur Gore Verbinski en hoofdrolspelers Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley werkten weer mee aan dit vervolg. Met als resultaat in 2006 de film The Pirates of the Caribbean 2: Dead Man's Chest. Men kan zich ook afvragen: hoeveel heeft pirates of the caribbean gekost?

NaamJaarKosten
Avengers: Infinity War2018$300.000.000
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides2011$378.000.000
Pirates of the Caribbean: At World's End2007$300.000.000
Justice League2017$300.000.000

Hoeveel verdient Johnny Depp met Pirates of the Caribbean?

Johnny Depp verdiende 75 miljoen dollar voor zijn rol in Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. Hij verdiende nog eens 55 miljoen dollar voor de twee vervolgen, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest en Pirates of the Caribbean: At World's End. Je kunt ook vragen wat is de duurste film ooit gemaakt? De duurste film ooit gemaakt is "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", waarvan de productie naar schatting 410 miljoen dollar kostte.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Waar gaat Pirates of the Caribbean 3 over?

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Hoe oud moet je zijn voor Pirates of the Caribbean? Het leeftijdsadvies 6 jaar is ontwikkeld om jonge kinderen te beschermen tegen enge en gewelddadige beelden. Juist jongere kinderen kunnen daar gevoelig voor zijn.

Dus, wat is de eerste pirates of caribbean?

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl is de eerste film uit de Pirates of the Caribbean-serie. Hoe heet de film van Jack Sparrow? De film van Jack Sparrow heet "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl."

Wat is het vierde deel van Pirates of the Caribbean?

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest is het tweede deel van de Pirates of the Caribbean-filmreeks, na Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003). Hij werd op 24 juni 2006 uitgebracht in de Verenigde Staten. De film kreeg gemengde recensies, met lof voor de visuals en actiescènes, maar kritiek voor de ingewikkelde plot. Desondanks was de film een enorm kassucces, met een wereldwijde opbrengst van meer dan 1 miljard dollar, en werd daarmee de best verdienende film van 2006 en de op één na best verdienende film aller tijden. Bij de 79e Academy Awards kreeg de film Academy Award-nominaties voor Best Art Direction, Best Cinematography en Best Visual Effects.

Door Certie Cienega

Vergelijkbare artikelen

Hoe bereken je diagonalen uit? :: Hoe kan ik gratis offline muziek luisteren?
Handige links