Huis > H > Hoe Lang Duurt Een Reparatie Bij Apple?

Hoe lang duurt een reparatie bij Apple?

De Apple Store en veel van onze erkende Apple serviceproviders repareren in sommige gevallen uw apparaat nog dezelfde dag, bijvoorbeeld bij een schermreparatie. Als de technicus uw iPhone naar een Apple reparatiecentrum moet sturen, kunt u uw iPhone meestal binnen ongeveer 6-8 dagen ophalen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Bovendien, hoe maak ik een afspraak bij de genius bar?

Een Genius Bar-afspraak maken vanaf uw iPhone of iPad

Start de app en tik op de knop "Aan de slag" op het welkomstscherm. Op de pagina Ondersteuning krijgen ziet u een lijst met al uw Apple-apparaten en -services. Let op: U kunt alleen een persoonlijke afspraak maken voor hardwareondersteuning.
Je kunt ook vragen wat is apple store voor een winkel? De Apple Stores zijn het meest bekend van de fysieke winkels, waarvan er wereldwijd meer dan 500 stuks zijn. Ongeveer de helft daarvan bevindt zich in de Verenigde Staten. De spectaculaire Apple Stores in mooie gebouwen trekken de meeste aandacht, maar er zijn ook veel eenvoudige locaties in winkelcentra.

Waar vind ik de Apple ID?

De Apple ID is het e-mailadres waarmee u zich aanmeldt bij de Apple Store, iTunes, iCloud en andere Apple diensten. U vindt het in de Instellingen-app op uw iPhone, iPad of iPod touch, of in de Systeemvoorkeuren-app op uw Mac. Vervolgens, is de app store open? De App Store is geopend als u een iOS-apparaat of een Mac hebt. Om de App Store te openen, tikt u op het App Store-pictogram op uw apparaat. Als u een Mac gebruikt, klikt u op het App Store-pictogram in het Dock.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe lang duurt reparatie MacBook?

BronTijd bij benadering
Naar een erkende Apple serviceprovider brengenUw contactpersoon vragen
Naar een Apple Store brengenTot 5 werkdagen
Dienovereenkomstig, hoeveel kost een reparatie bij apple?
ToestelScherm
iPhone 13 (6,1-inch)€311,10
iPhone 13 mini (5,4-inch)€251,10
iPhone 12 Pro Max (6,7-inch)€361,10
iPhone 12 Pro (6,1-inch)€311,10

Hoeveel kost het om een MacBook te repareren?

Apple

ModelAlleen scherm of externe behuizing (met AppleCare+)Andere schade (met AppleCare+)
Alle Mac-modellen€ 99€ 259
En nog een vraag, wat is het verschil tussen amac en apple store? Er zijn een aantal verschillen tussen de Apple Store en de Mac App Store. De Mac App Store is specifiek voor Mac-applicaties en -games, terwijl de Apple Store een algemene winkel is voor alle soorten Apple-producten, van iPhones tot MacBooks. De Mac App Store heeft ook een aantal extra functies, zoals de mogelijkheid om applicaties te updaten en beoordelingen te lezen van andere gebruikers.

Wat voor bedrijf is Apple Store?

Apple is een Amerikaans multinationale technologieconcern dat zich toelegt op de ontwikkeling en de verkoop van elektronica, computersoftware, en online diensten. Het bedrijf heeft een aantal bekende consumentenproducten uitgebracht, zoals de iPhone, de iPad, de Mac, de iPod, de Apple Watch, de Apple TV en de AirPods. Apple heeft ook professionele software- en hardware-producten, zoals de macOS, de iOS, de iPadOS en de tvOS besturingssystemen, de Xcode ontwikkelingsomgeving, de Final Cut Pro X video-editingsoftware, de Logic Pro X audio-editingsoftware en de Swift programmingtaal. Het bedrijf opereert wereldwijd met 264 winkels in 25 landen, waaronder 184 Apple Stores in de Verenigde Staten en 81 in het Verenigd Koninkrijk. Apple is opgericht in 1976 door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne, en is sindsdien uitgegroeid tot een van de waardevolste en meest invloedrijke bedrijven ter wereld.

Door Daryn

Vergelijkbare artikelen

Hoe heet de Play Store van Apple? :: Waarom gaan AirPods zo snel kapot?
Handige links