Huis > W > Wat Kost Youtube Kijken Zonder Reclame?

Wat kost YouTube kijken zonder reclame?

Youtube zonder reclame

YouTube Premium Lite zal 6,99 euro per maand kosten. Het grootste verschil met Premium is dat je geen video's meer kunt downloaden, waardoor je ze niet in het vliegtuig of op andere momenten dat je offline hebt kunt kijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe krijg je gratis YouTube Premium?

Om je op de dienst te abonneren, ga je naar de website van YouTube Premium. Eenmaal aangemeld, ontvang je gratis een proefperiode van één maand. Tijdens de proefperiode heb je onbeperkt toegang tot alle YouTube Premium-functies. Gedurende deze maand kun je het proeflidmaatschap op ieder gewenst moment annuleren. Dienovereenkomstig, hoeveel kost youtube premium family? Voor een gezinsbundel ben je dus minimaal €14,99 per maand kwijt (alleen muziek) of €17,99 per maand (muziek en video). Veel mensen zullen voor die paar euro meer kiezen voor YouTube Premium, omdat je dan ook toegang hebt tot de YouTube Originals en reclamevrij naar video kunt kijken.

Trouwens, kan je youtube premium delen?

Nee, je kunt je YouTube Premium-abonnement met niemand anders delen. YouTube Premium is een persoonlijk abonnement dat je toegang geeft tot YouTube-content zonder advertenties en tot exclusieve content en functies. Kan je YouTube Premium met iDeal betalen? Ja, je kunt YouTube Premium betalen met iDeal. iDeal is een betaalmethode die beschikbaar is in Nederland. Om met iDeal te betalen, moet je een Nederlandse bankrekening hebben.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoe krijg ik reclame van YouTube af?

Je kunt inkomsten genereren uitschakelen voor video's die je al hebt geüpload.

  1. Log in bij YouTube.
  2. Klik op je profielfoto.
  3. Klik op Content in het linkermenu.
  4. Kies de video waarvoor je advertenties wilt uitzetten.
  5. Klik in het linkermenu op Inkomsten genereren.
  6. Ga naar het bovenste vak Inkomsten genereren klik op Uit.
Wat is een alternatief voor YouTube? Beste gratis alternatieven voor YouTube
  1. Dailymotion. Dailymotion homepage.
  2. Vimeo. Vimeo homepage.
  3. 3. Facebook Watch. Facebook Watch.
  4. Twitter Video. Twitter Video.
  5. IG TV. IGTV homepage.
  6. DTube. DTube homepage.

Daarvan, wat kost youtube lite?

Premium Lite kost 7 euro per maand en daarmee is het abonnement 5 euro per maand goedkoper dan het reguliere YouTube Premium-aanbod. Je kunt ook vragen welk land goedkoopste youtube premium? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de kosten van YouTube Premium van land tot land verschillen. Je kunt echter de prijstool van YouTube Premium gebruiken om de kosten van YouTube Premium in verschillende landen te vergelijken. Selecteer hiervoor je land in het dropdownmenu en klik vervolgens op de knop 'Prijzen vergelijken'. Je ziet dan de kosten van YouTube Premium in jouw land en de kosten van YouTube Premium in andere landen.

En nog een vraag, hoe kom ik op youtube premium?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat YouTube Premium niet in alle landen beschikbaar is. In sommige landen is YouTube Premium beschikbaar als een abonnementsdienst die rechtstreeks bij YouTube kan worden gekocht. In andere landen kan YouTube Premium beschikbaar zijn via providers van derden, zoals Google Play Music of iTunes. Als YouTube Premium in jouw land niet beschikbaar is, kun je nog steeds toegang krijgen tot YouTube Red door een VPN-dienst te gebruiken.

Door Polky

Vergelijkbare artikelen

Is YouTube abonnement gratis? :: Hoe kan ik mijn computer resetten?
Handige links