Huis > H > Hoe Moet Je Port Forwarden Ziggo?

Hoe moet je port forwarden Ziggo?

Port forwarding op de Connectbox: Ik zie andere opties

  1. Benader het wifi-modem via http://192.168.178.1/
  2. Log in met je wachtwoord.
  3. Ga nu naar Geavanceerde Instellingen in de verticale menubalk.
  4. Klik op DHCP.
  5. Scroll naar Gereserveerde IP-adressen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Dus, hoe zet je een poort open?

Het openzetten van een poort wordt ook wel portforwarding genoemd. Via de instellingen van het modem (en eventueel ook de router) is per programma een regel toe te voegen om vast te leggen welke poorten het betreffende programma mag gebruiken en naar welk apparaat het dataverkeer doorgestuurd mag worden. Je kunt ook vragen wat is poort 80? Een aantal poorten zijn doorgaans gereserveerd voor specifieke doeleinden. Bekende voorbeelden hiervan zijn poort 80 voor inkomend HTTP-verkeer, 443 voor HTTPS, 20 en 21 voor FTP, 22 voor SSH, 25 voor SMTP, en anderen. Poorten vanaf 1024 zijn in de regel niet gereserveerd, en dus vrij te gebruiken.

Welke poorten staan open op mijn router Telenet?

Op de Telenet router staan vier poorten open: HTTP (80), HTTPS (443), SSH (22) en Telnet (23). Hoe weet ik wat mijn server is? Er zijn een paar manieren om te bepalen op welke server uw website wordt gehost. De meest gebruikelijke manier is om het controlepaneel van uw webhostingbedrijf te gebruiken. Binnen het controlepaneel zou er een sectie moeten zijn die basisinformatie over uw account weergeeft, inclusief uw servernaam.
Een andere manier om uw servernaam te bepalen is door naar de DNS-records voor uw domein te kijken. Deze records zijn openbaar en kunnen worden bekeken met een tool zoals de Online Domain Tools Whois Lookup. Voer gewoon uw domeinnaam in het programma in en het zal de DNS-records voor uw domein teruggeven, inclusief de servernaam.
Als u uw servernaam nog steeds niet kunt bepalen, kunt u contact opnemen met uw webhostingbedrijf en zij zouden u die informatie moeten kunnen geven.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Welke poort voor ping?

pingen gebruikt geen poorten, maar een protocol. dus je kan niet een poort openzetten voor om te pingen… want dit houdt op bij het externe ip adres… dus de router of de server. Wat voor Protocol draait er op de Destination port?

poortprotocolomschrijving
69UDPTFTP: Trivial File Transfer Protocol
80TCPHTTP: Hypertext Transfer Protocol
110TCPPOP3: post office protocol, ontvangen van e-mail
119TCPNNTP: Network News Transfer Protocol

Trouwens, welke poorten heeft mijn laptop?

Aansluitingen voor het beeldscherm

  • HDMI. HDMI is de meest gebruikte aansluiting op een laptop als het gaat om beeld, simpelweg omdat bijna iedere laptop deze aansluiting tegenwoordig bevat.
  • VGA. De beeldoverdracht bij VGA gaat analoog en niet digitaal.
  • DisplayPort.
  • USB.
  • USB C / Thunderbolt.
  • Ethernet.
Welke andere poorten worden er gebruikt naast de USB en HDMI poort? De drie belangrijkste soorten poorten die op TV's worden gebruikt zijn HDMI, composiet en component. HDMI is het meest gebruikte type poort op HDTV's. Composiet- en componentpoorten zijn te vinden op oudere tv-modellen.

Wat is een Ethernet poort?

Een Ethernet-poort is een type verbinding dat wordt gebruikt voor bekabelde netwerken. Het is een fysieke verbinding die kabels gebruikt om apparaten met een netwerk te verbinden. Ethernetpoorten zijn te vinden op computers, routers en switches. Ze worden gebruikt om apparaten met elkaar en met het netwerk te verbinden.

Door Emlynn Gennette

Vergelijkbare artikelen

Kan de Huawei P30 Pro tegen water? :: Wat is 443?
Handige links