Huis > K > Kan De Huawei P30 Pro Tegen Water?

Kan de Huawei P30 Pro tegen water?

Met de P30 Pro kun je zonder veel zorgen in de buurt van water komen, want de smartphone kan gedurende 30 minuten onder water blijven tot wel 1,5 meter diep. De P30 is in tegenstelling niet waterdicht. Een beetje regen kan geen kwaad, maar als je hem in het water laat vallen, verzuipt hij.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je je telefoon beschermen tegen hackers?

Deze tips helpen u uw telefoon veilig te houden. Let op wat de app vraagt. Als je mijn telefoon of apparaat wilt vinden, stel het dan in. Leg je wachtwoorden in een kluis. Twee-staps-verificatie is nodig voor apps. Het is een goed idee om voorzichtig te zijn met openbare wi-fi netwerken.

Is de Huawei P30 Pro geschikt voor 5G?

Heeft de Huawei P30 Pro 5G? Nee. 4G is uiteraard wel aanwezig. Wat kost een Huawei P30 Pro? Wil je de P30 Pro meteen kopen? Vanaf de aankondiging eind maart kunt je wel al een pre-order plaatsen. De adviesprijs van de P30 Pro zal waarschijnlijk 899 euro bedragen.

Is het slim om een Huawei te kopen?

Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag. Het hangt af van verschillende factoren, waaronder uw specifieke behoeften en budget. Sommige mensen vinden een Huawei-telefoon een geweldige optie, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan een ander type telefoon. Uiteindelijk is het belangrijk om je onderzoek te doen om de beste optie voor jou te vinden. Men kan zich ook afvragen: kan ik mijn huawei blijven gebruiken? Ja, u kunt uw Huawei telefoon blijven gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Kunnen AirPods onder water?

De MagSafe oplaadcase en draadloze oplaadcase voor AirPods zijn niet waterdicht.

Wat is het verschil tussen P30 en P30 Pro?

De Huawei P30 en P30 Pro hebben dezelfde Kirin 980-processor, maar het Pro-model biedt met 8GB meer RAM dan 6GB en een grotere batterijcapaciteit. De P30 heeft een batterij van 3650 mAh, terwijl de P30 Pro een batterij van 4200 mAh heeft. Daarvan, kan je een huawei p30 pro draadloos opladen? P30 Pro draadloos opladen (snel lader)

Plaats het toestel op het laadstation en het laden begint automatisch. Wanneer het toestel volledig is opgeladen schakelt de lader automatisch uit. De draadloze laadset wordt geleverd met een Micro USB kabel. De oplader werkt met de QI standaard.

Vervolgens, heeft de huawei p30 pro google?

Deze Huawei-telefoons hebben geen Google-services

In wezen heeft alles dat sinds mei 2019 is gelanceerd, geen Google Maps. Dat betekent dat de Huawei P50-serie, Nova 9, Mate X2 , Huawei P40 en P40 Pro , Mate 40-serie , Mate 30-serie , Mate Xs en Honor 30-serie geen Google-apps hebben .
Heeft Huawei P30 Pro Dual SIM? De Huawei P30 Pro heeft geen dual SIM ondersteuning.

Mensen vragen ook: hoe oud is huawei p30?

De Huawei P30 is een smartphone die in maart 2019 is uitgebracht. Hij maakt deel uit van de Huawei P-serie. De P30 is 5,97 inch groot en heeft een resolutie van 1080 x 2340 pixels. Hij heeft een Kirin 980-processor en een batterijduur van maximaal 36 uur.

Door Huai

Vergelijkbare artikelen

Wat kost Huawei P30? :: Hoe moet je port forwarden Ziggo?
Handige links