Huis > H > Hoe Werkt Hue Disco?

Hoe werkt Hue disco?

De app maakt het mogelijk om jouw Hue-lampen te laten reageren op geluid, en dus muziek. Wanneer je de app aan hebt staan terwijl je muziek draait worden de tonen en het volume geanalyseerd, op basis waarvan de lichten veranderen van kleur en helderheid. Hue Disco is helaas geen gratis app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

En nog een vraag, kan geen verbinding maken met hue bridge?

1) Ga naar instellingen > het 'my bridge' gedeelte van de app en druk op “check for updates”. 2) Schakel de bridge uit en terug aan. 3) Zorg ervoor dat je Wi-Fi router zeker verbonden is met het internet en dat alle lampjes op je bridge branden. Dienovereenkomstig, wat is music sync? Dagelijks hoor je liedjes in commercials, films en series. Het samenvoegen van beeld en geluid wordt 'syncen' genoemd. Ook als je liedjes hoort in games, radio-commercials en online zijn dat vaak zogenoemde syncs. Dat woord is afgeleid van het 'synchroniseren van beeld en geluid'.

Mensen vragen ook: hoe werkt hue sync?

Hue Sync is een functie van het Philips Hue persoonlijke verlichtingssysteem waarmee het zijn lichtuitvoer kan synchroniseren met media die op een computer wordt afgespeeld. Het doet dit door de Hue Sync-app te gebruiken om de inhoud van de afgespeelde media te analyseren en vervolgens de lichtuitvoer af te stemmen op de actie op het scherm. Dit kan een meer meeslepende ervaring creëren bij het bekijken van films of het spelen van videogames, bijvoorbeeld. Dus, hoe werkt de hue app? De hue-app is een mobiele applicatie waarmee gebruikers hun Philips hue-lampen kunnen bedienen. De app maakt verbinding met de hue bridge, die op zijn beurt de hue-lampen aanstuurt. Met de app kunnen gebruikers lichtscènes maken en beheren, lampen in- en uitschakelen en lichtkleuren veranderen.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Welke app voor Hue lampen?

Officiële Philips Hue apps

  • Hue app. Als je slimme lichtsysteem met een Hue Bridge is verbonden, kun je je lampen bedienen met de Hue app.
  • Hue Bluetooth app. Met de Hue Bluetooth (BT) app kun je Philips Hue lampen bedienen via Bluetooth.
  • Hue Sync app voor mobiel.
  • Sync app voor pc.
Dit in overweging nemend, hoe reset je een hue bridge? Philips Hue bridge resetten
  1. Zorg dat de Hue bridge is aangesloten op het netstroom.
  2. Ontkoppel de ethernetkabel van je router.
  3. Draai de Hue bridge om en ontdek het gaatje met 'Restore Factory Settings'
  4. Druk deze 5 seconden in met een spelt.

Wat betekenen de lampjes op Hue Bridge?

De LED lampjes op de Philips hue bridge geven aan of de bridge op de juiste wijze is ingesteld. Mochten er lampjes niet branden dan is het goed om de verbinding te controleren. Wanneer er geen lampjes branden op de bridge heeft het apparaat waarschijnlijk geen voeding. Kan Hue Bridge via wifi? Het is mogelijk om de Kan Hue Bridge aan te sluiten op een wifi-netwerk. Hiervoor moet de Bridge worden aangesloten op een ethernetkabel die verbonden is met een router die wifi-mogelijkheden heeft. Zodra de Bridge met de router is verbonden, kunt u de webinterface van de Bridge gebruiken om de wifi-instellingen te configureren.

Hoe sluit ik Philips Hue aan op mijn TV?

Er zijn een paar manieren om uw Philips Hue op uw tv aan te sluiten. Eén manier is om de Philips Hue Play HDMI Sync Box te gebruiken. Hiermee kunt u uw Hue-lampen op uw tv aansluiten en ze synchroniseren met de inhoud op uw scherm. Een andere manier om uw Hue met uw tv te verbinden, is door de Philips Hue Bridge en de Philips Hue-app te gebruiken. Hiermee kunt u uw Hue-lampen bedienen met uw tv-afstandsbediening.

Door Panter Ramires

Vergelijkbare artikelen

Welke lampen werken met Hue Sync? :: Hoe maak ik een screenshot met Huawei P30 Lite?
Handige links