Huis > W > Welke Lampen Werken Met Hue Sync?

Welke lampen werken met Hue Sync?

Zo wordt er vaak gekozen voor een combinatie van Philips hue play lichtbalken en de Philips hue led strip. Beide zijn uitermate geschikt om te gebruiken met de hue sync box. Ook andere lichtbronnen, zoals GU10 spotjes en E27 lampen kunnen ingezet worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe sluit je Hue aan?

Philips Hue bridge aansluiten:

  1. Plaats de bridge in de buurt van je router of switch.
  2. Sluit de bridge aan op het stroomnetwerk met de meegeleverde adapter.
  3. Sluit de bridge aan op de router of switch met de meegeleverde ethernetkabel.
  4. Controleer of alle LED lampjes blauw branden.
Kan je Philips Hue gebruiken zonder wifi? De Philips hue bridge maakt namelijk draadloos contact met de lampen en accessoires via Zigbee en niet via wifi. Wanneer je bijvoorbeeld Philips hue outdoor verlichting wilt installeren en je wifi niet toereikend is in de tuin hoef je je dus geen zorgen te maken.

Mensen vragen ook: hoe begin je met hue?

Om met hue aan de slag te gaan, moet je eerst de hue bridge installeren. Met deze bridge kunt u uw hue-lampen verbinden met het wifi-netwerk van uw huis. Zodra de bridge is geïnstalleerd, kunt u vervolgens de hue-app downloaden en een account aanmaken. Zodra u een account hebt, kunt u vervolgens uw hue-lampen toevoegen aan de app en beginnen met het bedienen ervan. Hoe bedien ik Hue op afstand? Er zijn een paar manieren om Hue op afstand te bedienen:
1. Gebruik de mobiele app van Hue:
Met de Hue mobiele app kunt u uw lampen overal ter wereld bedienen. Open gewoon de app en maak verbinding met uw Hue bridge. Eenmaal verbonden kunt u uw lampen toevoegen en beheren, scènes maken en opslaan en timers en alarmen instellen.
2. Gebruik de Hue webinterface:
De Hue-webinterface is een geweldige manier om uw lampen vanaf elke computer of laptop te bedienen. Log gewoon in op uw account en maak verbinding met uw Hue bridge. Eenmaal verbonden kunt u uw lampen toevoegen en beheren, scènes maken en opslaan en timers en alarmen instellen.
3. Gebruik de Hue API:
Als u een ontwikkelaar bent, kunt u uw Hue-lampen bedienen met behulp van de Hue API. Met de Hue API kunt u aangepaste toepassingen maken die uw lampen op elke denkbare manier besturen.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Welke app voor Hue Bluetooth?

Philips Hue: de bluetooth-app

Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je de speciale Philips Hue Bluetooth-app downloadt. Dit is een gratis applicatie die je voor zowel Android als iOS kunt binnenhalen. Deze applicatie heb je nodig voor de verbinding en bediening van de lampen, aangezien je ze dus niet via wifi bedient.
Vervolgens, wat is de nieuwste hue app? Het uitrollen van de nieuwe versie van de Philips hue app is begonnen. Signify zet met de nieuwe update een stap in de toekomst van slimme verlichting. De versie 4 app is gebruiksvriendelijker en ziet er mooier uit dan de voorgaande versies.

Je kunt ook vragen wat is een scene bij hue?

Een belangrijke functie in de Philips hue app zijn de Philips hue scènes. Met scènes schakel je namelijk alle gewenste lampen snel aan en uit in de gewenste kamer of zone met de gewenste lichtsterkte. Philips hue scènes zijn eigenlijk snelkoppelingen voor de slimme verlichting in huis per kamer of zone. Kan Hue Bridge niet resetten? Als u problemen hebt met het resetten van uw Hue Bridge, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Zorg er eerst voor dat de Bridge is aangesloten op een stopcontact en dat deze via een Ethernet-kabel met uw router is verbonden. Als de Bridge nog steeds niet reageert, kunt u proberen de resetknop 10 seconden ingedrukt te houden. Als de Bridge nog steeds niet wordt gereset, moet u mogelijk contact opnemen met de Philips-klantenservice voor verdere hulp.

Waar staat IP address Hue Bridge?

Het IP-adres van de Hue Bridge bevindt zich aan de onderkant van het apparaat. Er is een label aan de onderkant van de Bridge waarop het IP-adres staat afgedrukt.

Door Garcia Russer

Vergelijkbare artikelen

Hoe reset je Philips Hue? :: Hoe werkt Hue disco?
Handige links