Huis > H > Hoe Maak Je Een Hyperlink Van Een Pdf?

Hoe maak je een hyperlink van een pdf?

Klik op "Bewerken" > "Link" om de hyperlink toe te voegen aan de tekst in uw PDF. Op deze pagina kunt u ook het uiterlijk en de linkactie van de hyperlink aanpassen. Klik vervolgens op de knop "Koppeling instellen" om het toevoegen van de hyperlink aan het PDF-bestand te voltooien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Waarom werken linkjes in pdf niet?

Als een URL-hyperlink niet werkt in het geëxporteerde PDF-bestand, kan dit probleem worden veroorzaakt door de gedeelde bestemming van de hyperlink. Dubbelklik op de hyperlink in het deelvenster Hyperlinks, kies URL in het menu Koppelen naar, schakel Gedeelde hyperlinkbestemming uit en klik op OK. Dienovereenkomstig, hoe moet je een hyperlink maken? Selecteer de tekst of afbeelding die u als hyperlink wilt weergeven. Druk op Ctrl+K. U kunt ook met de rechtermuisknop op de tekst of afbeelding klikken en op Koppeling klikken in het snelmenu. Klik onder Koppelen naar op Bestaand bestand of bestaande webpagina.

Wat dit betreft, hoe kan ik schrijven in een pdf-bestand?

Er zijn een paar manieren om in een PDF-bestand te schrijven. Eén manier is het gebruik van Adobe Acrobat Reader, een gratis programma waarmee u PDF-bestanden kunt bekijken, bewerken en van aantekeningen voorzien. Om in een PDF-bestand te schrijven met Adobe Acrobat Reader, opent u het bestand in het programma en klikt u op de knop "Bewerken" in de bovenste werkbalk. Klik vervolgens op het pictogram "Tekst toevoegen" in de werkbalk die verschijnt en klik op de plaats waar u tekst in het PDF-bestand wilt toevoegen. Typ uw tekst in en klik vervolgens op de knop "Opslaan" in de bovenste werkbalk om uw wijzigingen op te slaan.
Een andere manier om in een PDF-bestand te schrijven is het gebruik van een PDF-editor. Er zijn veel verschillende PDF-editors beschikbaar, zowel gratis als betaald. Om in een PDF-bestand te schrijven met een PDF-editor, opent u het bestand in de editor en klikt u op het pictogram "Tekst toevoegen" in de werkbalk. Klik vervolgens op de plaats in het PDF-bestand waar u tekst wilt toevoegen. Typ uw tekst in en klik vervolgens op de knop "Opslaan" in de werkbalk om uw wijzigingen op te slaan. Mensen vragen ook: hoe kan je een hyperlink herkennen? Er zijn een paar manieren om te zien of een stuk tekst een hyperlink is. Als u een grafische webbrowser gebruikt, is de tekst meestal onderstreept en van een andere kleur dan de omringende tekst. Als u een tekstgebaseerde webbrowser gebruikt, staat de tekst meestal tussen haakjes (< en >).

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe kun je een link opslaan?

Website met Chrome op het Bureaublad opslaan

  1. Start Chrome.
  2. Typ in de adresbalk de website die u wilt opslaan.
  3. Druk op het toetsenbord op de Enter-toets om de site te openen.
  4. Klik rechtsboven op de knop met de drie stipjes.
  5. Wijs Meer hulpprogramma's aan.
  6. Klik in het menu dat links uitklapt op Snelle link maken.
Kun je een pdf bestand in Word invoegen? Tijdens het werken aan je Word document, klik je op “Invoegen” > “Object”. In het objectdialoogvenster klik je op “Bestand gebruiken” en klik daarna op “Bladeren” om de PDF te vinden die je wilt invoegen. Klik op “Invoegen”.

Wat dit betreft, hoe werkt mailto?

Klik op een click-to-call knop om bezoekers op mobiele apparaten te verbinden met een specifiek telefoonnummer. Mailto-links openen het invulscherm van het standaard e-mailprogramma van een bezoeker. Ze kunnen worden geconstrueerd om een e-mail te maken met een specifieke ontvanger, onderwerpregel en e-mailtekst. Daarvan, hoe werkt een hyperlink? Een hyperlink is een link van de ene webpagina naar de andere. Wanneer u op een hyperlink klikt, gaat u naar de pagina waarnaar de hyperlink verwijst.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent een hyperlink?

Een hyperlink is een link van de ene webpagina naar de andere, die meestal wordt geactiveerd door te klikken op een gemarkeerd woord of zinsdeel. De gekoppelde webpagina wordt gewoonlijk geopend in een nieuw browservenster.

Door Riebling Sarlo

Vergelijkbare artikelen

Wat is schrijven op PDF? :: Hoe weet je of je stuurhuis kapot is?
Handige links