Huis > H > Hoe Kan Ik Een Hyperlink Maken?

Hoe kan ik een hyperlink maken?

Een hyperlink naar een locatie op internet maken

  1. Selecteer de tekst of afbeelding die u als hyperlink wilt weergeven.
  2. Druk op Ctrl+K. U kunt ook met de rechtermuisknop op de tekst of afbeelding klikken en op Koppeling klikken in het snelmenu.
  3. In het vak Hyperlink invoegen typt of plakt u de koppeling in het vak Adres.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe maak je een verwijzing in Excel?

Een celverwijzing naar een ander werkblad maken

Klik op de cel waarin u de formule wilt invoeren. een gelijkteken (=) gevolgd door de formule die u wilt gebruiken. Klik op de tab van het werkblad waarnaar u wilt verwijzen. Selecteer de cel of het celbereik waarnaar u wilt verwijzen.
Hoe vind ik koppelingen in Excel? Koppelingen zoeken die worden gebruikt in gedefinieerde namen

  1. Ga naar het tabblad Formules en klik in de groep Gedefinieerde namen op Namen beheren.
  2. Controleer elke vermelding in de lijst en kijk in de kolom Verwijst naar voor externe verwijzingen.

Hoe maak ik een link naar een map?

Ervan uitgaande dat u een link wilt maken naar een map op uw computer:
1. Klik met de rechtermuisknop op de map waarnaar u een link wilt maken.
2. Selecteer "Snelkoppeling maken" in het uitklapmenu.
3. Er wordt een snelkoppeling naar de map gemaakt op dezelfde locatie als de oorspronkelijke map.
4. U kunt deze snelkoppeling vervolgens verplaatsen naar waar u maar wilt, bijvoorbeeld naar het bureaublad. En nog een vraag, hoe werkt mailto? Wanneer een gebruiker op een mailto link klikt, zal zijn browser zijn standaard e-mailprogramma starten en een nieuwe e-mail aanmaken met het adres dat in de mailto link staat.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Mensen vragen ook: hoe maak je een kruisverwijzing in word?

De kruisverwijzing invoegen

Klik op het tabblad Invoegen op Kruisverwijzing. Klik in het vak Verwijzingstype op de vervolgkeuzelijst om het item te kiezen waarnaar u een koppeling wilt maken. De lijst met beschikbare items is afhankelijk van het type item (kop, paginanummer enzovoort) waarnaar u een koppeling maakt.
Wat is het bereik in Excel? Met celbereik (of cell range) wordt een selectie, of een verzameling van cellen in een spreadsheet aangeduid. Deze selectie is doorgaans symmetrisch (vierkant), maar kan even goed uit een verzameling van losse (niet aan elkaar grenzende) cellen bestaan. Vanuit een formule kan er naar zo'n verzameling verwezen worden.

Dit in overweging nemend, hoe zet ik een formule vast in excel?

Je kunt in Excel delen van een formule vastzetten door gebruik te maken van het dollarteken ($). Deze zet je voor de verwijzing die je vast wil zetten. Stel je hebt de formule =A1+B1 en je wil deze naar rechts doortrekken, maar niet dat hij de A aanpast. Dan kan dat door de formule =$A1+B1 te gebruiken. Vervolgens, welke formule gebruiken in excel? Het antwoord op deze vraag hangt af van wat u met de gegevens in Excel wilt doen. Er zijn veel verschillende formules die in Excel kunnen worden gebruikt, dus het hangt er echt vanaf wat u probeert te bereiken. Als u gewoon wat wiskundige basisbewerkingen wilt uitvoeren, dan kunt u de rekenkundige basisformules gebruiken. Wilt u iets complexers doen, zoals een grafiek maken, dan moet u een complexere formule gebruiken.

Hoe een PDF invoegen in Excel?

Om een PDF in Excel in te voegen, opent u het Excel-bestand waarin u de PDF wilt invoegen. Ga vervolgens naar het tabblad Invoegen op het lint en klik op de knop Object invoegen in de groep Tekst. Selecteer in het dialoogvenster Object invoegen de optie Maken vanuit bestand en klik op de knop Bladeren. Zoek het PDF-bestand dat u wilt invoegen en klik op de knop Invoegen. Klik ten slotte op de knop OK.

Door Dorothea Viers

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een link blauw? :: Wat is schrijven op PDF?
Handige links