Huis > H > Hoe Maak Je Een Link Blauw?

Hoe maak je een link blauw?

Een URL kopiƫren doe je als volgt:

Helemaal bovenaan het scherm van het artikel waar je naartoe wilt linken staat de URL, klik erop met je linkermuisknop, de URL wordt dan blauw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een hyperlink op macbook?

Selecteer de tekst of het object dat u als de hyperlink wilt weergeven. Klik op Invoegen > Hyperlink. Klik op Dit document en klik om Koppen of Bladwijzers uit te vouwen, afhankelijk van de doellocatie van de koppeling. Klik op de kop of bladwijzer waarnaar u een koppeling wilt maken en klik vervolgens op OK. Wat is een actieknop? Gebruik een actieknop om een actie uit te voeren in uw presentatie, zoals naar de volgende of een specifieke dia gaan, een app uitvoeren of een videoclip afspelen.

Men kan zich ook afvragen: hoe open je een link in powerpoint?

Het openen van een koppeling in PowerPoint is vrij eenvoudig. Open eerst de PowerPoint-presentatie waarin u de link wilt invoegen. Klik vervolgens op de dia waarin u de koppeling wilt invoegen. Klik vervolgens op het tabblad "Invoegen" en klik op de knop "Hyperlink". Dit opent het venster Hyperlink invoegen. Typ in het veld "Adres" de URL van de website waarnaar u de link wilt maken. Klik vervolgens op de knop "OK". Hoe zet je een YouTube link in PowerPoint? 1. Om een YouTube-link in PowerPoint in te voegen, opent u eerst de PowerPoint-presentatie.
2. Klik vervolgens op het tabblad Invoegen op het Lint.
3. In het tabblad Invoegen klikt u op het objectpictogram in de groep Objecten. Dit opent het dialoogvenster Object invoegen.
4. In het dialoogvenster Object invoegen selecteert u Maken uit bestand.
5. Klik vervolgens op de knop Bladeren. Dit opent het dialoogvenster Object invoegen.
6. In het dialoogvenster Object invoegen zoekt en selecteert u de YouTube-link.
7. Klik tenslotte op de knop Invoegen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe lijst van afbeeldingen Word?

Klik in uw document op de positie waar u de lijst met afbeeldingen wilt invoegen. Klik op Verwijzingen > Lijst met afbeeldingen invoegen. U kunt de Opmaak en Opties wijzigen in het dialoogvenster Lijst met afbeeldingen. Klik op OK. Hoe grafiek APA? Je kunt deze regels volgen om een APA-figuur op de juiste wijze op te maken:

  1. Het figuurnummer wordt dikgedrukt en komt boven het figuur te staan.
  2. De titel van het figuur wordt onder het nummer geplaatst (schuingedrukt en met een hoofdletter voor het eerste woord en alle kernwoorden (title case)).

Wat is een figuren lijst?

In de figuren- en tabellenlijst staan alle in je scriptie gebruikte figuren en tabellen met het bijbehorende paginanummer opgesomd. Deze lijsten zorgen ervoor dat de lezer een overzicht heeft en snel kan zien op welke plek in je scriptie je bepaalde figuren en tabellen gebruikt. Wat dit betreft, hoe verwijzen naar figuur in tekst? Er zijn een paar manieren om naar figuren in de tekst te verwijzen, afhankelijk van de context.
Als u naar een specifieke figuur verwijst, kunt u "de figuur in (sectie/hoofdstuk) X", "figuur X", of "de Xe figuur" gebruiken.
Als u verwijst naar een algemene categorie figuren, kunt u "figuren", "deze figuren" of "de figuren" gebruiken.

Je kunt ook vragen hoe maak je een voetnoot in word?

Er zijn een paar verschillende manieren om een voetnoot te maken in Word. De meest gebruikelijke manier is om een voetnoot in te voegen door te klikken op het tabblad "Invoegen" en vervolgens "Voetnoot" te selecteren in het keuzemenu "Verwijzingen".
Een andere manier om een voetnoot in te voegen is door de tekst te markeren waar u de voetnoot wilt hebben en dan op het tabblad "Invoegen" te klikken. In het uitrolmenu "Referenties" selecteert u "Voetnoot" en kiest u vervolgens het type voetnoot dat u wilt invoegen.
Als u een bestaande voetnoot wilt bewerken, kunt u dubbelklikken op het voetnootnummer om het voetnootvenster te openen. Van hieruit kunt u de tekst wijzigen of de voetnoot helemaal verwijderen.

Door Bernhard

Vergelijkbare artikelen

Hoelang is Hyves geleden? :: Hoe kan ik een hyperlink maken?
Handige links