Huis > I > Is Hyves Nederlands?

Is Hyves Nederlands?

Hyves werd in 2004 opgericht door de Nederlandse ondernemers Floris Rost van Tonningen en Raymond Spanjar en in de hoogtijdagen waren er tien miljoen mensen met een account.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Alexa ook Nederlands?

Kan de spreekster van de Engelse taal Nederlands doen? Nee, op dit moment, kan ze geen Nederlands. Je moet Engels tegen haar spreken.

Dit in overweging nemend, wat was er voor msn?

ICQ was de eerste stand-alone instant messenger en baande de weg vrij voor latere clients als Yahoo Messenger, AOL Instant Messenger (zie volgende pagina), Gtalk/Hangouts en MSN. Mensen vragen ook: wie lanceerden in 2004 het eerste sociale netwerk? 2004

Hyves
EigenaarAzerion
Opgericht22 september 2004
OprichtersRaymond Spanjar, Koen Kam en Floris Rost van Tonningen
StatusOpgeheven, verder als Hyves Games

Dienovereenkomstig, wat had je voor msn?

Ik had eenMSN voor mijn MSN messenger. Wat was de voorloper van Facebook? De voorloper van Facebook was een website genaamd Facemash. Facemash werd in 2003 gecreëerd door Mark Zuckerberg toen hij student was aan Harvard University. Op de website konden gebruikers de aantrekkelijkheid van andere studenten beoordelen. Hij werd na een paar dagen gesloten wegens privacyproblemen.

Gerelateerde artikelen

Wat is Countif in Nederlands?

Deze functie is alleen beschikbaar in de nieuwe versie van Spreadsheets. Het nummer van een bereik wordt geretourneerd.

Mensen vragen ook: wat kon je doen met hyves?

Krabbelen

Krabbelen was dé manier om met elkaar te communiceren op Hyves. Je liet een krabbel achter bij iemand die je dan volzette met alle emoticons die je kon vinden.
Hoelang is MSN weg? Op 6 november 2012 kondigde Microsoft het einde van Windows Live Messenger aan. De stopzetting startte vanaf om op de support officieel te stoppen.

Welke chatprogramma's zijn er?

De meestgebruikte chatapps zijn WhatsApp en Facebook Messenger, maar er zijn vele alternatieven. Bijvoorbeeld chatprogramma's waarmee je berichten versleuteld kunt versturen, of kunt chatten met meerdere chat-accounts. Je kunt ook vragen is msn van microsoft? Hoewel Microsoft eigenaar is van het MSN-domein, wordt de inhoud van de MSN-website niet rechtstreeks door Microsoft geproduceerd. In plaats daarvan is MSN een webportaal dat een verscheidenheid aan inhoud van verschillende bronnen van derden aanbiedt. Deze inhoud omvat nieuws, weer, sport, entertainment en meer. Hoewel Microsoft invloed heeft op de inhoud van de MSN-website, produceert het niet alle inhoud zelf.

En nog een vraag, hoe zijn sociale media ontstaan?

Sociale media zijn ontstaan als gevolg van de toenemende populariteit van het internet en de behoefte van mensen om online te communiceren. De eerste sociale mediasite, SixDegrees, werd opgericht in 1997 en stelde gebruikers in staat een profiel aan te maken en vrienden toe te voegen. Sindsdien zijn sociale media een integraal onderdeel van ons leven geworden, met sites als Facebook, Twitter en Instagram waarmee we in contact kunnen blijven met onze vrienden en familie.

Door Brosine

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Siri op iPhone se? :: Hoelang is Hyves geleden?
Handige links