Huis > H > Hoelang Is Hyves Geleden?

Hoelang is Hyves geleden?

Het verhaal van Hyves begon in juni 2004, toen drie jonge ondernemers, Raymond Spanjar, Floris Rost-Van Tonningen en Koen Kam, een ambitieus project probeerden te lanceren. De aankondiging gebeurde in een interview met Emerce, zo blijkt uit het boek Van 3 naar 10 miljoen vrienden van oprichter Raymond Spanjar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoelang garantie op iPhone 12?

Dezelfde garantieregels gelden voor alle telefoons, zelfs de nieuwe. U kunt een beperkte garantie van een jaar krijgen vanaf de dag dat u uw toestel kocht. Wat houdt dit in? U hebt één jaar garantie en twee jaar technische ondersteuning.

Men kan zich ook afvragen: waarom is hyves weg?

"Tegelijkertijd is de traditionele functie die Hyves had als sociaal netwerk sterk afgenomen. Reden voor Hyves om zich nu volledig op gaming toe te leggen", aldus TMG. Hyves had op het hoogtepunt in 2010 ruim tien miljoen accounts en miljoenen actieve gebruikers. Men kan zich ook afvragen: kan je je oude hyves account terug zien? Middels de Wayback Machine van Archive.org kun je alle profielen nog bekijken, mits jij je oude gebruikersnaam van Hyves nog weet. Ga naar deze pagina, en vul je gebruikersnaam in gevolgd door '. hyves.nl'. Klik op de knop, en je krijgt je eigen profiel in al zijn gedateerde glorie te zien.

Bovendien, wat is mijn hyves gebruikersnaam?

Uw hyves gebruikersnaam is de naam die u koos toen u zich aanmeldde voor uw account. Het is de naam die verschijnt op uw profielpagina en wordt gebruikt om in te loggen op uw account. Kun je nog fotos van Hyves halen? Hyves was een in Nederland gevestigde sociale netwerksite met meer dan 20 miljoen geregistreerde gebruikers. De site werd in 2004 gelanceerd en was populair in Nederland, België en Duitsland. In 2013 werd Hyves overgenomen door het Nederlandse internetbedrijf RTL. In mei 2014 kondigde RTL aan te stoppen met de Hyves-website en -app.

Gerelateerde artikelen

Hoelang mag een laptop reparatie duren?

De wet zegt niet hoe lang een reparatie mag duren. Het moet redelijk zijn. Een redelijke tijd verschilt van product tot product. Het zal meer tijd kosten om ingewikkelde technische producten te repareren.

Is Hyves terug?

De dansende banaan, de avatar van Jan Paparazzi, een old school interface en elkaar krabbelen: Hyves is terug. En alles is nog steeds hetzelfde, behalve de url: dat is nu Hyven.nl. Wat kwam na Hyves? Het programma is overgegaan naar Skype, wat ook eigendom is van Hyves. MSN.com bestaat nog steeds.

Wie heeft Hyves overgenomen?

AMSTERDAM – De Telegraaf Media Groep (TMG) heeft sociale netwerksite Hyves overgenomen. Waar is Hyves gebleven? Hyves was een Nederlandse sociale netwerksite die populair was in Nederland en België. De website werd opgericht in 2004 en werd in 2008 overgenomen door het Nederlandse bedrijf Sanoma. In 2013 verkocht Sanoma Hyves aan het Belgische TMG. TMG verkocht Hyves vervolgens in 2014 aan het Amerikaanse bedrijf Adknowledge. Adknowledge sloot de website in augustus 2016.

Vervolgens, hoe werkt hyves?

Hyves is een sociale netwerksite waarmee gebruikers profielen kunnen aanmaken, foto's en video's kunnen uploaden en in contact kunnen komen met andere gebruikers. De site biedt ook verschillende functies, zoals groepen, forums en evenementen.

Door Barker Hur

Vergelijkbare artikelen

Is Hyves Nederlands? :: Hoe maak je een link blauw?
Handige links