Huis > H > Hoe Maak Je Een Nieuwe Icloud Aan?

Hoe maak je een nieuwe iCloud aan?

Ga op je iPhone, iPad of iPod touch naar Instellingen > [je naam] > iCloud. Schakel iCloud Mail (of Mail) in en volg daarna de instructies op het scherm om een iCloud Mail-adres aan te maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat is het verschil tussen Apple ID en iCloud?

Een Apple ID is het e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen voor allerlei Apple-diensten. Je krijgt met een Apple ID toegang tot je opslagruimte op iCloud en hebt ook een Apple ID nodig om aankopen te doen in iTunes en de App Store. Is iCloud mail gratis? Gratis Apple ID aanmaken

Een Apple ID kun je gratis aanmaken en daarvoor moet je geen @icloud.com adres voor te gebruiken. Het is namelijk mogelijk om een Apple ID af te sluiten met een ander e-mailadres, bijvoorbeeld gmail.

Dienovereenkomstig, waar vind ik mijn icloud account?

U kunt uw iCloud-account vinden via Instellingen > iCloud op uw iPhone, iPad of iPod touch, of via Systeemvoorkeuren > iCloud op uw Mac. Bovendien, kan ik twee apple id's hebben? Ja, u kunt twee Apple ID's hebben, maar u kunt ze elk slechts met één apparaat tegelijk gebruiken. Dus u moet uitloggen bij de ene Apple ID op uw apparaat voordat u zich aanmeldt bij de andere.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Wat is mijn Apple ID gebruikersnaam?

Je Apple ID is je gebruikersnaam voor de iTunes Store, Apple Books, App Store, iCloud en andere voorzieningen van Apple. Je Apple ID wordt ook gebruikt om je Apple ID-voorkeuren op je Mac te configureren. Wat kan je allemaal doen met iCloud? Met iCloud bewaar je je belangrijkste gegevens, zoals foto's, bestanden en reservekopieën en houd je deze veilig, up-to-date en beschikbaar voor al je apparaten. Deze voorziening is ingebouwd in elk Apple apparaat, en iedereen krijgt om mee te beginnen 5 GB opslagruimte.

Wat gebeurt er als je een nieuwe Apple ID aanmaakt?

Een Apple ID is de account waarmee u toegang krijgt tot Apple voorzieningen zoals iCloud, de App Store, de iTunes Store, Apple Music enzovoort. Als u een bericht ziet dat het e-mailadres dat u hebt ingevoerd, al aan een Apple ID is gekoppeld, hebt u mogelijk al een Apple ID aangemaakt. Wat is het voordeel van een iCloud mailadres? Het gebruik van een iCloud-mailadres heeft vele voordelen. Het meest voor de hand liggende voordeel is misschien wel dat je je mail automatisch kunt synchroniseren op al je apparaten. Dus als je een bericht leest op je iPhone, wordt het ook als gelezen gemarkeerd op je iPad en Mac. Dit is een enorme tijdsbesparing en helpt je georganiseerd te blijven.
Een ander groot voordeel is dat iCloud veel opslagruimte biedt. Dus als u een groot aantal berichten hebt, kunt u er zeker van zijn dat ze allemaal veilig in de cloud worden opgeslagen. Dit is vooral handig als u ruimte vrij moet maken op uw toestel.
Tot slot is iCloud mail zeer veilig. Apple neemt beveiliging zeer serieus en heeft een aantal functies geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat uw berichten veilig zijn. Zo worden alle berichten versleuteld en opgeslagen in een beveiligd datacentrum.

En nog een vraag, hoe kom je in je icloud mail?

Er zijn een paar manieren om toegang te krijgen tot iCloud Mail:
1. Ga naar www.icloud.com en meld u aan met uw Apple ID.
2. Open de Mail-app op uw iPhone, iPad of iPod touch en meld u aan met uw Apple ID.
3. Stel iCloud Mail in op uw Mac of pc en meld u aan met uw Apple ID.

Door Callida

Vergelijkbare artikelen

Wie heeft recht op IVT? :: Hoe werkt Siri op iPhone se?
Handige links