Huis > H > Hoe Apple Agenda Synchroniseren Met Android?

Hoe Apple agenda synchroniseren met Android?

Apple iCal-kalenders synchroniseren met Android

  1. Klik in de menubalk bovenaan op Agenda en open de Voorkeuren.
  2. Ga naar het onderdeel Accounts en klik op het plusteken om een account toe te voegen.
  3. Kies bij Type account voor Google en voer je (Google) e-mailadres en wachtwoord in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe 2 agenda's synchroniseren?

Je agenda delen

  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Zoek aan de linkerkant het gedeelte Mijn agenda's.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de agenda die je wilt delen en klik op Meer.
  4. Klik bij Delen met specifieke mensen op Mensen toevoegen.
  5. Voeg het e-mailadres van een persoon of Google-groep toe.
  6. Klik op Sturen.
Mensen vragen ook: hoe deel je apple agenda? Een iCloud-agenda delen
  1. Tik onder in het scherm op 'Agenda's'.
  2. Tik op. naast de iCloud-agenda die je wilt delen.
  3. Tik op 'Voeg iemand toe' en voer een naam of e-mailadres in of tik op. om door je contacten te bladeren.
  4. Tik op 'Voeg toe'.

Hoe kan ik mijn agenda delen Samsung?

Er zijn een paar manieren om uw Samsung-agenda te delen. Een manier is om de Samsung Agenda-app te gebruiken om uw agenda met anderen te delen. Hiervoor opent u de Samsung Agenda-app en gaat u naar de agenda die u wilt delen. Tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en tik op Delen. Vanaf hier kunt u kiezen hoe u uw agenda wilt delen. U kunt hem delen via e-mail, sms of u kunt een QR-code maken die anderen kunnen scannen om toegang te krijgen tot uw agenda.
Een andere manier om uw Samsung-agenda te delen is door de ingebouwde Agenda-app op uw telefoon te gebruiken. Open hiervoor de Agenda-app en ga naar de agenda die u wilt delen. Tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en tik op Delen. Vanaf hier kunt u kiezen hoe u uw agenda wilt delen. U kunt hem delen via e-mail, sms of u kunt een QR-code maken die anderen kunnen scannen om toegang te krijgen tot uw agenda. Hoe kan ik mijn Outlook agenda synchroniseren met mijn iPhone? Er zijn een paar verschillende manieren om je Outlook agenda te synchroniseren met je iPhone. Eén manier is om Apple's iCloud service te gebruiken. iCloud is een gratis service waarmee u uw Outlook agenda kunt synchroniseren met uw iPhone. Om iCloud in te stellen, moet u zich aanmelden bij uw iCloud-account op uw iPhone en vervolgens de optie iCloud Agenda synchroniseren inschakelen.
Een andere manier om uw Outlook-agenda met uw iPhone te synchroniseren is met Microsoft's Exchange ActiveSync. Exchange ActiveSync is een betaalde dienst waarmee u uw Outlook-agenda met uw iPhone kunt synchroniseren. Om Exchange ActiveSync in te stellen, moet u zich aanmelden bij uw account op uw iPhone en vervolgens de synchronisatieoptie voor Exchange Agenda inschakelen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Vervolgens, hoe google agenda synchroniseren met iphone?

Je kunt Google Agenda synchroniseren met de Agenda-app die al op je iPhone of iPad staat.

  1. Open je apparaatinstellingen op je iPhone of iPad.
  2. Scroll en tik op Agenda.
  3. Tik op Accounts Account toevoegen.
  4. Geef je e-mailadres op.
  5. Geef je wachtwoord op.
  6. Tik op Volgende.
Wat dit betreft, hoe kalenders synchroniseren? Aan de slag
  1. Download op je Android-telefoon of -tablet de Google Agenda-app vanaf Google Play.
  2. Wanneer je de app opent, worden al je afspraken gesynchroniseerd met je computer.

Hoe Google Agenda's synchroniseren?

Bij de meeste Android toestellen staat deze app standaard geïnstalleerd en zal de synchronisatie automatisch verlopen. Bij iPhones en iPads is dit niet automatisch. Ga naar de instellingen van je toestel, kies “Accounts”, log in met je Google-account en zet de schakelaar achter agenda in het groen. Hoe maak ik een familie agenda aan? Er zijn een paar verschillende manieren om een familiekalender te maken. Eén manier is om een online dienst als Google Calendar of Apple Calendar te gebruiken. Een andere manier is om een kalender te maken in een tekstverwerkings- of spreadsheetprogramma zoals Microsoft Word of Excel. Je kunt ook in veel winkels een kant-en-klare gezinskalender kopen.

Hoe Agenda delen via iPhone?

Er zijn twee manieren waarop u uw Agenda vanaf uw iPhone met anderen kunt delen:
1. Je kunt je Agenda met anderen delen door een Agenda Groep aan te maken. Open hiervoor de Agenda-app en tik op het pictogram "Groepen" in de linkerbovenhoek. Tik vervolgens op het "+"-pictogram in de rechterbovenhoek en selecteer de mensen die je aan de Agenda-groep wilt toevoegen.
2. Je kunt je Agenda ook met anderen delen door een openbare agenda te maken. Open hiervoor de Agenda-app en tik op het pictogram "Agenda's" in de linkerbenedenhoek. Tik vervolgens op het "+"-pictogram in de rechterbovenhoek en selecteer "Nieuwe agenda maken". Tik op de optie "Openbare agenda" en geef je agenda een naam. Tik vervolgens op de optie "Mensen toevoegen" en voer de e-mailadressen in van de mensen met wie u uw agenda wilt delen.

Door Asuncion Quire

Vergelijkbare artikelen

Kun je iCloud gebruiken op Android? :: Wat is je iCloud mail?
Handige links