Huis > H > Hoe Alle Foto's Selecteren Icloud?

Hoe Alle foto's selecteren iCloud?

Op een iPhone, iPad of iPod touch

Tik op iCloud.com op 'Foto's'. Tik op 'Selecteer' en tik vervolgens op een foto of video. U kunt meerdere foto's selecteren door erop te tikken. Tik op 'Selecteer alles' om uw hele bibliotheek te selecteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik foto's van mijn iphone op mijn laptop?

Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.

  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.
Waarom zie ik foto's iPhone niet op computer? Hiervoor heb je eerst iTunes nodig op je PC. De nieuwste versie van iTunes kan je vinden via deze link. Met deze stappen importeer je de foto's in het programma Foto's. Installeer iTunes, Voor het importeren van foto's van iPhone naar pc is iTunes 12.5.1 of hoger nodig.

Hoe haal ik iets uit de cloud?

Om iets uit de cloud te halen, moet u een account voor cloudopslag hebben bij een aanbieder van clouddiensten. Zodra u een account hebt, kunt u bestanden uploaden of downloaden uit de cloud. Bovendien, hoe haal ik bestanden uit de icloud? Er zijn een paar manieren om bestanden uit iCloud te halen:
-Als u iCloud Drive hebt ingeschakeld, kunt u naar Finder gaan en in de zijbalk op iCloud Drive klikken. Alle bestanden die u hebt toegevoegd aan iCloud Drive verschijnen hier.
Als u een app gebruikt die iCloud ondersteunt, hebt u meestal toegang tot uw bestanden via het onderdeel "iCloud" van de app. In de app Pages klikt u bijvoorbeeld op de knop "iCloud" in de linkerbovenhoek om toegang te krijgen tot documenten die in iCloud zijn opgeslagen.
U kunt ook naar www.icloud.com gaan in een willekeurige webbrowser en u aanmelden met uw Apple ID. Van hieruit hebt u toegang tot uw iCloud Drive en tot uw foto's, contacten, agenda's en meer.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel foto's op 64 GB SD-kaart?

Dit betekent dat er veel foto's kunnen worden gemaakt. Voor 64 en 128 gigabyte zijn dat er respectievelijk ongeveer 2.560 en 2.560.

Daarvan, hoe zet je foto's van icloud op harde schijf?

Kopieën van uw foto's en video's downloaden van uw apparaat

Tik op uw iPhone, iPad of iPod touch op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Selecteer vervolgens 'Download en bewaar originelen' en importeer de foto's naar uw computer.
Wat dit betreft, hoe foto's overzetten van oude naar nieuwe iphone? Het synchroniseren werkt zo:

  1. Installeer de nieuwste versie van iTunes.
  2. Open iTunes op de computer.
  3. Sluit de iPhone met de originele usb kabel op de computer aan.
  4. Tik binnen iTunes op het iPhone symbool.
  5. Klik bij synchroniseer foto's en klik op het vakje hiernaast.
  6. Kies welke map of onderdelen je wilt synchroniseren.

Hoe foto's van iPhone op pc zetten zonder iTunes?

Je koppelt daarvoor je iPhone met een usb-kabel met je computer. Via 'Mijn computer' klik je naar je iOS-apparaat en kies je voor \Internal Storage\DCIM\100APPLE. Vervolgens kun je (alle) foto's selecteren en naar je computer overzetten. Hoe zet ik mijn foto's op mijn laptop? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u foto's op uw laptop kunt zetten. Eén manier is om ze van uw camera over te brengen met een USB-kabel. U kunt ook een geheugenkaart in uw laptop plaatsen als deze een geheugenkaartlezer heeft. Een andere manier om foto's op uw laptop te zetten is ze te downloaden van een website of ze naar uzelf te e-mailen en ze op uw computer op te slaan.

Hoe kan ik mijn iPhone koppelen aan mijn laptop?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw iPhone aan uw laptop kunt koppelen. Eén manier is om de Apple iCloud-dienst te gebruiken. Hiermee kunt u gegevens tussen uw apparaten delen en ze synchroon houden. Een andere manier is het gebruik van een Bluetooth-verbinding. Hiermee kunt u uw apparaten draadloos met elkaar verbinden en gegevens uitwisselen. Tot slot kunt u ook een bekabelde verbinding gebruiken, zoals een USB-kabel.

Door Cassilda Amory

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een nieuwe iCloud aan? :: Hoe krijg ik foto's uit de iCloud?
Handige links