Huis > W > Wat Gebeurt Er Als Je Fotostream Uitzet?

Wat gebeurt er als je Fotostream uitzet?

Als u een foto verwijdert uit 'Mijn fotostream', wordt deze verwijderd uit de weergave 'Mijn fotostream' op al uw ondersteunde apparaten nadat u elk apparaat hebt verbonden met wifi of Ethernet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurt er met een zip bestand?

Wat is een zip-bestand? Een zip-bestand is een gecomprimeerd bestand. De bestandsgrootte van een gecomprimeerd bestand is kleiner dan de andere bestanden. Het zip-bestand neemt minder opslagruimte in beslag en u kunt alle afzonderlijke bestanden samenvoegen tot één bestand.

Waarom niet alle foto's in iCloud?

Controleren of iCloud-foto's is ingeschakeld

In iCloud-foto's worden alle foto's en video's van iCloud veilig bewaard, zodat ze op al uw apparaten beschikbaar zijn. Controleer uw instellingen via deze stappen als u een foto met uw iPhone hebt genomen, maar deze niet op uw andere apparaten ziet.
Wat dit betreft, waarom worden mijn foto's niet geupload? Een foto of video wordt misschien niet geüpload als deze niet voldoet aan de vereisten: Foto's mogen niet groter zijn dan 75 MB of 100 megapixel. Video's mogen niet groter zijn dan 10 GB.

Hoe synchroniseer ik mijn iPhone foto's?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u foto's van uw iPhone naar een computer kunt overbrengen, zijn er een paar verschillende manieren om dat te doen. Eén manier is om uw iPhone op uw computer aan te sluiten met de USB-kabel die bij uw apparaat is geleverd. Zodra uw iPhone is aangesloten, opent u iTunes op uw computer en klikt u op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek van het iTunes-venster. Klik vervolgens op het tabblad "Foto's" in het midden van het iTunes-venster en zorg ervoor dat het vakje "Foto's synchroniseren" is aangevinkt. Klik ten slotte op de knop "Synchroniseren" in de rechterbenedenhoek van het iTunes-venster.
Een andere manier om foto's van uw iPhone naar een computer over te zetten is door gebruik te maken van de iCloud-dienst. Zorg er eerst voor dat iCloud is ingeschakeld door naar de Instellingen-app op je iPhone te gaan en bovenin het scherm op je Apple ID te tikken. Tik vervolgens op "iCloud" en zorg ervoor dat de schakelaar "Foto's" is ingeschakeld. Zodra iCloud is ingeschakeld, worden alle nieuwe foto's die u met uw iPhone maakt automatisch geüpload naar iCloud. Om foto's van iCloud naar uw computer te downloaden, opent u een webbrowser en gaat u naar www.icloud.com. Meld u vervolgens aan met uw Apple ID en wachtwoord. Klik op het pictogram "Foto's" en vervolgens op het pictogram "Downloaden" in de rechterbovenhoek van het scherm. Waarom niet alle foto's iPhone zichtbaar op PC? Er zijn een paar redenen waarom niet alle iPhone-foto's zichtbaar zijn op een pc. Eén reden is dat de iPhone een ander bestandsformaat voor zijn foto's gebruikt dan de meeste pc's doen. Dit betekent dat de PC mogelijk de fotobestanden van de iPhone niet kan lezen. Een andere reden is dat de iPhone kan zijn ingesteld om alleen bepaalde soorten foto's met de PC te synchroniseren. De iPhone kan bijvoorbeeld ingesteld zijn om alleen foto's te synchroniseren die in het Camera Roll album staan.

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurt er na 40 minuten Zoom?

Als de vergaderingen niet langer duren dan 40 minuten, kunt u een videoconferentie houden met maximaal 100 deelnemers. Deelnemers worden uitgesloten van de vergadering als ze langer dan 40 minuten blijven. Stoort het u niet dat u ze weer moet bellen?

Waarom slaat iPhone fotos dubbel op?

Had het ook, bij de HDR functie uit te zetten is het opgelost. Als je met HDR een foto maakt, staat er standaard een optie aan dat je de orginele foto behoud, en die met HDR. Dit kun je wel ergens uitzetten. Je kunt ook vragen hoe verwijder ik burst foto's? Burst-foto's verwijderen

  1. Open de app Foto's.
  2. Tik op het tabblad Bibliotheek.
  3. Tik op de burst-foto.
  4. Tik onderin op Selecteer.
  5. Tik op de foto's die u wilt bewaren.
  6. De geselecteerde foto's krijgen een vinkje. Tik rechtsboven op Gereed.
  7. Tik op Behoud alleen X favorieten om de niet-gekozen foto's te verwijderen.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik geen foto's verwijderen van iphone?

Zolang het apparaat is gekoppeld aan een iCloud-account waarop fotobeheer is ingeschakeld, kunt u geen bestanden verwijderen, tenzij u dit op het apparaat doet. Bovendien, hoe zet ik alle foto's in de cloud? Er zijn een paar verschillende manieren om foto's in de cloud te zetten. Eén manier is om een cloud-gebaseerde foto-opslagdienst te gebruiken, zoals iCloud Photo Library, Google Photos of Amazon Photos. Een andere manier is om een cloudback-updienst te gebruiken, zoals Backblaze, om een back-up van uw foto's (en andere bestanden) naar de cloud te maken.

Hoe zet ik al mijn foto's op iCloud?

Er zijn twee manieren om foto's op iCloud te zetten: via de iCloud-website of via de iCloud-app op uw iOS-apparaat.
Om de iCloud-website te gebruiken:
1. Ga naar www.icloud.com en meld u aan met uw Apple ID.
2. Klik op het pictogram Foto's.
3. 3. Klik op de knop Uploaden in de rechterbovenhoek.
4. Selecteer de foto's die u wilt uploaden en klik op Openen.
Om de iCloud-app te gebruiken:
1. Open de iCloud-app op uw iOS-apparaat.
2. Tik op het pictogram Foto's.
3. Tik op de knop Uploaden in de rechterbovenhoek.
4. Selecteer de foto's die u wilt uploaden en tik op Gereed.

Door Cida

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet in iCloud? :: Is iCloud reservekopie nodig?
Handige links