Huis > W > Waarom Kan Ik Niet In Icloud?

Waarom kan ik niet in iCloud?

Als je geen verbinding met iCloud kunt maken, is het verstandig om eerst te controleren of de servers van Apple wel werken. Dat kun je doen op de statuspagina van Apple. Groene bolletjes betekenen dat alles naar behoren werkt, geel of rood duidt op onderhoud of echte problemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe kan ik mijn iCloud synchroniseren?

Stappen om te synchroniseren:

Ga vervolgens in de Instellingen-app naar het iCloud-gedeelte. Hier zie je een lijst met apps die op al jouw apparaten kunnen worden gesynchroniseerd en je kunt voor elke aparte app de synchronisatie in- of uitschakelen.
Wat dit betreft, wat moet je doen als je fotos niet laden? Om de uitroepteken op je foto's te laten verdwijnen doe het volgende:

  1. Zorg er eerst dat jij voldoende opslagruimte op je iPhone hebt.
  2. Maak verbinding met een WiFi-netwerk.
  3. Ga nu naar de Instellingen van je telefoon.
  4. Tik nu op iCloud.
  5. Kies nu Instellingen > Foto's.
  6. Hier tik op Download en bewaar originelen.

Wat dit betreft, hoe foto's synchroniseren van iphone naar mac?

Aangenomen dat u tips wilt over hoe u foto's van uw iPhone naar uw Mac kunt synchroniseren, zijn er een paar verschillende manieren waarop u dit kunt doen.
De meest gebruikelijke manier om foto's te synchroniseren is door iCloud te gebruiken. U kunt iCloud Photo Library op uw apparaten inschakelen en dan worden alle nieuwe foto's die u op uw iPhone maakt automatisch gesynchroniseerd met uw Mac (en omgekeerd). Dit is een geweldige manier om een back-up van je apparaten te maken en ze te synchroniseren, maar het vereist wel dat je een iCloud-account hebt en genoeg opslagruimte voor al je foto's.
Een andere manier om foto's te synchroniseren is via iTunes. U kunt uw iPhone op uw Mac aansluiten en vervolgens iTunes gebruiken om uw foto's te synchroniseren. Deze methode is iets omslachtiger dan iCloud, maar er is geen iCloud-account voor nodig.
Tot slot kun je ook een dienst van derden zoals Dropbox gebruiken om je foto's te synchroniseren. Deze methode vereist dat je een Dropbox account hebt en dat je de Dropbox app download op zowel je iPhone als je Mac. Zodra je de app hebt ingesteld, kun je gewoon je foto's uploaden van je iPhone naar je Dropbox-account en ze vervolgens downloaden op je Mac. Hoe Synchroniseer ik mijn Apple apparaten? Aangenomen dat u uw Apple-apparaten draadloos wilt synchroniseren:
1. Ga op uw iPhone, iPad of iPod touch naar Instellingen > Algemeen > Resetten > Netwerkinstellingen resetten.
2. Open op uw Mac Systeemvoorkeuren > iCloud en meld u aan met uw Apple ID.
3. Open op uw pc iTunes voor Windows en meld u aan met uw Apple ID.
4. 4. Verbind uw apparaten met hetzelfde Wi-Fi-netwerk.
5. Ga op elk apparaat naar Instellingen > iCloud en schakel iCloud Drive, Contacten, Agenda's, Herinneringen, Safari en Sleutelhanger in, als u die items op uw apparaten wilt synchroniseren.
6. Open op uw pc iTunes en klik vervolgens op Bestand > Apparaten > Synchronisatie [apparaatnaam].

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe Synchroniseer ik mijn foto's?

Back-up en synchronisatie aan- of uitzetten

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik rechtsboven op de profielfoto of initiaal van je account.
  4. Selecteer Instellingen voor Foto's.
  5. Tik op Back-up en synchronisatie om de functie aan of uit te zetten.
En nog een vraag, hoe kan ik mijn iphone synchroniseren? Materiaal synchroniseren via wifi
  1. Sluit uw apparaat op uw computer aan met een USB-kabel, open iTunes en selecteer uw apparaat. Lees wat u moet doen als uw apparaat niet op de computer verschijnt.
  2. Klik links in het iTunes-venster op 'Overzicht'.
  3. Selecteer 'Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi'.
  4. Klik op 'Pas toe'.

Hoe krijg ik mijn foto's van mijn iPhone op de computer?

Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.

  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.
Dit in overweging nemend, hoe foto's van iphone op pc zetten zonder itunes? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je foto's van je iPhone op je pc kunt zetten zonder iTunes te gebruiken. Eén manier is om de ingebouwde functie voor het overzetten van foto's in het Windows-besturingssysteem te gebruiken. Om dit te doen, moet je je iPhone op je pc aansluiten met een USB-kabel. Zodra hij is aangesloten, open je de Foto's-app op je pc en selecteer je de foto's die je wilt overzetten. Klik vervolgens op de knop "Importeren" en kies waar je de foto's op je pc wilt opslaan.
Een andere manier om foto's van je iPhone naar je pc over te zetten is door iCloud te gebruiken. iCloud is een cloud-gebaseerde opslagdienst van Apple waarmee je vanaf elk apparaat met een internetverbinding toegang hebt tot je foto's en andere bestanden. Om iCloud te gebruiken om foto's van uw iPhone naar uw pc over te brengen, moet u eerst de functie iCloud-fotobibliotheek op uw iPhone inschakelen. Ga hiervoor naar Instellingen > iCloud > Foto's en zet de optie "iCloud-fotobibliotheek" op AAN. Zodra dit is ingeschakeld, worden alle foto's op uw iPhone automatisch geüpload naar iCloud. Vervolgens kunt u ze op uw pc openen door naar www.icloud.com te gaan en u aan te melden met uw Apple ID. Zodra u bent aangemeld, klikt u op het pictogram "Foto's" en selecteert u de foto's die u wilt downloaden.

Hoe fotos van iPhone naar pc Windows 10?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u foto's van uw iPhone kunt overbrengen naar een pc met Windows 10. De eerste manier is om de iCloud-fotobibliotheek te gebruiken. Met deze methode hebt u toegang tot uw foto's op elk apparaat dat is aangemeld bij uw iCloud-account. Om dit te doen, opent u gewoon de app Foto's op uw iPhone en selecteert u de optie "iCloud-fotobibliotheek". Selecteer vervolgens de foto's die u wilt downloaden naar uw computer en klik op de knop "Downloaden".
Een andere manier om foto's van je iPhone naar een pc over te zetten is door de iTunes-synchronisatiefunctie te gebruiken. Sluit hiervoor je iPhone aan op je computer met de meegeleverde USB-kabel. Open vervolgens iTunes en selecteer het tabblad "Foto's". Van hieruit kun je de optie selecteren om alle foto's of alleen geselecteerde foto's te synchroniseren. Zodra u uw keuze hebt gemaakt, klikt u op de knop "Synchroniseren" om de foto's naar uw computer over te brengen.
Tot slot kunt u ook een app van derden gebruiken om foto's van uw iPhone naar uw computer over te brengen. Er zijn verschillende apps beschikbaar, dus doe wat onderzoek om er een te vinden die aan uw behoeften voldoet. Zodra u een app hebt gevonden die u bevalt, volgt u gewoon de instructies van de app om uw foto's over te zetten.

Door Alban

Vergelijkbare artikelen

Hoe ontkoppel ik mijn oude iPhone? :: Wat gebeurt er als je Fotostream uitzet?
Handige links