Huis > H > Hoe Kun Je Foto's Uit Icloud Verwijderen?

Hoe kun je foto's uit iCloud verwijderen?

Selecteer in Foto's op iCloud.com de foto's of video's die je wilt verwijderen of dubbelklik op een enkele foto of video. en klik vervolgens op 'Verwijder'. Verwijderde foto's en video's worden in het album 'Recent verwijderd' gezet, waar ze 30 dagen worden bewaard voordat ze permanent worden verwijderd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als ik mijn apple id verwijder?

Je Apple ID verwijderen

Wanneer je je Apple ID verwijdert, gebeurt er onder meer het volgende: Foto's, video's, documenten en andere bestanden in je iCloud Drive worden gewist. Je kunt niet langer berichten of gesprekken ontvangen via iMessage, FaceTime of iCloud Mail.
Hoe maak je meer ruimte vrij op je iPhone? Je kunt deze optie als volgt aan- en uitzetten:

  1. Open Instellingen op je iPhone of iPad;
  2. Tik op Algemeen;
  3. Kies iPhone-opslag;
  4. Tik op apps die je niet of nauwelijks gebruikt;
  5. Kies 'Ruim op' om de ruimte die de app in beslag neemt vrij te maken.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je geheugen vol is?

Wanneer uw geheugen vol is, moet u ofwel een deel van de gegevens die in het geheugen zijn opgeslagen verwijderen, ofwel de hoeveelheid beschikbaar geheugen vergroten. Eén manier om gegevens te wissen is door het commando "delete" te gebruiken. Een andere manier is het commando "wissen". Om de hoeveelheid beschikbaar geheugen te vergroten, kunt u het commando "malloc" gebruiken. Wat kost iCloud per maand? Momenteel beginnen iCloud-opslagplannen bij 0,99 dollar per maand voor 50 GB. Er zijn ook opties van 200 GB en 2 TB beschikbaar voor respectievelijk 2,99 en 9,99 dollar per maand. Daarnaast zijn er plannen voor gezinsdeling beschikbaar, waarmee maximaal zes gezinsleden hetzelfde iCloud-opslagplan kunnen delen.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe krijg ik mijn foto's weer terug?

In de app Foto's heb je in de sectie Albums ook een map Recent verwijderd. Je kunt hier de foto aantikken en op Zet terug tikken. Waarom kan ik geen foto's verwijderen van iPhone? Zolang het apparaat is gekoppeld aan een iCloud-account waarop fotobeheer is ingeschakeld, kunt u geen bestanden verwijderen, tenzij u dit op het apparaat doet.

Kan ik verwijderde foto's terughalen iPhone?

Verwijderde foto's terugzetten

Open Foto's en tik op het tabblad 'Albums'. Scrol omlaag, tik op het album 'Recent verwijderd' en tik vervolgens op 'Selecteer'. Tik op de foto of video die u wilt bewaren of tik op 'Zet alles terug'. Tik opnieuw op 'Zet terug' om te bevestigen.
Hoe ontkoppel je een Apple ID? Er zijn een paar manieren om een Apple ID te ontkoppelen. De eerste manier is om naar de Apple ID-website te gaan en u aan te melden met de Apple ID die u wilt ontkoppelen. Zodra u bent aangemeld, klikt u op de knop "Bewerken" naast het gedeelte "Account". Van daaruit kunt u op de knop "Account verwijderen" klikken. De tweede manier om een Apple ID te ontkoppelen is door naar de "Instellingen" app op uw iOS apparaat te gaan en naar beneden te scrollen naar de "iTunes & App Store" sectie. Tik op uw Apple ID en vervolgens op de knop "Apple ID weergeven". Van daaruit kunt u op de knop "Account verwijderen" tikken.

Hoe Apple ID uitschakelen?

Er is geen manier om een Apple ID volledig uit te schakelen. U kunt echter bepaalde functies van uw Apple ID uitschakelen door u af te melden bij alle diensten en apparaten die aan uw account zijn gekoppeld. Ga hiervoor naar Instellingen > iCloud en tik op Afmelden. U wordt gevraagd uw wachtwoord in te voeren en te bevestigen dat u zich wilt afmelden. Nadat u zich bij iCloud hebt afgemeld, gaat u naar Instellingen > iTunes & App Store en tikt u op uw Apple ID. Tik op Afmelden. Ga ten slotte naar Instellingen > Berichten en tik op Verzenden en ontvangen. Tik op uw Apple ID en tik op Afmelden.

Door Bashee

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je iCloud opslag vol is? :: Hoe deel je iCloud met gezin?
Handige links