Huis > H > Hoe Wordt Icloud Afgeschreven?

Hoe wordt iCloud afgeschreven?

iCloud opslag betalen met iTunes-tegoed

Als je voor extra iCloud-opslag hebt gekozen, dan worden de kosten daarvan per maand afgerekend. Je moet dus zorgen dat elke maand minimaal het benodigde bedrag (bijvoorbeeld €0,99) op je account staat. Of een hoger bedrag als je voor een grotere bundel hebt gekozen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je of je telefoon wordt afgeluisterd?

Loop naar een radio of televisie als u aan het bellen bent als u vermoedt dat uw telefoon wordt afgeluisterd. Als u naast een ander elektrisch apparaat staat, is de kans groot dat er interferentie optreedt, zelfs als er geen hoorbare interferentie in de telefoon is.

Dit in overweging nemend, wat kost 50 gb icloud?

iCloud-opslag kopen kosten

Dit zijn de maandelijkse iCloud kosten: 50 GB: € 0,99. 200 GB: € 2,99. 2 TB: € 9,99.
Wat dit betreft, hoe deel je icloud met gezin? Op je iPhone, iPad of iPod touch: Ga naar Instellingen> [je naam] > Delen met gezin. Tik op 'iCloud-opslag' en volg daarna de instructies op het scherm. Op je Mac: kies het Apple-menu > Systeemvoorkeuren en klik op 'Delen met gezin'. Klik op 'iCloud-opslag', klik op 'Deel' en volg de instructies op het scherm.

Daarvan, wat is het voordeel van icloud?

Er zijn veel voordelen van iCloud, maar enkele van de meest opvallende zijn dat gebruikers hun gegevens op al hun apparaten kunnen synchroniseren, dat het zeer veilig en betrouwbaar is, en dat het gebruikers een handige manier biedt om een back-up van hun gegevens te maken. Wat moet je doen als je geheugen vol is? Als uw geheugen vol is, moet u ofwel enkele bestanden of programma's verwijderen die ruimte innemen, ofwel meer geheugen toevoegen aan het apparaat. Om bestanden te verwijderen, kunt u naar de instellingen van uw apparaat gaan en de app of bestandsbeheerder zoeken. Van daaruit kunt u de bestanden selecteren die u wilt verwijderen. Om meer geheugen toe te voegen, moet u een geheugenkaart of USB-station kopen en in het toestel plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Waarom wordt mijn tweede scherm niet gedetecteerd?

Als u op de externe monitor niet ziet wat u verwacht te zien, moet u alle accessoires van de pc verwijderen. Conflicten kunnen worden veroorzaakt door aangesloten docking stations. De kabel van de PC naar de monitor moet worden vastgezet.

Hoe verwijder je foto's uit de cloud?

Selecteer in Foto's op iCloud.com de foto's of video's die je wilt verwijderen of dubbelklik op een enkele foto of video. en klik vervolgens op 'Verwijder'. Verwijderde foto's en video's worden in het album 'Recent verwijderd' gezet, waar ze 30 dagen worden bewaard voordat ze permanent worden verwijderd. Hoe verwijder ik iets uit de iCloud? Je kunt bestanden verwijderen die je niet meer wilt bewaren in iCloud Drive. Belangrijk: Wanneer je een bestand verwijdert uit iCloud Drive op iCloud.com, wordt het ook verwijderd van al je apparaten waarop iCloud Drive is ingeschakeld. in de iCloud Drive-knoppenbalk.

Hoe krijg ik meer GB op mijn iPhone?

Is je iPhone-opslag vol?Zó maak je meer opslagruimte vrij!

  1. Gebruik het internet in plaats van apps. Bijna iedereen installeert apps als Instagram en Facebook op de iPhone.
  2. Verwijder apps die je niet meer gebruikt.
  3. WhatsApp opslagruimte beheren en verwijderen.
  4. Zet foto's in iCloud of een andere opslagdienst.
Dienovereenkomstig, hoe maak je ruimte vrij op je iphone? Er zijn een paar manieren om ruimte vrij te maken op je iPhone:
Ongebruikte apps verwijderen: Om een app te verwijderen, houdt u het pictogram ervan ingedrukt totdat het trilt en tikt u vervolgens op de X in de hoek van het pictogram. Bevestig dat u de app wilt verwijderen.
App-gegevens verwijderen: Sommige apps slaan gegevens op uw iPhone op die u kunt verwijderen. Om deze gegevens te verwijderen, opent u de app Instellingen en tikt u op Algemeen > Opslag & iCloud-gebruik > Opslag beheren. Selecteer de app die u wilt beheren en tik op Bewerken in de rechterbovenhoek. Tik op het minteken naast de gegevens die u wilt verwijderen en tik vervolgens op Verwijderen.
Maak de cache van uw browser leeg: Veel webbrowsers voor iPhone hebben een optie "Wis geschiedenis en websitegegevens" waarmee cachegegevens worden gewist. Om de cache van uw Safari-browser te wissen, opent u de app Instellingen en tikt u op Safari > Wis geschiedenis en websitegegevens.
Schakel Fotostream uit: Fotostream is een dienst die je foto's automatisch synchroniseert op al je apparaten. Als je deze functie niet nodig hebt, kun je hem uitschakelen om ruimte vrij te maken. Om het uit te schakelen, open je de Instellingen-app en tik je op Foto's & Camera > Mijn Fotostream.
Verminder de hoeveelheid opslagruimte die uw iCloud-back-ups gebruiken: iCloud-back-ups kunnen veel ruimte in beslag nemen, vooral als u veel gegevens op uw iPhone hebt. U kunt de hoeveelheid opslag die door uw back-ups wordt gebruikt verminderen door naar Instellingen > iCloud > Opslag > Opslag beheren te gaan. Selecteer de back-up die u wilt beheren en tik vervolgens op Back-up verwijderen.

Hoeveel is 1 TB in GB?

1 TB is hetzelfde als 1000 GB.

Door Frodine Judy

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn iPhone opschonen? :: Hoeveel gratis opslag krijg je bij iCloud?
Handige links