Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Iphone Opschonen?

Hoe kan ik mijn iPhone opschonen?

Je kunt deze optie als volgt aan- en uitzetten:

  1. Open Instellingen op je iPhone of iPad;
  2. Tik op Algemeen;
  3. Kies iPhone-opslag;
  4. Tik op apps die je niet of nauwelijks gebruikt;
  5. Kies 'Ruim op' om de ruimte die de app in beslag neemt vrij te maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe verwijder je al je fotos in 1 keer?

Foto's en video's verwijderen

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik op een foto of video die je wilt verplaatsen naar de prullenbak en houd deze vast. Je kunt meerdere items selecteren.
  4. Tik bovenaan op Verwijderen .
Vervolgens, hoe krijg ik mijn foto's weer terug? In de app Foto's heb je in de sectie Albums ook een map Recent verwijderd. Je kunt hier de foto aantikken en op Zet terug tikken.

Je kunt ook vragen hoe verwijder ik alle foto's van mijn iphone?

Om alle foto's van uw iPhone te verwijderen, gaat u naar de app Foto's en tikt u op het tabblad Albums. Tik op de knop Selecteren en tik vervolgens op Alle foto's. Tik op de knop Verwijderen in de linkerbenedenhoek. Men kan zich ook afvragen: hoe reset je een ipad zonder apple id? Als u uw Apple ID bent vergeten, kunt u deze opnieuw instellen via de Apple ID-accountpagina.
Als u geen toegang hebt tot uw Apple ID-accountpagina, kunt u proberen uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
Als u uw wachtwoord niet opnieuw kunt instellen of als u de antwoorden op uw beveiligingsvragen bent vergeten, kunt u contact opnemen met Apple Support.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Trouwens, wat is een activeringsslot ipad?

Het activeringsslot is het geheime wapen achter de beveiliging van je apparaat. Je merkt niet dat het slot aanstaat. Maar het zorgt wel dat je apparaat veilig blijft, ook als het gestolen wordt. Zelfs als je noodgedwongen op afstand al je gegevens van je apparaat moet wissen, blijft het activeringsslot actief. Bovendien, kan mijn ipad niet meer ontgrendelen? Als u uw toegangscode niet meer weet wanneer u het opnieuw probeert, moet u een computer gebruiken om uw iPad in de herstelmodus te zetten. Hierdoor worden uw gegevens en instellingen, inclusief uw toegangscode, verwijderd, zodat u de iPad opnieuw kunt configureren.

Hoe kan je een app downloaden zonder toestemming?

Instellingen voor aankoopgoedkeuring wijzigen

  1. Open de Google Play-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Instellingen Gezin. Gezinsleden bekijken.
  4. Tik op de naam van je gezinslid. Aankoopgoedkeuringen.
  5. Selecteer een van deze opties: Alle content. Alleen betaalde content. Alleen in-app-aankopen.
Wat dit betreft, kan je een apple id aanmaken zonder telefoonnummer? Ja, het is mogelijk om een Apple ID aan te maken zonder telefoonnummer. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, maar de meest gebruikelijke is om een Apple ID aan te maken met een e-mailadres in plaats van een telefoonnummer.

Dit in overweging nemend, kan je een iphone gebruiken zonder icloud?

Ja, u kunt een iPhone zonder iCloud gebruiken, maar u kunt bepaalde functies waarvoor iCloud nodig is niet gebruiken, zoals iCloud Backup, iCloud Photo Library of iCloud Drive.

Door Emmuela

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik foto's van mijn iCloud? :: Hoe wordt iCloud afgeschreven?
Handige links