Huis > K > Kun Je Je Icloud Abonnement Opzeggen?

Kun je je iCloud abonnement opzeggen?

Apple iCloud opzeggen

Tik op je Apple ID account. Selecteer iCloud. Tik op beheer opslag/ iCloud opslag. Tik op wijzig opslagabonnement.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je Apple TV opzeggen?

U kunt een abonnement op uw Apple TV annuleren door 'Gebruikers en accounts' te selecteren en vervolgens 'Abonnementen' te kiezen.

Dus, hoe kan ik mijn icloud verwijderen?

Als u iOS 10.2 of lager gebruikt, tikt u op 'Instellingen' > 'iCloud' > 'Log uit'. Tik opnieuw op 'Log uit'. Tik vervolgens op 'Verwijder van [apparaat]' en voer het Apple ID-wachtwoord in. En nog een vraag, hoe krijg je meer geheugen op je telefoon? Hoe moet je Android geheugen vrijmaken?

  1. Leeg het cache geheugen.
  2. Maak een back-up van je foto's en video's.
  3. Verplaats alle gegevens naar de SD-kaart.
  4. Geen SD-kaart?
  5. Ruim WhatsApp op.
  6. Verwijder de apps die je niet gebruikt.
  7. Zet automatische updates uit.
  8. Schakel apps uit.

Hoe maak je meer ruimte op je mobiel?

Er zijn een paar manieren om meer ruimte te maken op je mobiele apparaat:
-Verwijder ongewenste of ongebruikte apps
-Maak je cache leeg
-Download een app als App Cache Cleaner
-Verplaats bestanden naar een cloudopslagdienst
-Verbind je apparaat met een computer en verwijder of verplaats bestanden Dit in overweging nemend, waar vind ik het geheugen van mijn iphone? Het geheugen van een iPhone bevindt zich in de app Instellingen. Om het te openen, tikt u op het pictogram Instellingen en vervolgens op het tabblad Algemeen. Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina en tik op de sectie Over. In het gedeelte Over ziet u de hoeveelheid geheugen die op uw iPhone beschikbaar is.

Gerelateerde artikelen

Hoe stop je een abonnement app?

U kunt uw abonnementen op de Play-app beheren door rechtsboven op het profielpictogram te tikken. Als u het abonnement wilt annuleren, volgt u de instructies.

Mensen vragen ook: welke cloud is het veiligst?

Het is belangrijk om te weten dat Amerikaanse veiligheidsdiensten zoals de NSA en CIA relatief makkelijk toegang hebben tot Amerikaanse clouddiensten, zelfs als ze hun data in Europa opslaan. Wees je hiervan bewust als je een van deze clouddiensten gebruikt of wilt gebruiken: Dropbox* Google Drive* Wat is de beste cloud opslag voor foto's? In de kern is Dropbox een plek in de cloud waar je bestanden kwijt kunt. Dat kunnen documenten zijn, maar ook muziek, video's of foto's. Het is een ideaal concept om bestanden vanaf je thuis- of werkcomputer ook met mobiele apparaten te delen. Het gratis Dropbox biedt meer dan alleen storage.

En nog een vraag, welke clouddiensten bieden opslagcapaciteit aan?

DienstGratis opslagKosten extra opslag p.m.
iCloud5 GB50 GB - € 0,99 200 GB - € 2,99 2 TB - € 9,99
OneDrive5 GB100 GB - € 2,00
Google15 GB100 GB - € 1,99 200 GB - € 2,99 2 TB - € 9,99
Dropbox2 GB2 TB - € 9,99/€ 16,99
Hoe werkt iCloud abonnement? Het iCloud-abonnement werkt door gebruikers in staat te stellen gegevens op te slaan op de servers van Apple. Deze gegevens zijn vervolgens toegankelijk vanaf elk apparaat dat is aangemeld bij het iCloud-account van de gebruiker. Abonnementen beginnen bij 0,99 dollar per maand voor 50 GB opslagruimte.

Wat is het voordeel van iCloud?

icloud is een cloudopslag- en cloudcomputingdienst van Apple Inc. De dienst werd gelanceerd op 12 oktober 2011 en vervangt MobileMe, een soortgelijke dienst die op 30 juni 2012 werd stopgezet. Met icloud kunnen gebruikers gegevens zoals documenten, foto's en muziek opslaan op externe servers en downloaden naar iOS-, macOS- of Windows-apparaten, gegevens delen en versturen naar andere gebruikers en hun Apple-apparaten beheren in geval van verlies of diefstal. Het biedt ook de mogelijkheid om draadloos rechtstreeks een back-up te maken van iOS-apparaten naar icloud, in plaats van afhankelijk te zijn van handmatige back-ups naar een host Mac of Windows-computer met behulp van iTunes.

Door Neufer

Vergelijkbare artikelen

Hoe verhoog je je iCloud-opslag? :: Wat kost extra opslag iCloud?
Handige links