Huis > W > Wat Kost Extra Opslag Icloud?

Wat kost extra opslag iCloud?

iCloud-opslag kopen kosten

Dit zijn de maandelijkse iCloud kosten: 50 GB: € 0,99. 200 GB: € 2,99. 2 TB: € 9,99.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe kan ik meer iCloud opslag kopen zonder creditcard?

Nu tik je niet op "Verhoog Apple ID-saldo" maar op "Betaalinformatie". Hier kies je als betaalmethode "iDEAL". Dit kan dus niet als je onderdeel bent van een iCloud gezin, of als je geen Nederlands Apple ID hebt. Maar anders tik je nu dus op iDEAL, en vervolgens bij "Banken" selecteer je de bank die je wilt koppelen. Hoe iCloud downgraden? iPhone, iPad, or iPod touch: Tik op je apparaat op Instellingen > [your name] > iCloud > Opslag beheren of iCloud-opslag > Tik op Opslagplan wijzigen > Downgrade-opties > u moet inloggen om opties te bekijken, uw Apple ID-wachtwoord invoeren en op Beheren tikken en vervolgens een downgrade-optie selecteren.

Wat dit betreft, hoe krijg ik meer gb op mijn iphone?

Als u de hoeveelheid opslagruimte op uw iPhone wilt vergroten, kunt u dat op een paar verschillende manieren doen. Eén manier is om een iPhone met een grotere capaciteit te kopen. Een andere manier is om iCloud-opslag te gebruiken om meer gegevens in de cloud op te slaan. Ten slotte kunt u bestanden en apps die u niet meer nodig hebt verwijderen om ruimte vrij te maken op uw toestel. Wat is de beste cloud opslag? De beste cloudopslag is degene die het beste aan uw behoeften voldoet. Als u veel opslagruimte nodig hebt, kunt u een dienst als Google Drive of iCloud overwegen. Als u regelmatig bestanden moet delen, kunt u een dienst als Dropbox overwegen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Wat kost iCloud per maand?

50GB: € 0,99 per maand. 200GB: € 2,99 per maand. 2TB: € 9,99 per maand. Is Google cloud gratis? Je krijgt het gratis bij het aanmaken van een Google-account: 15 GB aan opslagruimte in je eigen Google Drive. Dat is bovengemiddeld veel gratis cloud opslag. Het handige is dat je van verschillende Google-diensten een back-up kunt maken in Google Drive.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik betalen voor icloud?

Zo kun je de iCloud-opslag upgraden:

  1. Open de Instellingen-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik op je profielfoto en ga naar iCloud.
  3. Tik op de iCloud-grafiek en vervolgens op Wijzig opslagabonnement.
  4. Kies het abonnement dat je wilt.
Je kunt ook vragen hoe koop je meer opslagruimte? Als u meer opslagruimte op uw computer nodig hebt, kunt u een externe harde schijf kopen of uw interne harde schijf upgraden.
Als u een externe harde schijf wilt kopen, kunt u naar een winkel gaan of er online een bestellen. Zorg ervoor dat u een harde schijf koopt die compatibel is met uw computer. Zodra u de harde schijf heeft, moet u hem formatteren voordat u hem kunt gebruiken.
Als u uw interne harde schijf wilt upgraden, moet u uw computerkast openen en de oude harde schijf verwijderen. Daarna moet u de nieuwe harde schijf installeren en formatteren.

Mensen vragen ook: kan icloud opslag niet downgraden?

Momenteel is er geen manier om uw iCloud-opslag te downgraden. Zodra u een upgrade uitvoert, is uw enige optie om uw abonnement helemaal op te zeggen.

Door Gerardo Olay

Vergelijkbare artikelen

Kun je je iCloud abonnement opzeggen? :: Hoe verwijder ik mijn iPhone uit iCloud?
Handige links