Huis > W > Wat Is De Afkorting Van Aanwezig?

Wat is de afkorting van aanwezig?

Verkortingen krijgen ook een punt; ze bestaan meestal uit de eerste lettergreep van een woord met daarachter de eerste medeklinker(s) van de nieuwe lettergreep: aanw. ('aanwezig'), red. ('redactie'), mevr. ('mevrouw').

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Dienovereenkomstig, wat betekent de afkorting vlg?

Wat betekent de afkorting VLG? VLG staat voor de regeling vervoer over land van gevaarlijke stoffen. Deze regeling is samen met de wet vervoer gevaarlijke stoffen en het besluit vervoer gevaarlijke stoffen de wettelijke basis van het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Trouwens, wat is de afkorting ovb? Ovb is de afkorting voor onder voorbehoud. Een huis kan verkocht zijn onder voorbehoud van financiering, bouwtechnische keuring of verkoop eigen woning. Verkocht onder voorbehoud is een andere fase in het verkoopproces dan onder bod.

Je kunt ook vragen wat is de betekenis van poa?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de betekenis van "poa" kan variëren afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt. Het is mogelijk dat "poa" een acroniem of initialisme is voor een specifieke term of zin, of het kan een woord zijn met een betekenis die specifiek is voor een bepaalde industrie of regio. Als u niet zeker bent van de betekenis van "poa" in een bepaalde context, kunt u een collega vragen of online zoeken naar meer informatie. Wat betekent de afkorting van? De meest voorkomende betekenissen van de afkorting zijn " OFF/OFFC/OF" en " out of". Deze worden meestal gebruikt bij metingen in een recept (bv. 1/2 theelepel zout) of bij verwijzing naar iemands locatie (bv. Ze is niet op kantoor).

Gerelateerde artikelen

Wat is de afkorting van MV?

1) ''Met halve stem (mus.,afk) 2) Landcode van Malediven 3) Op auto's''

Trouwens, is onder voorbehoud?

Wat betekent verkocht onder voorbehoud? Verkocht onder voorbehoud betekent dat er een (voorlopig) koopcontract is getekend maar dat de koop nog niet definitief is. Vaak zijn er voorwaarden gesteld waaraan moet worden voldaan voordat de koop definitief is. Het huis is dus nog niet helemaal van de markt af. Mensen vragen ook: wat is de afkorting van aan de hand van? aan de hand van. aan de hand van. Voorbeelden: De scheidsrechters leiden de wedstrijden a.d.h.v. deze reglementen in goede banen en geven een score.

Dit in overweging nemend, hoe kort je mevrouw af?

Mevrouw heeft twee afkortingen: mevr. en mw. Als afkorting van meneer en mijnheer wordt soms ook mr. gebruikt, maar dat is niet aan te bevelen omdat mr. Bovendien, wat is de afkorting van curriculum vitae? De afkorting voor curriculum vitae is CV.

Wat betekent onder voorbehoud afspreken?

Onder voorbehoud instemmen betekent dat u het eens bent met de stelling of het voorstel, maar dat u er bedenkingen bij hebt.

Door Rinaldo

Vergelijkbare artikelen

Hoe gebruik je onder voorbehoud in een zin? :: Wat kun je doen met zijn tweeën?
Handige links