Huis > H > Hoe Maak Je Een Interactieve Pdf Indesign?

Hoe maak je een interactieve PDF InDesign?

Kies Adobe PDF (interactief) bij Opslaan als type (Windows) of Structuur (Mac OS) en klik op Opslaan. Stel de opties in het dialoogvenster Exporteren als interactieve PDF in en klik op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik een pdf-bestand niet printen?

Maak het PDF-bestand opnieuw

Open het bestand in het oorspronkelijke programma (bijvoorbeeld een programma voor tekstverwerking of paginaopmaak). Kies Bestand > Afdrukken en kies de optie om het bestand als PDF op te slaan. Open de nieuwe pdf en probeer opnieuw af te drukken.
Wat is InDesign voor programma? Adobe heeft InDesign ontwikkeld voor de desktoppublishing-markt en het wordt voornamelijk gebruikt voor het opmaken van kranten, tijdschriften, boeken, posters en flyers. Vrijwel alles met grote hoeveelheden tekst maak je met InDesign op.

Hoe download je InDesign?

InDesign is een professionele ontwerp- en lay-outtoepassing die wordt gebruikt door grafische ontwerpers, uitgevers en bedrijven. Het kan worden gedownload van de Adobe Creative Cloud website. Hoe gebruik ik InDesign? InDesign is een softwaretoepassing voor desktop publishing, geproduceerd door Adobe Systems. Je kunt er posters, flyers, brochures, tijdschriften, kranten en boeken mee maken.
Om InDesign te gebruiken, moet je eerst een nieuw document maken. Klik hiervoor op het menu "Bestand" en selecteer "Nieuw". Er verschijnt een venster waarin je een voorinstelling voor je document moet kiezen. Presets zijn sets van vooraf gedefinieerde instellingen die de grootte en oriëntatie van uw document bepalen. Zodra u een voorinstelling hebt geselecteerd, klikt u op "OK".
Zodra u een nieuw document hebt gemaakt, ziet u een lege pagina. Om tekst aan deze pagina toe te voegen, moet u een tekstvak maken. Klik hiervoor op het gereedschap "Type" in de werkbalk en klik en sleep om een tekstvak op uw pagina te maken.
Zodra je een tekstvak hebt gemaakt, kun je erin gaan typen. Om uw tekst op te maken, kunt u de verschillende knoppen in het paneel "Teken" en "Alinea" gebruiken. Om het lettertype of de lettergrootte te wijzigen, gebruikt u de knoppen in het paneel "Teken". Om de uitlijning van uw tekst te wijzigen, gebruikt u de knoppen in het paneel "Alinea".
Zodra u uw tekst hebt toegevoegd en opgemaakt, kunt u afbeeldingen aan uw document toevoegen. Klik hiervoor op het gereedschap "Plaatsen" in de werkbalk en selecteer vervolgens de afbeelding die u wilt toevoegen. Zodra u de afbeelding hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Plaatsen" en wordt ze aan uw document toegevoegd.
Om uw afbeeldingen op te maken, kunt u de knoppen in het paneel "Objectstijlen" gebruiken. Om de grootte van uw afbeelding te wijzigen, gebruikt u het paneel "Transformeren".
Zodra u uw tekst en afbeeldingen hebt toegevoegd en opgemaakt, kunt u andere elementen aan uw document toevoegen, zoals vormen, lijnen en grafieken. Klik hiervoor op het menu "Invoegen" en selecteer het element dat u wilt toevoegen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Kun je Adobe gratis gebruiken?

Met onze gratis Acrobat Reader-software kun je PDF-bestanden bekijken, ondertekenen en annoteren, en er samen met anderen aan werken. Probeer ook onze PDF-editor en -converter Acrobat Pro DC om je PDF's makkelijk te bewerken en naar bestandsindelingen zoals Excel en Word te converteren. Is Adobe gratis voor studenten? Is Adobe Creative Cloud gratis voor studenten? Nee, Adobe Creative Cloud is niet gratis voor studenten – maar we bieden wel een gratis proefversie van zeven dagen. Daarmee heb je toegang tot meer dan 20 apps, waaronder Adobe Photoshop, Acrobat, Illustrator, Lightroom en Premiere Pro, plus 100 GB cloudopslag.

Mensen vragen ook: is adobe gratis?

Adobe Acrobat Reader DC is de gratis, wereldwijde standaard voor het weergeven, afdrukken, ondertekenen, delen en annoteren van PDF's. Het is de enige PDF-viewer die elk type PDF-inhoud kan openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia. Wat dit betreft, is indesign moeilijk? Nee, InDesign is niet moeilijk. Het is een professioneel opmaakprogramma dat wordt gebruikt door grafische ontwerpers, uitgevers en drukkers. Het heeft een leercurve zoals elk ander professioneel softwareprogramma, maar als je eenmaal de basis leert, is het gemakkelijk te gebruiken.

Bovendien, wat kan je allemaal met adobe?

Adobe is een softwarebedrijf dat een aantal verschillende softwareproducten levert, waarvan Adobe Photoshop de bekendste is. Photoshop is een softwareprogramma voor het bewerken van digitale beelden, en wordt algemeen beschouwd als de industriestandaard voor beeldbewerking. Adobe levert ook software voor onder andere webdesign, videobewerking en grafisch ontwerp.

Door Inerney Scorsone

Vergelijkbare artikelen

Wat is het IDW? :: Hoe open ik een Idml-bestand?
Handige links