Huis > H > Hoe Groot Is Een Imac 27 Inch?

Hoe groot is een iMac 27 inch?

Apple iMac 24"Apple iMac 27"
Afmetingen en gewicht54,7 x 46,1 x 14,7 centimeter, 4,46 kilogram65 x 51,6 x 20,3 centimeter, 8,92 kilogram
Aansluitingen basismodel2x Thunderbolt en 1x aux2x Thunderbolt, 4x usb A, 1x ethernet, 1x geheugenkaartlezer en 1x aux

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een iMac als tweede scherm gebruiken?

Meerdere iMacs kunnen worden gebruikt als beeldscherm. Daartoe moet elke iMac rechtstreeks worden aangesloten op een Thunderbolt-poort op de andere Mac. Command-F2 kan worden ingedrukt op het toetsenbord van de iMac. Het bureaublad van de andere Mac wordt dan getoond.

Dus, wat is de grootste imac?

27 inch: grafische krachtpatser

Apple iMac 27 inch (2019) heeft niet alleen het grootste scherm, hij heeft ook de grootste processorkracht.
Dienovereenkomstig, welke mac kan ik het beste kopen? Welk type MacBook het best bij jou past, hangt dus voornamelijk af van je gebruikssituatie. Als je vaak op pad gaat, kies je voor een 13 inch exemplaar. Als je vaak zware programma's draait, valt je keuze al snel op Apple MacBook Pro. Het 16 inch model geeft je de meeste kracht.

Daarvan, waarom geen mac kopen?

Er zijn een paar redenen waarom iemand geen Mac zou kopen, ook al worden ze over het algemeen beschouwd als computers van hoge kwaliteit. Eén reden is dat Macs duurder kunnen zijn dan pc's, vooral als je de kosten van accessoires en software erbij optelt. Een andere reden is dat sommige mensen het besturingssysteem Windows verkiezen boven het besturingssysteem macOS, en dus liever een pc kopen. Ten slotte zijn er mensen die om de een of andere reden niet van Apple producten houden en dus nooit een Mac zouden kopen. Dus, wat is de beste mac book? De beste MacBook is de MacBook Pro. Die heeft een betere processor, meer opslag en een krachtigere grafische kaart.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik weer een groot scherm?

Selecteer Start en dan Instellingen om alles in één weergave te zien.

Mensen vragen ook: kan ik mijn oude mac updaten?

Als uw Mac niet compatibel is met de nieuwste macOS-versie, kunt u mogelijk wel upgraden naar een eerdere macOS-versie, zoals macOS Big Sur, Catalina, Mojave of High Sierra. Wat is de laatste versie van macOS? Welke macOS-versie is geïnstalleerd? Kies 'Over deze Mac' in het Apple-menu  in de hoek van het scherm. U ziet nu de naam van de macOS-versie, bijvoorbeeld 'macOS Monterey' or 'macOS Big Sur', gevolgd door het versienummer. Als u ook het buildnummer wilt weten, klikt u op het versienummer.

Kan ik mijn Mac nog updaten?

Kies op je Mac Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Software-update' . Om macOS-updates automatisch te installeren, selecteer je 'Werk mijn Mac automatisch bij'. Vervolgens, waarom is mac beter dan windows? Er zijn vele redenen waarom Macs vaak als beter worden beschouwd dan Windows-pc's, ook al hebben beide platforms hun eigen voor- en nadelen. Eén reden is dat Macs vaak worden gezien als betrouwbaarder en duurzamer dan Windows PC's, met minder gevallen van hardware- en softwareproblemen. Macs hebben ook een langere levensduur dan Windows-pc's, zodat u ze langer kunt gebruiken zonder ze vaak te hoeven vervangen.
Een andere reden waarom Macs vaak als beter worden beschouwd dan Windows-pc's is dat ze minder gevoelig zijn voor virussen en andere malware. Dit komt omdat er minder malware speciaal voor Macs is geschreven en omdat Macs ingebouwde beveiligingsfuncties hebben die het moeilijker maken voor malware om erop te draaien.
Tot slot geven veel mensen gewoon de voorkeur aan de manier waarop Macs werken en eruit zien boven Windows-pc's. Macs hebben de reputatie gemakkelijker te gebruiken te zijn en een meer intuïtieve interface te hebben.

Daarvan, wat is het verschil tussen een imac en een imac pro?

De iMac is een alles-in-één desktopcomputer op consumentenniveau, terwijl de iMac Pro een alles-in-één desktopcomputer in het hogere segment is. De iMac heeft een minder krachtige processor en grafische kaart dan de iMac Pro, en hij heeft niet zoveel RAM of opslagruimte. De iMac Pro is een betere keuze voor power users en professionals die het extra vermogen nodig hebben.

Door Foy Limbach

Vergelijkbare artikelen

Welke iMac kopen 2021? :: Wat is de nieuwste iMac?
Handige links