Huis > W > Wat Is De Nieuwste Imac?

Wat is de nieuwste iMac?

Apple iMac 24" (2021): vernieuwd design

2021 is het jaar dat iMac een vernieuwd design krijgt. De schermranden zijn smaller en hij is maar 11,5 millimeter dik. Dit geeft iMac een modern uiterlijk. Wat opvalt aan het nieuwe uiterlijk zijn de 7 opvallende kleuren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de nieuwste OnePlus?

De nieuwe Snapdragon 8 Gen 1-chip wordt gebruikt in de OnePlus 10 Pro, die een 6,7-inch amoled-scherm heeft. Het toestel kan maximaal 128 of 256 gigabyte aan opslag bevatten. De OnePlus 10 Pro is zwart en groen en draait op OxygenOS 12.

Je kunt ook vragen wat kun je allemaal met een imac?

Een iMac is interessant voor jou als...

  • ...je meer rekenkracht nodig hebt dan een MacBook of laptop kan bieden, bijvoorbeeld voor het bewerken van video's, muziek of grote datasets.
  • je op zoek bent naar een extra groot scherm met hoge resolutie.
  • je een eyecatcher zoekt in je interieur.
Je kunt ook vragen heeft een imac een touchscreen? De iMac heeft een groot en helder scherm, dit zou ideaal zijn om te kunnen bedienen met behulp van een touchscreen.

Hoeveel Hertz is een iMac?

Een iMac heeft een Hertz-waarde van 3,06. Men kan zich ook afvragen: welke imac kopen 2022? Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren, waaronder waar u uw iMac voor gaat gebruiken en uw budget. Als u een iMac nodig hebt voor professioneel gebruik, kunt u de iMac Pro overwegen. Ben je een casual gebruiker of gamer, dan is de standaard iMac wellicht een betere optie. Heb je een klein budget, dan is de iMac mini wellicht de beste optie. Uiteindelijk is de beste iMac voor u degene die voldoet aan uw behoeften en budget.

Gerelateerde artikelen

Kun je een iMac als tweede scherm gebruiken?

Meerdere iMacs kunnen worden gebruikt als beeldscherm. Daartoe moet elke iMac rechtstreeks worden aangesloten op een Thunderbolt-poort op de andere Mac. Command-F2 kan worden ingedrukt op het toetsenbord van de iMac. Het bureaublad van de andere Mac wordt dan getoond.

Je kunt ook vragen wat is de levensduur van een imac?

Gemiddeld kun je een Mac zo'n zeven jaar gebruiken. Je kunt in deze tijd nog zonder problemen je besturingssysteem blijven updaten naar de nieuwste versie. Na deze zeven jaar is je computer eigenlijk aan vervanging toe. Dit in overweging nemend, wat is het voordeel van een imac? iMac werkt met het besturingssysteem iOS in plaats van Windows, dat erg gebruiksvriendelijk is. Een iMac is erg veilig, omdat het virussen buiten de deur houdt. Tot slot ziet een iMac er ook nog eens strak en professioneel uit. Het geeft direct een andere uitstraling aan het kantoor.

Wat is beter Windows of Mac?

Welk besturingssysteem het beste is voor jou, hangt vooral af van wat je belangrijk vindt. Wie veel keuze in zowel software als hardware belangrijk vindt, kiest voor Windows. Heb je al een iPhone of iPad en vind je eenvoud en gebruiksgemak belangrijker? Dan kies je voor Apple macOS. Dienovereenkomstig, is imac een pc? Nee, een iMac is geen pc. Een pc verwijst meestal naar een computer die een Windows-besturingssysteem gebruikt, terwijl een iMac een macOS-besturingssysteem gebruikt.

Heeft een MacBook een touchscreen?

Nee, een MacBook heeft geen touchscreen.

Door Alyss Schwartz

Vergelijkbare artikelen

Hoe groot is een iMac 27 inch? :: Hoeveel schermen kan ik aansluiten op mijn MacBook?
Handige links