Huis > W > Wat Moet Ik Invullen Bij Imap?

Wat moet ik invullen bij IMAP?

Instellingen inkomende mailserver

Servernaam voor inkomende e-mail. Het e-mailadres dat u wilt instellen. Het poortnummer dat wordt gebruikt door de server voor inkomende e-mail. De meeste gebruiken 143 of 993 voor IMAP of 110 of 995 voor POP.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Hoe stel ik een IMAP-account in?

Account

Als uw IMAP-account niet automatisch wordt gedetecteerd:

  1. Tik op Geen ___-account en tik vervolgens op IMAP op de pagina Account instellen.
  2. Voer uw wachtwoord in en selecteer Aanmelden.
Hoe kom ik bij mijn e mailinstellingen? Uw e-mailinstellingen bijwerken of wijzigen vanuit Mail in het Configuratiescherm
  1. Open het configuratiescherm.
  2. Zoek in het Configuratiescherm naar het pictogram E-mail en open het.
  3. Klik in het venster E-mailconfiguratie - Outlook op E-mailaccounts...

Trouwens, waar vind ik mijn server instellingen?

De serverinstellingen zijn te vinden in het bestand "server.properties" dat zich in de map "config" van uw server bevindt. Hoe kom ik aan een IMAP wachtwoord? Er zijn een paar manieren om een IMAP-wachtwoord te krijgen. Eén manier is om de e-mailprovider om het wachtwoord te vragen. Een andere manier is om een programma te gebruiken dat verloren wachtwoorden kan herstellen, zoals een wachtwoordherstelprogramma.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Dit in overweging nemend, wat is het verschil tussen imap en smtp?

Ook IMAP is een protocol waarmee mails binnengehaald en verzonden kunnen worden. In zoverre lijkt het op POP en SMTP. Toch is er een duidelijk verschil. Wanneer je IMAP gebruikt en je de juiste instellingen ingeeft in je e-mail programma kan je je e-mail programma en je webmail laten synchroniseren. Waar vind je IMAP? Bij IMAP (Internet Message Access Protocol) bewaart onze server jouw e-mail en synchroniseert de e-mailserver met jouw e-mailprogramma. Daardoor kan je je e-mail instellen op zowel je smartphone als tablet, laptop of desktop.

Wat is een POP of IMAP account?

Antagonist biedt twee manieren om je e-mail op te halen: POP en IMAP . Het grote verschil tussen deze twee is dat bij POP alle e-mail van de mailserver wordt gedownload en bij IMAP de mail juist op de server blijft staan. Welk protocol de voorkeur geniet, ligt volledig aan jou. Is Ziggo mail POP3 of IMAP? Ziggo mail is toegankelijk via het POP3 of IMAP protocol.

Waar vind ik mailinstellingen op Iphone?

Mail instellingen zijn te vinden in de Instellingen app op je iPhone. Open de Instellingen-app en scroll naar beneden naar de sectie "Mail". Hier vindt u opties om uw standaardaccount te wijzigen, uw accounts te beheren en uw mailinstellingen aan te passen.

Door Edwina Charlemagne

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn IMAP instellingen? :: Waar vind ik IMAP wachtwoord Proximus?
Handige links