Huis > W > Waar Vind Ik Mijn Imap Instellingen?

Waar vind ik mijn IMAP instellingen?

De server voor inkomende e-mail van een IMAP-account kan ook de IMAP-server worden genoemd. Als uw e-mailprovider bijvoorbeeld example.com is, is de server voor inkomende e-mail waarschijnlijk imap.example.com. Schakel dit selectievakje in als u het poortnummer na het serveradres wilt kunnen bewerken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat moet ik invullen bij IMAP?

Instellingen inkomende mailserver

Servernaam voor inkomende e-mail. Het e-mailadres dat u wilt instellen. Het poortnummer dat wordt gebruikt door de server voor inkomende e-mail. De meeste gebruiken 143 of 993 voor IMAP of 110 of 995 voor POP.
Hoe stel ik een IMAP-account in? Account

Als uw IMAP-account niet automatisch wordt gedetecteerd:

  1. Tik op Geen ___-account en tik vervolgens op IMAP op de pagina Account instellen.
  2. Voer uw wachtwoord in en selecteer Aanmelden.

Bovendien, waar vind ik mijn server instellingen?

De serverinstellingen vindt u in het configuratiescherm voor uw website. Hier kunt u de instellingen voor uw server wijzigen en wijzigingen aanbrengen aan uw website. Dienovereenkomstig, waar vind ik de email instellingen? De e-mailinstellingen vindt u in de Instellingen-app op uw iOS-apparaat. Om de Instellingen-app te openen, tikt u op het pictogram op uw beginscherm. Scroll vervolgens naar beneden en tik op de optie "Mail, Contacten, Agenda". Hier kunt u al uw e-mailaccounts en instellingen beheren.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Trouwens, wat is het verschil tussen imap en smtp?

Ook IMAP is een protocol waarmee mails binnengehaald en verzonden kunnen worden. In zoverre lijkt het op POP en SMTP. Toch is er een duidelijk verschil. Wanneer je IMAP gebruikt en je de juiste instellingen ingeeft in je e-mail programma kan je je e-mail programma en je webmail laten synchroniseren. Daarvan, hoe gebruik je imap? Werken met IMAP

Als je IMAP (Internet Message Access Protocol) gebruikt en je stelt het in op een apparaat naar keuze, dan blijft je e-mail bewaard op de server. Je kunt je e-mail op meerdere apparaten instellen en je e-mailberichten en mappen zijn gesynchroniseerd.

Wat is een POP of IMAP account?

Antagonist biedt twee manieren om je e-mail op te halen: POP en IMAP . Het grote verschil tussen deze twee is dat bij POP alle e-mail van de mailserver wordt gedownload en bij IMAP de mail juist op de server blijft staan. Welk protocol de voorkeur geniet, ligt volledig aan jou. Dienovereenkomstig, is ziggo mail pop3 of imap? Ziggo mail kan worden ingesteld als POP3 of IMAP.

Daarvan, waarom kan ik geen verbinding maken met de server?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen verbinding kunt maken met de server. De eerste reden kan zijn dat de server down is en niet functioneert. De tweede reden kan zijn dat uw computer niet verbonden is met het internet, of dat het IP-adres van de server veranderd is. De derde reden kan zijn dat de server uw IP-adres blokkeert.

Door Olivie Alcorta

Vergelijkbare artikelen

Kan de mailserver niet vinden? :: Wat moet ik invullen bij IMAP?
Handige links