Huis > H > Hoe Kan Ik Een Film Kijken Op Imdb?

Hoe kan ik een film kijken op IMDb?

In de VS is IMDb TV momenteel beschikbaar als app op Fire TV, Roku, Android TV, Google TV, LG smart TV's (tv-modellen 2018 en later), Comcast XFinity X1 en Flex, Microsoft Xbox One en Series S/X, Sony PlayStation 4 en PlayStation 5, iPhone, iPad en mobiele Android-apparaten, Fire-tablet en op de Amazon-website ( https

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

En nog een vraag, wat zijn de kosten van imdb?

IMDB heeft geen kosten. Het is een gratis online database waar iedereen toegang toe heeft. Wat is de IMDb app? De IMDb-app is een mobiele applicatie waarmee gebruikers toegang hebben tot de Internet Movie Database (IMDb) op hun Android- of iOS-apparaat. De app biedt toegang tot informatie over films, tv-shows en beroemdheden, en laat gebruikers zoeken naar titels en watchlists maken. Daarnaast biedt de app toegang tot IMDb's uitgebreide database met filmtrivia en quotes.

Door Jasper

Vergelijkbare artikelen

Kan politie gestolen telefoon traceren? :: Kan de mailserver niet vinden?
Handige links