Huis > K > Kan De Mailserver Niet Vinden?

Kan de mailserver niet vinden?

Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waar vind ik instellingen in Outlook?

POP-toegang inschakelen in Outlook.com

  1. Selecteer Instellingen. > Alle Outlook-instellingen weergeven > e-mail >e-mail synchroniseren.
  2. Onder POP en IMAP, selecteer Ja onder Laat apparaten en apps gebruik maken van POP.
  3. Kies Opslaan.
Waar vind ik mailinstellingen op Iphone? Ga naar 'Instellingen' > 'Mail' en tik op 'Accounts'. Tik op 'Nieuwe account' en selecteer uw e-mailaanbieder. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in. Als u 'Volgende' ziet, tikt u op hierop en wacht u tot Mail uw account verifieert.

Dienovereenkomstig, hoe kom ik in instellingen?

Er zijn een paar verschillende manieren om in de instellingen te komen op de meeste apparaten. Een manier is om te zoeken naar het instellingenpictogram, dat meestal wordt weergegeven door een tandwiel of radertje. Zodra u het pictogram vindt, tikt of klikt u erop om de instellingen te openen. Een andere manier om in de instellingen te komen is door ernaar te zoeken in het menu. Op de meeste apparaten kunt u het menu openen door te tikken of te klikken op het pictogram dat eruitziet als drie lijnen of drie stippen. Zodra u in het menu bent, moet u de optie instellingen kunnen vinden. Dus, hoe kan ik mail opnieuw instellen? Er zijn een paar manieren om mail te resetten, afhankelijk van wat u moet resetten. Als u uw wachtwoord opnieuw moet instellen, kunt u dat doen door naar de mail login pagina te gaan en op de "Wachtwoord vergeten" link te klikken. Als u uw mailinstellingen opnieuw moet instellen, gaat u naar de mailinstellingenpagina en klikt u op de knop "Reset". Als u uw e-mailaccount moet resetten, kunt u dat doen door naar de pagina met e-mailaccounts te gaan en op de knop "Verwijderen" te klikken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat dit betreft, waar staat mijn pop wachtwoord?

Ga naar Instellingen en vervolgens naar Wachtwoorden & accounts. Tik op het e-mailaccount waarvan u de instellingen wilt wijzigen. Werk de Hostnaam van de Inkomende e-mailserver bij. Men kan zich ook afvragen: wat is het verschil tussen imap en pop3? Met POP3 download je je e-mail vanaf de server naar je apparaat (computer of telefoon). Je e-mail wordt doorgestuurd naar je apparaat en blijft niet bewaard op de server. Met IMAP kun je e-mailberichten op de server bekijken via je e-mailprogramma.

Dienovereenkomstig, wat is een pop gebruikersnaam?

Gebruikersnaam en of e-mailadres

Om met het e-mailprogramma bij de mailbox te kunnen van het e-mailadres dien je een gebruikersnaam in te vullen. Dit moet het volledige e-mailadres zijn van het e-mailadres die je wilt gaan instellen.
En nog een vraag, waar staat de afkorting smtp voor? SMTP staat voor Simple Mail Transfer Protocol. Het is een protocol voor het verzenden van e-mailberichten tussen servers.

Dienovereenkomstig, hoe smtp server instellen?

Er zijn een paar stappen bij het opzetten van een SMTP-server:
1. Kies de software die u wilt gebruiken. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, dus doe wat onderzoek om degene te vinden die het beste bij uw behoeften past.
2. Installeer de software op de computer die u als SMTP-server wilt gebruiken.
3. 3. Configureer de software met de nodige instellingen. Dit omvat zaken als de hostnaam van de server, het poortnummer en verificatiegegevens.
4. Test de server om er zeker van te zijn dat hij goed werkt. Stuur een test e-mail naar uzelf of een andere persoon om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt.

Door Irra Stenner

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een film kijken op IMDb? :: Waar vind ik mijn IMAP instellingen?
Handige links