Huis > W > Wat Betekent Converteren In Het Nederlands?

Wat betekent converteren in het Nederlands?

[Lat con-vertere, -versum = omdraaien, van -vertere = keren, 2e betekenis via Eng. convert] 1 verwisselen, veranderen; 2 (comp.) algemene term voor het omzetten van computergegevens in een andere vorm, waardoor de gegevens in een ander programma of op een andere machine verwerkt kunnen worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dus, hoe kan ik bestanden comprimeren?

Een bestand of een map zippen (comprimeren)

  1. Zoek de bestanden of mappen die u wilt comprimeren.
  2. Houd de linkermuisknop ingedrukt op het bestand of de map (of klik met de rechtermuisknop), selecteer (of plaats de aanwijzer op) Verzenden naar en selecteer vervolgens Gecomprimeerde (gezipte) map.
Hoe werkt JPG? jpeg-bestandsformaat:
  1. Het is het door digitale camera's en andere opnameapparaten meest gebruikte bestandsformaat voor afbeeldingen.
  2. Ondersteunt 16.777.216 kleuren, welke worden geproduceerd door 8 bits te gebruiken van elke kleur in het RGB-kleurenmodel.

Hoe kan ik een JPG bestand omzetten naar PDF?

Er zijn een paar verschillende manieren om een JPG-bestand naar PDF te converteren. Eén manier is om een online converter te gebruiken, zoals Zamzar (http://www.zamzar.com/convert/jpg-to-pdf/). Een andere manier is om een programma als Adobe Photoshop te gebruiken om het JPG-bestand te openen en het vervolgens op te slaan als PDF. Dienovereenkomstig, wat is beter jpg of png? Het jpg-formaat is beter voor foto's en afbeeldingen met veel kleuren omdat het lossy compressie gebruikt, wat betekent dat er wat detail verloren gaat wanneer de afbeelding in dit formaat wordt opgeslagen. Het jpg-formaat is echter kleiner in bestandsgrootte dan het png-formaat, dus het is handiger voor het opslaan en delen van afbeeldingen. Het png-formaat is beter voor afbeeldingen die moeten worden bewerkt of aangepast, omdat het gebruik maakt van compressie zonder verlies, wat betekent dat er geen details verloren gaan wanneer de afbeelding in dit formaat wordt opgeslagen. Het png-formaat is echter groter in bestandsgrootte dan het jpg-formaat, dus het is minder geschikt voor het opslaan en delen van afbeeldingen.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een pdf bestand bewerken op mac?

Open het bestand in voorvertoning, onmiddellijk kun je aan de slag met de markeringen. Ga naar de menu-optie: Weergave ▸ Toon markeringsknoppenbalk (of annotatiebalk), in de knoppenbalk verschijnen nu enkele hulpmiddelen waarmee je annotaties en markeringen kunt maken in het pdf-document. Hoe voeg je pdf bestanden samen Mac? Twee pdf's combineren

  1. Open een pdf in Voorvertoning.
  2. Kies 'Weergave' > 'Miniaturen' om paginaminiaturen weer te geven in de navigatiekolom.
  3. Selecteer een paginaminiatuur om aan te geven waar het andere document moet worden ingevoegd.
  4. Kies 'Wijzig' > 'Voeg in' > 'Pagina uit bestand'.*

Hoe maak je van een PNG een JPG?

Zo converteer je een afbeelding van PNG naar JPG.

  1. Selecteren. Kies een PNG-afbeelding uit je fotobibliotheek met een bestandsgrootte van minder dan 2 GB.
  2. Converteren. Je converteert de afbeelding direct naar een JPG-indeling wanneer je deze uploadt.
  3. Downloaden. De nieuwe afbeelding wordt als JPG-bestand gedownload.
Men kan zich ook afvragen: waar slaat macbook fotos op? Uw foto's zijn opgeslagen in de app Foto's. Om ze te vinden, open je de app Foto's en klik je op het tabblad Albums. Klik vervolgens op het album Alle foto's.

Hoe krijg ik foto's van iPhone op Mac?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u foto's van uw iPhone naar uw Mac kunt overbrengen, zijn er een paar verschillende manieren waarop u dit kunt doen.
Eén manier is om je iPhone met een USB-kabel op je Mac aan te sluiten. Zodra hij is aangesloten, open je het programma Foto's op je Mac. De foto's op je iPhone zouden in het programma moeten verschijnen. Van daaruit kun je de foto's die je wilt overbrengen selecteren en naar een map op je Mac slepen.
Een andere manier om foto's over te zetten is door iCloud te gebruiken. Eerst moet je iCloud Photo Library inschakelen op je iPhone. Ga hiervoor naar Instellingen > iCloud > Foto's en schakel iCloud-fotobibliotheek in. Zodra dit is ingeschakeld, worden alle nieuwe foto's die u maakt automatisch geüpload naar iCloud. Open vervolgens op je Mac de Foto's-app en ga naar Voorkeuren. Controleer onder het tabblad iCloud of iCloud Photo Library is aangevinkt. Zo zie je alle foto's die in iCloud zijn opgeslagen. Je kunt dan de foto's selecteren die je naar je Mac wilt downloaden en op de downloadknop klikken.

Door Sezen Warton

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een img bestand? :: Kan geen bijlagen openen op mijn iphone?
Handige links