Huis > W > Waarom Incognito Surfen?

Waarom incognito surfen?

Met incognito internetten wordt voorkomen dat de browsegeschiedenis, tijdelijke internetbestanden, formuliergegevens, cookies en gebruikersnamen of wachtwoorden worden bewaard in de browser. Zo worden tijdens het internetgebruik geen sporen achtergelaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe zet je incognito uit?

Wil je niet in de incognitomodus op het web? Sluit dan alle tabbladen die je in de incognitomodus hebt geopend door rechts boven op het icoon met een vierkantje 'Schakelen tussen tabbladen' te klikken. Je ziet dan de alle geopende tabbladen. Hoe prive is prive modus? Als u de privémodus gebruikt, worden uw surfgegevens niet bewaard en worden de websites die u bezoekt, niet gedeeld met uw andere apparaten. Safari houdt geen bezochte pagina's bij, en ook geen zoekgeschiedenis of gegevens voor automatisch invullen.

Kan iemand zien wat je opzoekt op internet?

Wanneer u verbonden bent met het internet, verzendt en ontvangt uw computer gegevenspakketten van en naar andere computers. Uw ISP (Internet Service Provider) heeft toegang tot alle gegevenspakketten die u verstuurt en ontvangt. Zij kunnen dus alles zien wat u online doet. Er zijn manieren om uw gegevens te versleutelen zodat uw ISP ze niet kan lezen, maar ze kunnen nog steeds zien dat u verbinding maakt met bepaalde websites. Bovendien, waarom kan ik geen incognito tabblad openen? Er zijn een paar redenen waarom u geen incognito-tabblad kunt openen. Een mogelijkheid is dat de incognitomodus van uw browser is uitgeschakeld. Om de incognitomodus in Google Chrome in te schakelen, klikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de browser en vervolgens op "Nieuw Incognitovenster".
Een andere mogelijkheid is dat u een incognitotabblad probeert te openen in een privénavigatievenster. Privévensters staan geen incognito-tabbladen toe. Om een incognito-tabblad in een privévenster te openen, moet u eerst alle privévensters sluiten.
Tot slot staan sommige browsers niet toe dat incognito-tabbladen worden geopend vanuit het hoofdvenster van de browser. In deze gevallen moet u een incognito-tabblad openen vanuit een ander tabblad.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Trouwens, is incognito surfen veilig?

Dankzij de incognito modus hoef je niet steeds zelf je zoekgeschiedenis, cookies en surfgeschiedenis te verwijderen. Bedenk je dat de incognito modus er niet voor is gemaakt om veiliger of anoniemer te surfen op het web. Wat doet incognito modus? Als je niet wilt dat een browser bijhoudt welke pagina's je bezoekt en welke programma's je downloadt, kun je in de incognitomodus browsen. Bedenk wel: de browser bewaart dan geen zoek- en navigatiegeschiedenis van je, maar je internetserviceprovider of werkgever kan toch volgen welke pagina's je bezoekt.

Hoe prive modus uitschakelen op ipad?

De privémodus uitschakelen

  1. Open Safari op uw iPhone of iPod touch.
  2. Tik op de knop 'Tabbladen' .
  3. Tik op 'Privé' om de lijst 'Tabgroepen' weer te geven.
  4. Tik op '[aantal] tabbladen' en tik vervolgens op 'Gereed'.
Kun je zien of iemand je googled? Nee, u kunt niet zien of iemand u heeft gegoogled. Google geeft geen informatie vrij over wie wat heeft gezocht.

Kan iemand meekijken via wifi?

Ja, zolang ze het wachtwoord voor je wifi-netwerk hebben, kunnen ze kijken naar wat er op dat netwerk wordt gestreamd.

Door Jael

Vergelijkbare artikelen

Kan je werkgever zien welke sites je bezoekt? :: How do I enable incognito mode?
Handige links