Huis > W > Wat Doet Incognito Modus?

Wat doet incognito modus?

Als je niet wilt dat een browser bijhoudt welke pagina's je bezoekt en welke programma's je downloadt, kun je in de incognitomodus browsen. Bedenk wel: de browser bewaart dan geen zoek- en navigatiegeschiedenis van je, maar je internetserviceprovider of werkgever kan toch volgen welke pagina's je bezoekt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe moet je incognito gaan iPhone?

De privémodus inschakelen

  1. Open Safari op uw iPhone of iPod touch.
  2. Tik op de knop 'Tabbladen' .
  3. Tik op '[aantal] tabbladen' om de lijst 'Tabgroepen' weer te geven.
  4. Tik op 'Privé' en vervolgens op 'Gereed'.
Hoe moet je incognito gaan op telefoon? Incognito op je Android device
  1. Open de app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik daarna rechts van de adresbalk op 'Meer'.
  3. Je krijgt dan de optie 'Nieuw incognitotabblad' te zien.
  4. Tik daarop, zodat een nieuw venster opent.

Vervolgens, waarom kan ik geen incognito tabblad openen?

Er zijn een paar redenen waarom u misschien geen incognito-tabblad kunt openen. Eén reden kan zijn dat de incognitomodus van uw browser is uitgeschakeld. Om de incognitomodus in te schakelen, kunt u de optie meestal vinden in de instellingen van uw browser. Een andere reden kan zijn dat u een openbare of gedeelde computer gebruikt, waarop privé browsen meestal niet is toegestaan. Vervolgens, waarom incognito surfen? Er zijn een paar redenen waarom iemand incognito op het web wil surfen. Eén reden is om te voorkomen dat hun surfgeschiedenis wordt gevolgd. Dit is vooral belangrijk als u een openbare computer gebruikt of als u zich zorgen maakt dat iemand uw surfgedrag in de gaten houdt. Een andere reden om incognito te surfen is om te voorkomen dat uw surfgedrag invloed heeft op de advertenties die u te zien krijgt. Advertenties worden vaak gepersonaliseerd op basis van uw surfgedrag, dus als u advertenties wilt zien die niet worden beïnvloed door uw surfgedrag in het verleden, kunt u het beste incognito surfen. Ten slotte zullen sommige websites inhoud blokkeren als ze merken dat je een advertentieblokker gebruikt. Door incognito te surfen, kunt u deze beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot de inhoud die u wilt.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Kan je incognito op Safari?

Altijd surfen in de privémodus

Kies in de app Safari op de Mac 'Safari' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'Algemeen'. Klik op het venstermenu 'Open Safari met' en kies 'Een nieuw privévenster'.
Men kan zich ook afvragen: hoe weet je welke browser je hebt? De makkelijkste manier om te kijken welke browsers je op je computer hebt staan is door naar programma's te gaan. Scrol naar beneden en klik op de knop waar staat “Webbrowser“. Hier kun je alle browsers bekijken die op je computer geïnstalleerd staan!

Dienovereenkomstig, wat is het grote verschil tussen gewoon surfen en surfen in incognitomodus?

De incognitomodus wordt uitgevoerd op een ander tabblad dan je normale Chrome-tabbladen. Als er een incognitotabblad is geopend en je nog een incognitotabblad opent, gaat je sessie voor privé browsen verder op het nieuwe tabblad. Als je de incognitomodus wilt afsluiten, sluit je alle incognitotabbladen. Dienovereenkomstig, hoe verwijder je je incognito geschiedenis? U kunt uw incognitogeschiedenis niet wissen vanuit het incognitovenster. U kunt echter wel alle incognitovensters sluiten en een nieuw venster openen om opnieuw te beginnen. Om dit te doen:
1. Druk op Ctrl+Shift+N (Windows) of ⌘-Shift-N (Mac). Deze snelkoppeling opent een nieuw incognito browservenster.
2. In de linkerbovenhoek van het nieuwe venster ziet u een pictogram van een bestandsmap. Dit is het pictogram van de Incognitomodus.
3. Om alle geopende incognitovensters te sluiten, klik je op het pictogram van de bestandsmap en vervolgens op "Incognito afsluiten".

Hoe prive is Safari prive?

Wanneer u met Safari op internet surft, wordt uw privacy beschermd. Safari blokkeert standaard cookies van derden en houdt uw zoekgeschiedenis en surfactiviteiten privé. Je kunt ook de modus Privénavigatie gebruiken om te voorkomen dat Safari je surfgeschiedenis, zoekgeschiedenis en AutoFill-gegevens opslaat.

Door Feinstein Loban

Vergelijkbare artikelen

Hoe prive modus uitschakelen op iPad? :: Hoe in Privémodus surfen?
Handige links