Huis > H > Hoe Werkt De Index Formule?

Hoe werkt de INDEX formule?

INDEX

GegevensGegevens
FormuleBeschrijvingResultaat
=INDEX(A2:B3;2;2)De waarde van het snijpunt van de tweede rij en tweede kolom in het bereik A2:B3.Peren

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Trouwens, hoe werkt index match?

Met de INDEX functie haal je de zoveelste waarde uit een kolom op. De “zoveelste” waarde is vaak door een MATCH bepaald. Het format is: INDEX(C1:C10;X) waarin C1:C10 de rij is waaruit je de X'ste waarde nodig hebt. Hoe werkt een INDEX? Een indexcijfer geeft altijd aan met hoeveel iets is gestegen of gedaald ten opzichte van dit basisjaar. Het basisjaar heeft altijd een index van 100. Als je een indexcijfer van 105 krijgt, wil dat zeggen dat iets met 5% is gestegen ten opzichte van dit basisjaar.

Dienovereenkomstig, is de index overschreden?

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke situatie en context waarin hij wordt gesteld. In het algemeen betekent een overschrijding van een index dat deze niet langer geldig is en moet worden bijgewerkt. Wat is de index in chemie? De index in de scheikunde is het aantal protonen in de kern van een atoom.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Mensen vragen ook: wat is index excel?

De Excel Index Functie geeft de waarde van een cel in een tabel, op basis van een opgegeven rij en kolom. De index functie heeft twee varianten, namelijk de 'matrix-variant' en de 'verwijzing-variant'. De matrix binnen de INDEX in Excel functie is vereist, dit is een cellenbereik of een matrixconstante. Men kan zich ook afvragen: wat is de betekenis van index? index - zelfstandig naamwoord uitspraak: in-dex 1. alfabetische lijst van woorden of onderwerpen ♢ achterin het boek zat een index 2. cijfer dat aangeeft hoeveel de prijzen in een bepaalde periode zijn gestegen

Wat dit betreft, hoe werkt verschuiving in excel?

De formule VERSCHUIVING geeft een verwijzing naar een andere cel (of cellen) die een aantal regels of kolommen is opgeschoven. Je kan hiermee aangeven hoeveel regels of kolommen weergegeven moeten worden. Wat is het verschil tussen vert zoeken en index? In het algemeen is een zoekindex een gegevensstructuur waarmee records in een database snel kunnen worden opgezocht. Een zoekindex bestaat meestal uit een lijst van termen en een lijst van overeenkomstige record-identifiers. Termen worden meestal in een gesorteerde volgorde opgeslagen, zodat zoekalgoritmen snel overeenkomende termen kunnen vinden.
Een verticale zoekmachine is een type zoekmachine waarmee gebruikers naar informatie op het internet kunnen zoeken aan de hand van trefwoorden. Verticale zoekmachines zijn ontworpen om specifieke soorten gegevens te doorzoeken, zoals afbeeldingen, video's en nieuws.

Waarom doet verticaal zoeken het niet?

De vraag is onduidelijk.

Door Gareri Erdmann

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt de INDEX functie in Excel? :: Hoe maak je de tekst in een boog bij word?
Handige links