Huis > I > Is Het Inhoudsopgave Of Inhoudsopgaven?

Is het inhoudsopgave of inhoudsopgaven?

Het meervoud van inhoudsopgave is 'inhoudsopgaven'. Eén inhoudsopgave, twee inhoudsopgaven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je automatisch een inhoudsopgave in Word?

De plaats waar je de inhoudsopgave wilt plaatsen is wat je nodig hebt om de inhoudsopgave te maken. Dit is meestal aan het begin van een document.

Hoe maak je een inhoudsopgave?

De inhoudsopgave maken

  1. Klik op de locatie waar u de inhoudsopgave wilt invoegen. Gewoonlijk is dit aan het begin van een document.
  2. Klik op Verwijzingen > Inhoudsopgave en kies een Automatische inhoudsopgave in de lijst met stijlen.
En nog een vraag, waar komt de bronnenlijst? De bronnenlijst komt voor de bijlagen. Zet je bronnen op alfabetische volgorde en noteer deze precies zoals de APA-richtlijnen voorschrijven.

Bovendien, waar begint paginanummering in een verslag?

De paginanummering van een rapport begint gewoonlijk op de voorpagina, die pagina 1 is. De inhoudsopgave (indien opgenomen) begint op een volgende pagina, meestal pagina 2 of 3. De hoofdtekst van het rapport begint op een volgende pagina, na de inhoudsopgave (indien opgenomen). Dienovereenkomstig, wat zit er in een inhoudsopgave? Een inhoudsopgave is een lijst van de secties van een document, meestal aan het begin. Hij bevat de titels van de delen en de paginanummers.

Gerelateerde artikelen

Hoe inhoudsopgave aanpassen in Word?

Ga naar Referenties en verander de tekst in de inhoudsopgave.

Bovendien, waarom kloppen mijn paginanummers niet?

Ga naar Koptekst en voettekst > Paginanummer en klik vervolgens op Paginanummer. Kies de positie en uitlijning van de paginanummers. Als u geen paginanummer op de eerste pagina wilt weergeven, schakelt u de optie Nummer op eerste pagina uit. En nog een vraag, hoe laat je paginanummering doorlopen? Klik met de rechtermuisknop op een pagina in een sectie en selecteer vervolgens Paginanummers > Opmaak paginanummers. Voer een van de volgende handelingen uit: Als u wilt doorgaan met de paginanummering uit de vorige sectie, selecteert u Doorgaan vanaf de vorige sectie.

Dus, hoe verander je pagina volgorde word?

Klik met de rechtermuisknop om een pagina te verplaatsen

Klik in de paginasorteerder met de rechtermuisknop op het paginanummer dat u wilt verplaatsen en klik vervolgens in het snelmenu op Pagina verplaatsen. Selecteer de 3D-opties in het dialoogvenster Pagina verplaatsen en klik op OK.
Wat dit betreft, hoe voeg je pagina nummers toe? Er zijn een paar verschillende manieren om paginanummers toe te voegen in Microsoft Word. Eén manier is om ze handmatig in te voegen door te klikken op het tabblad Invoegen en vervolgens Paginanummers te selecteren in de groep Koptekst & Voettekst. Een andere manier is om de ingebouwde paginanummering te gebruiken door naar het tabblad Pagina-indeling te gaan, te klikken op het vervolgkeuzemenu Onderbrekingen en Pagina uit de lijst te selecteren.

Kan inhoudsopgave niet bijwerken word?

Als u de inhoudsopgave in uw Microsoft Word-document niet kunt bijwerken, kan dat verschillende oorzaken hebben.
Controleer eerst of het document is opgeslagen als een .docx-bestand. Als het als .doc-bestand is opgeslagen, kunt u de inhoudsopgave niet bijwerken.
Controleer vervolgens of het document bijgehouden wijzigingen of opmerkingen bevat. Als die er zijn, moet u die wijzigingen accepteren of verwerpen voordat u de inhoudsopgave kunt bijwerken.
Controleer tenslotte of de koppen en stijlen in uw document correct zijn opgemaakt. Zo niet, dan kan de inhoudsopgave niet correct worden bijgewerkt.

Door Arundel Jeffus

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een inhoudsopgave in Word met paginanummering? :: Hoe nummer je inhoudsopgave?
Handige links