Huis > W > Waar Zet Je De Inhoudsopgave?

Waar zet je de inhoudsopgave?

In tegenstelling tot de index bevindt de inhoudsopgave zich vóór de eigenlijke tekst van het boek of document. De inhoudsopgave wordt doorgaans na de titelpagina en het voorwoord geplaatst. Als een boek figuren of tabellen bevat, worden die doorgaans in een apart overzicht direct na de inhoudsopgave opgesomd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat mag er niet in inhoudsopgave?

Wat zet je niet in de inhoudsopgave? De kopjes voorwoord, samenvatting en inhoudsopgave hoeven niet in de inhoudsopgave. Deze pagina's staan voor de inhoudsopgave of het betreft de pagina zelf. Dienovereenkomstig, hoe begin je paginanummering vanaf bepaalde pagina? Paginanummers later laten beginnen in een document

  1. Ga naar Invoegen > Koptekst of Voettekst > Koptekst bewerken of Voettekst bewerken.
  2. Selecteer Eerste pagina afwijkend.
  3. In het kop- of voettekstgebied op de eerste pagina ziet u een label met de tekst Koptekst eerste pagina.

Hoe doe je automatisch nummeren in Word?

Om automatisch te nummeren in Word, selecteert u eerst de tekst die u wilt nummeren. Klik vervolgens op het tabblad "Home" in het lint. Klik in het gedeelte "Paragraaf" op de knop "Nummering". Er verschijnt een keuzemenu. Selecteer de nummeringstijl die u wilt gebruiken. Bovendien, is het inhoudsopgave of inhoudsopgaven? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien beide termen in de meeste gevallen door elkaar worden gebruikt. Hoewel sommige stijlgidsen misschien de voorkeur geven aan de ene term boven de andere, is er geen goed of fout antwoord als het gaat om het gebruik van inhoudsopgave of inhoudsopgave.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waar komt de bronnenlijst?

De bronnenlijst komt voor de bijlagen. Zet je bronnen op alfabetische volgorde en noteer deze precies zoals de APA-richtlijnen voorschrijven. Dienovereenkomstig, wat zit er in een inhoudsopgave? Inhoudsopgave. In de inhoudsopgave staan alle onderdelen van het werkstuk genoemd, van de inleiding tot de bronvermelding. Voor elke hoofdstuktitel vermeld je het hoofdstuknummer, voor elke paragraaftitel het paragraafnummer. Achter elk onderdeel zet je het paginanummer waarop het begint.

Vervolgens, heeft een inhoudsopgave geen paginanummer?

Je bent er op zich vrij in, aangezien beide situaties voorkomen. In ieder geval moet de inhoudsopgave, of je er nu een paginanummer onder zet of niet, gewoon worden meegeteld in de paginanummering. Hoe bijlage in inhoudsopgave? Om een inhoudsopgave aan een document te kunnen toevoegen, moet men er eerst voor zorgen dat het document is opgemaakt met behulp van stijlen. Zodra het document is opgemaakt met behulp van stijlen, kan de inhoudsopgave worden gegenereerd door het tabblad Verwijzingen te selecteren en vervolgens Inhoudsopgave te kiezen uit het keuzemenu Inhoudsopgave invoegen.

En nog een vraag, hoe maak je een mooie inhoudsopgave?

Er zijn een paar manieren om een inhoudsopgave te maken, maar de meest gebruikelijke methode is het gebruik van de rubriekstijlen in je document. U gebruikt bijvoorbeeld de stijl Kop 1 voor uw hoofdstuktitels en de stijl Kop 2 voor uw sectietitels. Vervolgens kun je een inhoudsopgave invoegen door naar het tabblad Verwijzingen te gaan en op de knop Inhoudsopgave te klikken. Er wordt dan een plaatshouder voor de inhoudsopgave ingevoegd, waarna u op Tabel bijwerken kunt klikken om de inhoudsopgave bij te werken met uw rubriekstijlen.

Door East Mecias

Vergelijkbare artikelen

Kan inhoudsopgave niet bijwerken word? :: Hoe verbind ik mijn iPhone met Bluetooth?
Handige links