Huis > H > Hoe Voeg Je Een Agenda Toe In Outlook?

Hoe voeg je een agenda toe in Outlook?

Een nieuwe agenda maken

  1. Selecteer Outlook.com Agenda en. > Agenda toevoegen > Nieuwe agenda maken.
  2. Geef uw agenda een naam.
  3. Pas uw agenda aan met een kleur, een charm of beide.
  4. Optioneel: Voeg uw agenda toe aan een bestaande agendagroep.
  5. Selecteer Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Mensen vragen ook: hoe kan ik outlook agenda synchroniseren met android?

Voor Android: Open telefooninstellingen > Toepassingen > Outlook > Zorg ervoor dat Contactpersonen is ingeschakeld. Open vervolgens de Outlook-app en ga naar Instellingen > tik op uw account > tik op Contactpersonen synchroniseren. Dienovereenkomstig, hoe gemeenschappelijke agenda maken? Dit doe je zo:

  1. Download de Google Agenda-app (Android & iOS).
  2. Log in met je Google-account.
  3. In de zijbalk zie je nu al je agenda's staan. Klik je gedeelde agenda aan om 'm in het overzicht zichtbaar te maken.
  4. Et voilà! Je kan nu afspraken inzien of zelfs aanmaken.

Hoe Apple agenda synchroniseren met Android?

Er zijn een paar verschillende manieren om je Apple agenda te synchroniseren met je Android toestel. Eén manier is om de native agenda-app op je Android-apparaat te gebruiken en je te abonneren op je Apple-agenda. Hierdoor zal uw Apple agenda verschijnen in uw Android agenda app.
Een andere manier om uw agenda's te synchroniseren is met een app van derden, zoals CalDAV-Sync of iCloud voor Android. Deze apps synchroniseren je Apple agenda met je Android agenda app.
Je kunt ook de Google Agenda-app gebruiken om je Apple agenda te synchroniseren met je Android-toestel. Hiervoor moet je je Apple agenda exporteren als een .ics-bestand en vervolgens importeren in de Google Agenda-app. Hoe deel je Google Agenda met iemand? Om uw Google Agenda met iemand te delen, moet u eerst hun e-mailadres toevoegen aan het gedeelte "Delen met specifieke personen" van de instellingen van de agenda. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u selecteren welk toegangsniveau u de gebruiker wilt geven - of hij/zij alleen uw agenda kan bekijken, of dat hij/zij er ook wijzigingen in moet kunnen aanbrengen.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat dit betreft, hoe kan ik mijn samsung agenda synchroniseren?

Druk op het icoontje voor instellingen. Druk op Accounts en back-up. Druk op Accounts. Druk op de indicator naast "Gegevens automatisch synchroniseren" om de functie in of uit te schakelen. Trouwens, hoe account toevoegen aan google agenda? Op een Android telefoon vind je onder je instellingen het item 'Account'. Wanneer je hierop klikt opent er een scherm met de applicaties waarmee je op de telefoon bent aangemeld met een of meerdere accounts. Onderaan vind je de knop ''Account toevoegen''.

Welke agenda op Samsung telefoon?

Met Google Agenda heb je al je agenda's op één plek, want de app werkt samen met álle agenda's op je telefoon, ook Exchange. Waarom kan ik mijn agenda niet delen in Outlook? "Deelbaarheid van een Outlook-calendar is afhankelijk van de permissies die zijn ingesteld door de eigenaar van het calendar. In sommige gevallen is het niet mogelijk om een calendar te delen, omdat de eigenaar de permissies heeft ingesteld op 'Alleen-lezen' of 'Niemand'. Voor meer informatie, neem contact op met de eigenaar van het calendar."

Hoe synchroniseer ik mijn iPhone Agenda met Outlook?

De manier waarop je je iPhone-agenda kunt synchroniseren met Outlook, is door gebruik te maken van de iCloud-functie. Dit kan door middel van de volgende stappen:
1. Ga naar de instellingen van je iPhone en tik op 'iCloud'. Zorg ervoor dat de schakelaar naast 'Agenda's' is ingeschakeld.
2. Ga naar de instellingen van je iCloud-account op je computer en zorg ervoor dat de schakelaar naast 'Agenda's' is ingeschakeld.
3. Ga naar de instellingen van Outlook en klik op 'Indeling'. Klik vervolgens op 'iCloud' en zorg ervoor dat de schakelaar naast 'Agenda's' is ingeschakeld.
4. Klik op 'Synchroniseren' en je zou nu je agenda's moeten zien in beide programma's.

Door Dragon

Vergelijkbare artikelen

Hoe synchroniseer ik mijn Agenda met iPhone? :: Welke Agenda gebruikt iPhone?
Handige links