Huis > H > Hoe Log Je In Op Xbox Live?

Hoe log je in op Xbox Live?

Op je pc of mobiele apparaat

  1. Ga in een webbrowser naar: www.xbox.com.
  2. Log in met je e-mailadres.
  3. Volg de instructies op het scherm om het instellen van je Xbox-account te voltooien en ga vervolgens terug naar de Xbox-console om je aan te melden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Xbox Live Gold gratis?

Als je online een free-to-play game wilt spelen, hoef je geen abonnement meer te nemen op Xbox Live Gold. In totaal zijn er vijftig games inbegrepen, waarvoor je geen abonnementsgeld meer hoeft te betalen.

Is een Xbox Live account gratis?

Je hebt een account nodig om games te spelen en toegang te krijgen tot andere ervaringen op je Xbox-console, Windows-pc en mobiele Xbox-apps. Als je nog geen account hebt, kun je deze gratis maken. Dienovereenkomstig, heb ik nog xbox live gold? Ga naar Profiel en systeem > Instellingen > Account > Betaling en facturering.

Bovendien, hoe maak je een tweede account op xbox?

Er zijn een paar manieren om een tweede account op Xbox aan te maken. De eerste manier is om naar de Xbox website te gaan en je aan te melden voor een nieuw account. De tweede manier is om naar het Xbox 360-dashboard te gaan en de optie "Aanmelden voor een nieuwe account" te selecteren. De derde manier is om Xbox support te bellen en telefonisch een nieuw account aan te maken. Trouwens, hoe log ik in op mijn microsoft-account? Om u aan te melden bij uw Microsoft-account, moet u naar de Microsoft-aanmeldingspagina gaan en uw e-mailadres en wachtwoord invoeren. Als u Two-Factor Authentication op uw account hebt ingeschakeld, moet u ook een code invoeren die naar uw telefoon wordt gestuurd.

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Kan niet aanmelden Xbox app?

Ga op uw pc naar Xbox.com en selecteer Aanmelden. Als er problemen zijn met uw account, volgt u de aanwijzingen om de problemen op te lossen. Als u niet verder komt dan het aanmeldingsscherm, selecteert u Ik ben mijn wachtwoord vergeten en volgt u de aanwijzingen. Dus, wat is mijn xbox id? De console-id of apparaat-id van de Xbox zoeken

Je kunt de console-id alleen vinden in Instellingen. De console-id is niet hetzelfde als het serienummer van de console. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen. Selecteer Profiel en systeem > Instellingen > Systeem > Consolegegevens.

Hoe krijg je Xbox Live op Xbox 360?

Aanmelden voor Xbox Live. Open het Dashboard. Druk op de Guide-knop om het Dashboard van de Xbox 360 te openen. Als je je nog niet hebt aangemeld voor Xbox Live, dan zal er een knop te zien zijn waarop staat: "Join Xbox Live". Wat is een Xbox Live account? Een Xbox Live-account is een gebruikersaccount waarmee iemand toegang heeft tot de Xbox Live-dienst van Microsoft, die een virtuele marktplaats, online gaming en andere digitale media-inhoud omvat.

Mensen vragen ook: heb je een abonnement nodig voor xbox?

Nee, je hebt geen abonnement nodig voor Xbox. Xbox is een spelcomputer waarmee je games kunt spelen, films kunt kijken en apps kunt gebruiken.

Door Petulia Inciong

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel kost een Xbox Live Gold? :: Is Quizlet plus het waard?
Handige links