Huis > H > Hoeveel Kost Een Xbox Live Gold?

Hoeveel kost een Xbox Live Gold?

In de Benelux kost Xbox Live Gold 7 euro per maand en Xbox Game Pass 10 euro per maand. Xbox Live Gold is het abonnement dat spelers met een Xbox-console nodig hebben als ze multiplayergames online willen spelen. Xbox Game Pass is een abonnement dat toegang geeft tot een collectie van games.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Wat is beter een Xbox of PlayStation?

Op dat gebied ben je met een Xbox voordeliger uit, maar alleen wanneer je ook echt veel verschillende games speelt. De conclusie: een PlayStation is een betere keuze wanneer je voor de nieuwste technieken en een hoge kracht gaat. De Xbox is qua aanschaf en gebruik goedkoper. Wat kost een Xbox Game Pass? € 9,99/mnd.

Hoe deel je games op Xbox One?

Er zijn een paar manieren om games te delen op de Xbox One. De eerste manier is om de "Home" -knop op je Xbox One-controller te gebruiken om naar het hoofdmenu te gaan en vervolgens naar rechts te scrollen naar de app "Game DVR". Vanaf daar kunt u het spel selecteren dat u wilt delen en vervolgens kiezen hoe u het wilt delen (bijvoorbeeld via Twitter, Facebook, enz.).
De tweede manier om games te delen op de Xbox One is door de "Snap"-functie te gebruiken. Om dit te doen, drukt u op de "Xbox" -knop op uw controller om naar het hoofdmenu te gaan en scrolt u vervolgens naar rechts naar de app "Snap". Vanaf daar kun je het spel selecteren dat je wilt delen, en dan kiezen hoe je het wilt delen (bijvoorbeeld via Twitter, Facebook, enz.).
De derde manier om games te delen op de Xbox One is door de "Xbox Live" app te gebruiken. Druk hiervoor op de "Xbox"-knop op je controller om naar het hoofdmenu te gaan en scroll vervolgens naar rechts naar de "Xbox Live"-app. Vanaf daar kunt u het spel selecteren dat u wilt delen en vervolgens kiezen hoe u het wilt delen (bijvoorbeeld via Twitter, Facebook, enz.). Kan je Xbox Game Pass delen? Ja, je kunt je Xbox Game Pass delen met één andere persoon. Daarvoor moet je je aanmelden bij je account op de Xbox-website en naar de pagina Mijn account gaan. Selecteer daar het tabblad Delen en klik op de knop Een nieuwe gedeelde gebruiker toevoegen. Voer het e-mailadres in van de persoon met wie je wilt delen en selecteer vervolgens de games die je wilt delen.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Je kunt ook vragen hoe kan je je e mail adres veranderen op xbox profiel?

How to add a new email address to your Xbox One account

  1. While still logged into your account, click "Your info" and then select "Manage how you sign in to Microsoft."
  2. Click on "Add email" and create a new Microsoft domain email address or add an existing Microsoft email address.
Daarvan, kan niet meer inloggen met mijn microsoft-account? Problemen met aanmelden bij Windows oplossen
  • Start het apparaat opnieuw op.
  • Controleer uw internetverbinding.
  • Uw wachtwoord controleren.
  • Uw pincode opnieuw instellen.
  • Uw wachtwoord opnieuw instellen.
  • Met een ander account aanmelden.
  • Aanmelden in de veilige modus.
  • Aanmelden met een tijdelijk profiel.

Hoe controleer ik of ik een Microsoft-account heb?

Meld u aan bij Manage how you sign in to Microsoft. Een knop Controleren wordt weergegeven naast niet-bevestigde aliassen. Klik op Controleren naast uw e-mailadres en klik daarna op E-mail verzenden. Bovendien, wat is mijn gebruikersnaam? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van het specifieke systeem of de website die u gebruikt. In het algemeen is uw gebruikersnaam echter de naam die u gebruikt om in te loggen op een bepaald systeem of een bepaalde website. Deze wordt meestal door u gekozen wanneer u een account aanmaakt en wordt vaak gebruikt om u te identificeren tegenover andere gebruikers van het systeem of de website.

Men kan zich ook afvragen: waar kan ik mijn gamertag vinden?

Je gamertag is de unieke gebruikersnaam die je identificeert op Xbox Live. Het verschijnt boven je avatar op je profiel en in je vriendenlijst, en wordt ook gebruikt om je te identificeren in games en andere Xbox Live-functies. U kunt uw gamertag vinden op uw Xbox One-console door de gids te openen en uw profiel te selecteren.

Door Joyann Laniado

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet inloggen op Xbox Live? :: Hoe log je in op Xbox Live?
Handige links