Huis > H > Hoe Stuur Je Inmail Linkedin?

Hoe stuur je InMail LinkedIn?

Een InMail-bericht versturen:

  1. Ga naar het profiel van het LinkedIn-lid naar wie u een InMail-bericht wilt sturen. U kunt ook een lid zoeken en een nieuw InMail-bericht sturen.
  2. Tik op Bericht in het introductiegedeelte.
  3. Typ het onderwerp in het vak Onderwerp (optioneel).
  4. Typ het bericht in het tekstvak.
  5. Tik op Verzenden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het lettertype van LinkedIn?

De variant van Myriad Pro die voor het LinkedIn-logo wordt gebruikt, kan online worden gekocht.

Wat kost een InMail?

Zo'n InMail kun je alleen versturen wanneer je een premium account hebt. Een premium account heb je al vanaf €45,- euro per maand. Je krijgt dan 15 InMail-berichten én de mogelijkheid om extra berichten erbij te kopen voor een paar euro per stuk. Dus, hoeveel inmails per maand? Het aantal berichten dat u per maand ontvangt, is afhankelijk van InMail uw Premium-abonnement: Premium carrière: 5. Premium zakelijk: 15. Sales Navigator Core: 50.

Hoe schrijf ik een goede InMail?

Om een goede InMail te schrijven, moet je de volgende dingen in gedachten houden:
1. Zorg ervoor dat je InMail gepersonaliseerd en relevant is voor de ontvanger.
2. Houd je InMail kort en bondig.
3. Gebruik een professionele en hoffelijke toon.
4. Vermijd algemene begroetingen zoals "Geachte heer/mevrouw."
5. 5. Voeg een duidelijke oproep tot actie toe.
Als u deze tips volgt, kunt u een goede InMail schrijven die uw kansen op een reactie van de ontvanger vergroot. Wat is InMail tegoed? InMail credit is een meeteenheid die bepaalt hoeveel InMails een gebruiker via LinkedIn kan versturen. Met één InMail credit kan een gebruiker één InMail bericht versturen.

Gerelateerde artikelen

Kan iemand zien dat ik zijn LinkedIn bekijk?

Je kunt zien wie jouw profiel heeft bekeken. Anderen kunnen zien dat je naar hun profielen hebt gekeken. U kunt de laatste 5 mensen met een vrij profiel zien. Dit kan wenselijk zijn, maar niet altijd.

Hoeveel InMails recruiter Lite?

Met Recruiter Lite kunt u: Vind de ideale kandidaten via acht Premium-zoekfilters die zijn geoptimaliseerd voor werving. Bekijk onbeperkt profielen in uw uitgebreide netwerk (tot derdegraads connecties) Neem overal contact op met toptalent op LinkedIn met 30 InMail-berichten per maand. Dienovereenkomstig, wat betekent gouden linkedin logo? Als je een premium lid bent, heb je de mogelijkheid om een gouden 'In' logo op je profiel weer te geven om je premium status aan te geven.

Vervolgens, wat kost linkedin?

(2021)PREMIUM CAREERRECRUITER LITE
Per maand€25€90
Per jaar€199 (-34%)€892 (-17%)
Mensen vragen ook: hoeveel inmails linkedin recruiter? Er is geen vast aantal InMails dat LinkedIn Recruiter gebruikers per maand laat versturen. InMails hebben echter een beperkt maandelijks quotum, en gebruikers mogen slechts een bepaald aantal InMails op een bepaald moment actief hebben. Bovendien legt LinkedIn een limiet op aan het aantal InMails dat per maand naar een bepaalde gebruiker kan worden gestuurd.

Bovendien, wat is recruiter inmail?

Een recruiter inmail is een bericht dat een recruiter naar een potentiële kandidaat stuurt via een professionele netwerksite, zoals LinkedIn. De inmail bevat meestal informatie over het bedrijf en de vacature, en vraagt de kandidaat contact op te nemen met de recruiter voor meer informatie.

Door Neau

Vergelijkbare artikelen

Hoe benader je kandidaten via LinkedIn? :: Hoeveel InMails LinkedIn recruiter?
Handige links