Huis > H > Hoe Stuur Ik Een Mail Naar Een Groep?

Hoe stuur ik een mail naar een groep?

E-mailen aan een groep mensen

  1. Maak een nieuwe e-mail aan.
  2. Ga naar het tabblad Opties en kies BCC bij Velden weergeven.
  3. Kies bij Aan: je eigen naam (dit is het adres dat de anderen zien).
  4. Kies bij BCC: de adressen waar je de e-mail naartoe wil sturen. Deze e-mailadressen zijn niet zichtbaar voor de andere geadresseerden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik mijn emailadressen overzetten?

Selecteer op de werkbalk Beheren > Contactpersonen exporteren. Kies of u alle contactpersonen of alleen contactpersonen uit een bepaalde map wilt exporteren en selecteer Exporteren. Selecteer Opslaan onderaan de pagina en het bestand 'contacts. csv' wordt opgeslagen in de standaardmap Downloads. Trouwens, waar kan ik mijn contacten vinden in gmail? Contactenlijst in Gmail opschonen

  1. Ga naar www.gmail.com.
  2. Log in met uw accountgegevens.
  3. Klik op het pictogram 'Google-apps'.
  4. Klik op Contactpersonen.
  5. Een overzicht van uw contactpersonen opent.

Dus, hoe krijg ik het e mailadres van iemand van wie ik een e-mail heb ontvangen in het adresboek van outlook?

Om het e-mailadres te krijgen van iemand van wie u een e-mail hebt ontvangen in het adresboek van Outlook, moet u het e-mailbericht van die persoon openen. Zodra het bericht geopend is, kunt u het e-mailadres vinden in het veld "Van" bovenaan het bericht. Waar vind ik mijn Adresboek? Als u een Mac-computer gebruikt, bevindt het Adresboek zich in de map "Toepassingen". Als u een Windows-computer gebruikt, bevindt het Adresboek zich in het menu "Start".

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak ik een adressenbestand?

Start Excel, open een lege werkmap en maak een adressenlijst:

  1. Klik in cel A1 en typ de titel/kop van de eerste kolom, bijvoorbeeld 'Voornaam'.
  2. Klik in cel B1 en typ de titel van de volgende kolom, bijvoorbeeld 'Achternaam'.
  3. Klik in cel C1 en typ de titel van de volgende kolom, bijvoorbeeld 'Adres'.
Wat dit betreft, hoe werkt adresboek outlook? Selecteer het tabblad Personen onder aan uw Outlook-scherm. Klik op het tabblad Start onder Mijn contactpersonen met de rechtermuisknop op de map Contactpersonen en klik op Nieuwe map. Geef de map een naam in het dialoogvenster Nieuwe map maken, selecteer waar u de map wilt plaatsen en klik op OK.

Hoe kan ik e-mailadressen toevoegen?

Je account toevoegen of verwijderen

  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Nog een account toevoegen.
  4. Kies het type account dat je wilt toevoegen.
  5. Volg de stappen op het scherm om je account toe te voegen.
Mensen vragen ook: hoe krijg ik mijn contacten terug op mijn telefoon? De meeste telefoons synchroniseren automatisch met de contacten die worden opgeslagen in de cloud, zodat je ze nooit kwijtraakt. Als je contacten toch kwijt zijn, kun je ze eenvoudig opnieuw toevoegen door je account te herstellen of door je contacten te importeren vanuit een back-up.

Hoe kan ik mijn contacten synchroniseren?

Om je contactpersonen te synchroniseren, heb je een aantal opties. De eerste is om ze handmatig te importeren vanuit een bestand met contactpersonen, zoals een vCard of CSV-bestand. Dit kan gedaan worden door het bestand te uploaden naar het tabblad 'Contactpersonen' in de Google Contacts-app.
Een andere optie is om je contactpersonen te synchroniseren via een cloudopslagdienst, zoals Google Drive of iCloud. Dit kan gedaan worden door de contactpersonen te exporteren naar een bestand en deze dan te uploaden naar de cloudopslagdienst. Vervolgens kun je de contactpersonen importeren vanuit het bestand in de Google Contacts-app.
Een laatste optie is om je contactpersonen te synchroniseren met een andere app, zoals de contacten-app van je telefoon of e-mailclient. Dit kan gedaan worden door de contactpersonen te exporteren naar een bestand en deze dan te uploaden naar de andere app. Vervolgens kun je de contactpersonen importeren vanuit het bestand in de Google Contacts-app.

Door Shea

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Adresboek Outlook? :: Hoe contactpersonen exporteren Outlook?
Handige links