Huis > H > Hoe Plaats Je Een Foto Op Instagram Via De Computer?

Hoe plaats je een foto op Instagram via de computer?

Zo doe je dat:

  1. Start Google Chrome.
  2. Ga naar www.Instagram.com en log in op je account.
  3. Klik op F12 (Chrome Dev Tools).
  4. Er verschijnt een tabblad in beeld.
  5. Je ziet nu een extra horizontale balk.
  6. Herlaad de pagina (PC: F5).
  7. Je ziet nu de upload-knop, waarmee je foto's (en video) kunt selecteren op je computer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe kun je een foto uploaden?

Op een computer moet je daarvoor meestal het gedeelte Afbeeldingen of Foto's van het scherm dat is geopend kiezen en dan op de foto klikken die je wilt uploaden en tenslotte op Open klikken. Op de meeste telefoons en tablets open je de camera rol door op de 'Upload foto' optie te tikken. En nog een vraag, hoe samen foto posten op instagram? Hoe post je naar meerdere Instagram accounts tegelijk:

  1. Open Instagram.
  2. Klik op het plusje in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer de foto of foto's die je wil plaatsen.
  4. Selecteer "Volgende".
  5. Zoek naar "Post naar andere Instagram Accounts"
  6. Tik op de schakelaar naast de accounts waar je wil posten.

Waarom zie ik mijn eigen foto's niet op Instagram?

Als u uw eigen foto's op Instagram probeert te bekijken en u kunt ze niet zien, komt dat waarschijnlijk omdat uw account is ingesteld op privé. Als je account op privé staat, kunnen alleen mensen die je hebt goedgekeurd om je te volgen je foto's zien. Om te controleren of je account privé is, ga je naar je profiel en zoek je naar het slotpictogram naast je gebruikersnaam. Als dat er staat, is je account privé. Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik geen berichten toevoegen aan mijn verhaal? Het antwoord op deze vraag is tweeledig. Ten eerste staat Instagram niet toe dat gebruikers nieuwe berichten aan hun verhalen toevoegen nadat ze zijn gepubliceerd. Dit is om te voorkomen dat gebruikers nieuwe inhoud aan hun verhalen toevoegen nadat ze al door andere gebruikers zijn bekeken. Ten tweede, zelfs als een gebruiker nieuwe berichten aan zijn verhaal zou kunnen toevoegen, zou hij dat niet in chronologische volgorde kunnen doen. Het is de bedoeling dat verhalen worden bekeken in de volgorde waarin ze zijn gepubliceerd, en het toevoegen van nieuwe berichten zou deze volgorde verstoren.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik verbinding maken met een andere computer?

Zorg ervoor dat je Windows 10 Pro hebt en stel de pc in om externe verbindingen toe te staan. Selecteer Start wanneer u klaar bent.

Kan Instagram ook op de PC?

Of je het je ooit hebt afgevraagd weten we niet, maar wist je dat je Instagram ook kan gebruiken zonder mobiele telefoon? Er is een mogelijkheid om het te gebruiken op de laptop of pc! Je hebt dus niet per se een smartphone nodig om foto's van anderen te bekijken of om zelf foto's te uploaden. Hoe kan ik foto's van Instagram downloaden? Instagram foto's downloaden van andere profielen

  1. Open de Instagram app.
  2. Zoek het account op waarvan je een foto wilt downloaden.
  3. Druk op de foto.
  4. Druk op de drie puntjes.
  5. Druk op 'Link kopiëren'
  6. Ga nu naar DownloadGram.com.
  7. Plak de link van de foto, story, IGTV of Reel die je wilt downloaden.

Hoe download je Instagram op je laptop?

Ga in de Chrome-browser naar de pagina van de extensie User-Agent Switcher for Chrome en download de extensie. Als de extensie geïnstalleerd is, zie je rechtsboven in je Chrome-scherm een icoontje met een wereldbol staan. Ga naar instagram.com, log in en klik vervolgens op het wereldbol-icoontje. Vervolgens, waarom kan ik geen foto's uploaden? Er zijn een paar redenen waarom u geen afbeeldingen kunt uploaden. De eerste reden is dat het bestand te groot kan zijn. De meeste websites hebben een limiet op de bestandsgrootte die u kunt uploaden, dus als uw foto te groot is, moet u deze verkleinen. Een andere reden kan zijn dat het bestandstype niet wordt ondersteund. Op sommige websites kunt u alleen bepaalde bestandstypen uploaden, zoals JPG of PNG. Als u een ander bestandstype probeert te uploaden, moet u het converteren naar een van de ondersteunde typen. Ten slotte kan er een probleem zijn met de website zelf. Als de website niet goed werkt, kunt u geen foto's uploaden.

Dienovereenkomstig, wat is uploaden en hoe doe je dat?

Uploaden is het overbrengen van een bestand van de ene computer naar de andere. Om een bestand te uploaden, moet je een account hebben bij een bestandshostingservice, zoals Dropbox of Google Drive. Als je eenmaal een account hebt, kun je de webinterface van de dienst gebruiken om je bestand te uploaden.

Door Weir

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je een foto uploaden? :: Hoe werkt Instagram op de computer?
Handige links