Huis > H > Hoe Zet Je Meerdere Foto's Op 1 Instagram Verhaal?

Hoe zet je meerdere foto's op 1 Instagram verhaal?

Meerdere foto's toevoegen aan je Insta story

  1. open je Instagram story en neem of selecteer een foto voor de achtergrond.
  2. open het 'sticker' menu (bovenin) en zoek de ronde sticker met het afbeelding icoontje erin.
  3. dit opent je filmrol; selecteer je foto.
  4. sleep en vergroot of verklein je foto naar wens.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe verwijder je 1 foto op Instagram?

Concreet kan je een van de beelden weghalen door op het menu-icoon ('de drie puntjes') te drukken en voor 'edit' te kiezen. Vervolgens swipje je tot bij de foto of de video die je wil verwijderen en druk je op de linkerbovenhoek op het vuilbak-icoontje. Waarom kan ik geen foto's uploaden? De upload lijkt vast te zitten of vast te lopen

Als de foto's er niet zijn, raden we u aan uw netwerkverbinding te controleren en ervoor te zorgen dat uw wifi niet is gestopt of dat de bandbreedte te laag is.

Bovendien, wat is uploaden en hoe doe je dat?

Uploaden is het overbrengen van een bestand van een computer naar een server. Dit kan gebeuren via verschillende methoden, waaronder File Transfer Protocol (FTP), Hypertext Transfer Protocol (HTTP) of Simple Mail Transfer Protocol (SMTP). Hoe zet je foto's van je telefoon op de computer? Er zijn een paar verschillende manieren om foto's van je telefoon op de computer te zetten. Een manier is om je telefoon met een USB-kabel op de computer aan te sluiten en vervolgens de mappen op je telefoon te openen totdat je de foto's vindt. Een andere manier is om een app voor het delen van foto's zoals Google Photos of Dropbox te downloaden en vervolgens de foto's van je telefoon naar de app te uploaden. Zodra de foto's in de app staan, kun je ze downloaden naar je computer.

Gerelateerde artikelen

Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Kies de cellen die u wilt combineren. Klik op de eerste cel om ons voorbeeld te zien. Zorg ervoor dat het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken in het Lint. U kunt alleen het pictogram zien.

Waar zijn mijn fotos op Instagram?

Open de app Instagram en ga naar je profielpagina. Tik op de drie liggende streepjes rechtsboven en kies Instellingen. Ga naar Account > Originele foto's. Waar zijn mijn fotos Instagram? Zo kun je een Instagram foto terughalen

  1. Naar je Instagram-instellingen; Open de Instagram-app, klik op je profielicoontje (rechts onderin) en daarna op de drie puntjes rechts bovenin.
  2. Naar Onlangs verwijderd;
  3. Foto of video terughalen.

En nog een vraag, hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op insta?

Open via je pc of laptop je Instagram-account en ga naar de zoekbalk die zich bovenaan de pagina bevindt. Typ nu de naam van de contactpersoon door wie je vermoedelijk geblokkeerd bent. Als zijn of haar profiel niet in de zoekresultaten verschijnt, is het zeer aannemelijk dat deze persoon jou geblokkeerd heeft. Waarom kan ik geen posts delen op mijn verhaal? Wanneer u een post deelt op uw verhaal, verschijnt deze als een sticker met de URL van de post. Instagram Stories ondersteunt alleen URL-stickers van bepaalde domeinen, en als de post van een niet-ondersteund domein is, kun je hem niet als sticker delen.

Daarvan, waarom kan ik bericht niet delen in verhaal instagram?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een bericht van Instagram niet kunt delen in uw verhaal.
Een mogelijkheid is dat de oorspronkelijke post is ingesteld op privé. Alleen berichten van openbare accounts kunnen worden gedeeld naar verhalen.
Een andere mogelijkheid is dat de post te oud is. Instagram laat je alleen posts delen die in de laatste 24 uur zijn gemaakt.
Tot slot is het mogelijk dat je door de originele poster bent geblokkeerd. Als iemand je heeft geblokkeerd, kun je zijn berichten niet bekijken of delen naar je verhaal.

Door Cutter

Vergelijkbare artikelen

Hoe bewerken influencers hun foto's? :: Waarom kan ik geen foto plaatsen op Instagram?
Handige links