Huis > K > Kun Je Youtube Kijken Op Een Apple Watch?

Kun je YouTube kijken op een Apple Watch?

YouTube vanaf je Apple Watch

Nu YouTube het vergrendelscherm ondersteunt, kun je de videodienst ook vanaf een Apple Watch bedienen. Dit doe je door het 'Huidige' scherm te openen. Zodat je een video kunt pauzeren of naar de volgende of vorige in de afspeellijst kunt springen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dit in overweging nemend, waarom zie ik whatsapp niet op mijn apple watch?

Het is helaas niet mogelijk om WhatsApp op de Apple Watch te downloaden en te installeren. Zoals gezegd is er geen officiële app beschikbaar van WhatsApp op de Apple Watch. Je moet het daarom doen met de notificaties die doorgestuurd worden vanaf de iPhone naar de Apple Watch. Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik whatsapp op mijn horloge? 🛠 Hoe je WhatsApp instelt op: Wear OS / Android

  1. Zoek de instellingsoptie en klik op 'Manage meldingen'. Activeer vervolgens de WhatsApp-melding.
  2. Verbind je horloge met je WhatsApp-account om direct toegang te krijgen. Nu heb je toegang tot WhatsApp en kun je alle inkomende berichten effectief lezen.

Je kunt ook vragen welke app voor whatsapp op apple watch?

De WhatsApp-app is niet beschikbaar voor de Apple Watch. Hoe kan ik Watch app downloaden? U kunt de Watch-app downloaden in de App Store.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoe werkt Flitsmeister op Apple Watch?

Vanaf de Apple Watch kun je Flitsmeister direct in- en uitschakelen. Daarbij hoort een piepje als je start en een ander geluidje als je hem stopzet. Als je een nieuwe route instelt op de iPhone, pakt hij hem niet direct op de Apple Watch. Dit in overweging nemend, hoe zet ik een app op mijn smartwatch? In deze video

  1. Stap 1: Zorg dat de Galaxy Wearable app is geïnstalleerd op je telefoon en verbonden is met je Galaxy Watch.
  2. Stap 2: Druk op het tabblad Horloge.
  3. Stap 3: Zoek de app die je wilt installeren, in dit geval Spotify, en druk op het pijltje onder de app om deze te downloaden.

Kan Apple Watch met iPad?

Kan ik de Apple Watch gebruiken met een iPad of iPod touch? Nee, het werkt voorlopig alleen met de iPhone. Op dit moment lukt het niet om een iPad of iPod touch te koppelen met de Apple Watch. Ook de vernieuwde iPod touch die op onthuld werd is niet te koppelen met de Apple Watch. Wat is een Scribble? Een Scribble is een soort computerprogrammeertaal die ontworpen is om gemakkelijk te gebruiken en te leren. Het is gebaseerd op het idee van "scribbling" code, of het schrijven van code op een manier die lijkt op hoe men een lijst met instructies zou opschrijven.

Waarom krijg ik geen Berichten binnen op Apple Watch?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien geen Berichten op je Apple Watch krijgt. Controleer eerst of de app Berichten is geïnstalleerd en up-to-date is op uw Watch. Open de Watch App op je iPhone en scroll naar beneden naar het gedeelte "Mijn horloge". Kijk onder "Geïnstalleerd op Apple Watch" of Berichten in de lijst staat. Zo niet, tik dan op "Installeren" om het te installeren.
Controleer vervolgens de verbinding van je horloge met je iPhone. Open het Control Center op je horloge door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen en tik vervolgens op het pictogram "Connectiviteit". Als uw horloge met uw iPhone is verbonden, ziet u een groen iPhone-pictogram naast het label "Verbonden". Als u het iPhone-pictogram niet ziet, of als het pictogram rood is, is uw horloge niet met uw iPhone verbonden.
Zorg er ten slotte voor dat de functie "Niet storen" op je horloge is uitgeschakeld. Open de Instellingen-app op je horloge en scroll naar beneden naar het gedeelte "Niet storen". Als de "Niet storen"-schakelaar is ingeschakeld, tik er dan op om hem uit te schakelen.
Als je al het bovenstaande hebt gecontroleerd en je ontvangt nog steeds geen berichten op je Watch, neem dan contact op met Apple Support voor verdere hulp.

Door Lorenz Digman

Vergelijkbare artikelen

Kan je Instagram pauzeren? :: Hoe kun je schrijven op je Apple Watch?
Handige links