Huis > H > Hoe Kun Je Op Instagram Zien Wie Je Verhaal Heeft Gezien?

Hoe kun je op Instagram zien wie je verhaal heeft gezien?

Open Instagram en tik op je Verhaalpictogram in de linkerbovenhoek. In de linkerbenedenhoek ziet u het profielpictogram van een andere gebruiker. Dit geeft aan dat iemand je verhaal heeft bekeken. Tik op het pictogram om alle gebruikers te zien die uw inhoud hebben bekeken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Hoe kan ik op Instagram zonder account?

Je kunt Instagram op je computer openen zonder in te loggen door naar deze website te gaan. Voeg /profile_name toe aan het einde van de URL. Vervang 'profile_name' door de gebruikersnaam van de persoon die je zoekt. Dienovereenkomstig, waar kan ik stories vinden op instagram? Stories die 24 uur zichtbaar zijn voor iedereen. Dit geldt voor openbare accounts. Voor accounts die op privé staan is het anders. Niet-volgers kunnen deze Stories niet bekijken.

Mensen vragen ook: hoe kan je zien wie je verhaal bekijkt?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want er zijn een aantal factoren die van invloed kunnen zijn op wie uw verhaal kan zien. Als u bijvoorbeeld een privé-account hebt, kunnen alleen mensen die u hebt goedgekeurd om u te volgen, uw verhaal zien. En zelfs als u een openbare account hebt, kunnen er mensen zijn die u hebt geblokkeerd of die u niet volgen, die uw verhaal niet kunnen zien. Vervolgens, kun je zien hoe vaak iemand je verhaal bekijkt op facebook? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat Facebook geen gedetailleerde informatie vrijgeeft over hoe hun algoritmen werken. Sommige gebruikers hebben echter gemeld dat ze kunnen zien hoe vaak hun verhaal is bekeken door naar de pagina 'Insights' op hun Facebook-profiel te gaan.

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

Kun je zien wie je highlights bekijkt Instagram?

Als je een Verhaal hebt dat momenteel loopt en dit in een Hoogtepunt hebt opgenomen, kun je zien wie het tot nu toe heeft bekeken. Na 24 uur is deze informatie niet meer beschikbaar. Als het om oudere Highlights gaat, is het niet mogelijk om te zien wie ze heeft bekeken. Men kan zich ook afvragen: kan je instagram bekijken zonder account? Hier is hoe het te gebruiken: Open uw browser en ga naar de Insta-verhalen online website. Voer de gebruikersnaam van de persoon wiens verhaal je wilt zien in de zoekbalk in en druk op Enter of klik op het vergrootglaspictogram aan de rechterkant.

Mensen vragen ook: wat zegt de volgorde van kijkers op instagram?

Het heeft allemaal te maken met hoe actief je zelf bent en met wie je het meest in contact komt,” zegt Julian. Meer nog, hoe vaker je iemand zijn profiel bekijkt, ook al like je geen foto's, hoe groter de kans dat die persoon bovenaan komt te staan in jouw lijst. Hoe weet je of iemand meerdere Instagram accounts heeft? Er is geen zekere manier om te weten of iemand meerdere Instagram-accounts heeft, maar er zijn een paar dingen waar je op kunt letten die een indicatie kunnen zijn. Als je bijvoorbeeld dezelfde persoon soortgelijke inhoud ziet posten vanaf verschillende accounts, of als je meerdere accounts ziet met dezelfde profielfoto, is het mogelijk dat hij of zij meer dan één account beheert. Bovendien, als je iemand vaak commentaar ziet geven op en liken van zijn eigen berichten van verschillende accounts, is dat een ander potentieel teken dat hij meerdere Instagram-accounts heeft.

Hoe kan je iemand zoeken op Instagram?

Om iemand op Instagram te zoeken, kunt u de zoekbalk bovenaan de pagina gebruiken of op het vergrootglaspictogram klikken. Typ de gebruikersnaam of volledige naam van de persoon in en klik op het zoekpictogram. Als ze een openbare account hebben, zal hun profiel in de zoekresultaten verschijnen.

Door Briney Geurin

Vergelijkbare artikelen

Hoe deel ik een story van iemand anders? :: Kun je anoniem Instagram Stories bekijken?
Handige links