Huis > H > Hoe Deel Ik Een Story Van Iemand Anders?

Hoe deel ik een story van iemand anders?

Stuur het verhaal naar je volgers

Instagram openen. Zoek het verhaal dat je wilt delen en tik op de pijl in de rechterbenedenhoek. Selecteer de persoon om het Verhaal door te sturen. Tik Send.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Waarom kan ik geen Stories delen op Instagram?

Of ze kunnen jouw story niet delen. Dat ligt er dan vaak aan dat degene die de story heeft gepost, niet heeft ingesteld dat het gedeeld mag worden. Die instelling vind je in profiel. Ga via het menu rechts bovenin naar Instellingen => Privacy => Verhaal. Kan niet delen in Story? Instagram posts in Stories

Instagram is niet gecharmeerd van dat delen van posts in Stories en gaat dit mogelijk verwijderen. De dienst heeft een wereldwijde test uitgerold waardoor sommige gebruikers geen posts meer in Stories kunnen delen. Hou er echter rekening mee dat dit niet bij een test blijft.

Kan getagd verhaal niet delen?

Wanneer u een bericht uit uw Nieuwsoverzicht deelt, kunt u kiezen met wie u het wilt delen. Als u ervoor kiest om het te delen met een groep of als een openbaar bericht, wordt u gevraagd om het bericht te taggen. Een bericht taggen betekent dat iedereen die het bericht kan zien, jouw naam en profielfoto in het bericht kan zien.
Als je een getagd bericht niet kunt delen, is dat waarschijnlijk omdat het bericht is ingesteld op een privacy-instelling waardoor je het niet kunt delen. Om het bericht te kunnen delen, moet je de privacy-instelling veranderen in een instelling waarbij je het wel kunt delen. Dienovereenkomstig, hoe kopieer je een story op instagram? Er is geen directe manier om een verhaal op Instagram te kopiëren. U kunt echter een screenshot van het verhaal maken, of een schermopnametool gebruiken om het verhaal vast te leggen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Kan Verhaal niet Reposten?

Tik onder de foto of video in het overzicht op. Klik op Bericht toevoegen aan je verhaal. Tik op Verzenden naar. Klik op Delen naast Je verhaal en vervolgens op Klaar. En nog een vraag, waarom kan instagram gebruikers niet laden? Dan is de volgende mogelijke oplossing heel simpel: sluit de app, om 'm vervolgens weer te openen. Indien dit niet werkt, wil het nog weleens helpen om de app in zijn geheel van je iPhone te verwijderen en weer opnieuw te installeren. Op die manier haal je direct de nieuwste update van Instagram binnen.

Kan bericht niet delen op Instagram?

Ga naar je profiel; Tik op het tandwieltje; Scrol omlaag en vind onder het kopje 'Privacy en beveiliging' de optie 'Opnieuw delen in Stories toestaan'; Tik daarop en haal het schakelaartje over zodat deze niet meer blauw is. Dit in overweging nemend, waarom kan ik geen berichten toevoegen aan mijn verhaal? Er kunnen een paar redenen zijn waarom je geen berichten aan je verhaal kunt toevoegen. Het kan een technisch probleem zijn met de site, of het kan zijn dat uw account niet de juiste rechten heeft. Als je nog steeds problemen hebt, kun je proberen contact op te nemen met het supportteam van de site voor hulp.

Bovendien, kan je een instagram account delen?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een Instagram-account te delen hangt af van de specifieke situatie en van de voorkeuren van de eigenaar van het account. Enkele tips voor het delen van een Instagram-account zijn echter het gebruik van een gedeeld wachtwoord, het gebruik van een app van derden of het gebruik van de ingebouwde deelfunctie van Instagram.

Door Ul Roque

Vergelijkbare artikelen

Hoe deel ik een verhaal van iemand anders op Facebook? :: Hoe kun je op Instagram zien wie je verhaal heeft gezien?
Handige links