Huis > H > Hoe Deel Je Een Verhaal Van Iemand Anders Op Instagram?

Hoe deel je een verhaal van iemand anders op Instagram?

Ga naar de instellingen in je Instagram app. Klik vervolgens verder op PRIVACY. Ga daarna verder naar VERHAAL (onder interacties). Scroll naar onderen en zorg ervoor dat Opnieuw delen in Stories toestaan staat aangevinkt (moet blauw zijn).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Kan bericht niet delen in Story?

Je account staat standaard toe dat anderen jouw posts kunnen delen in hun Stories. Wil je dit niet? Ga dan naar 'Instellingen' via het tandwieltje rechtsboven in je profiel, ga naar 'Privacy en beveiliging' en vink de optie 'Opnieuw delen in Stories' uit. Dus, hoe kan je een bericht delen in je verhaal? Zo deel je een instagram post in je story

  1. Ga naar je eigen profiel door op je profielfoto rechts onderin te klikken.
  2. Klik op de post die je door wilt plaatsen in je story.
  3. Klik op het vliegtuigje rechts naast het 'like' en 'comment' icoontje.
  4. Klik op 'voeg foto toe aan verhaal' (EN: 'Add post to your story)

Daarvan, waarom kan ik geen post delen op mijn verhaal?

Als je een bericht deelt op je verhaal, verschijnt het als een link met de naam van de originele poster en de titel van het bericht. Als je een bericht niet kunt delen op je verhaal, komt dat waarschijnlijk omdat de originele poster niet heeft toegestaan dat zijn bericht wordt gedeeld. Dienovereenkomstig, kan je je verhaal op instagram aanpassen? Ja, u kunt uw verhaal op Instagram bewerken. Ga daarvoor gewoon naar je verhaal en tik op het potloodpictogram in de rechterbovenhoek. Vanaf daar kunt u uw foto's en video's bewerken, filters toevoegen of verwijderen en meer.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Kun je een Instagram account delen?

Meerdere beheerders niet voor persoonlijk account. Bij Instagram heb je de keuze uit een persoonlijk account of een bedrijfsprofiel (bedrijfspagina). In het eerste geval gaat het om een privépersoon die een Instagram aanmaakt. Het is niet mogelijk om een privé account met meerdere beheerders te delen. Daarvan, hoe kopieer je een story op instagram? Klik op de afbeelding die je dus wilt reposten. Rechtsboven zie je een icoontje met 3 bolletjes. Klik hierop. Dan krijg je de optie 'Link kopiëren'.

Hoe kan je een bericht Reposten op Instagram?

Hoe werkt het?

  1. Download de Repost app in de store van je smartphone.
  2. Open Instagram.
  3. Klik rechtsbovenaan op 'copy link' bij de foto of video die je wil reposten.
  4. Open Repost.
  5. Zet de post klaar. De app stuurt je daarna automatisch naar Instagram om het bericht te publiceren.
Hoe tag je iemand in je verhaal op insta? Wanneer u iemand tagt in uw verhaal op Instagram, verschijnt zijn gebruikersnaam boven een regel met de tekst "Tikken om te bekijken" in uw verhaal. Als je op die regel tikt, ga je naar het profiel van die persoon.

Hoe vaak heeft iemand mijn verhaal bekeken Instagram?

Helaas is er geen manier om te zien hoe vaak je verhaal is bekeken op Instagram.

Door Sharona

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien wie je verhaal bekijkt op Instagram? :: Kun je 2 fotos op Instagram Story?
Handige links