Huis > H > Hoe Kun Je Zien Wie Je Verhaal Bekijkt Op Instagram?

Hoe kun je zien wie je verhaal bekijkt op Instagram?

Open je verhaal en veeg omhoog op het scherm om te zien wie je verhaal heeft bekeken. Je ziet het aantal mensen en de Instagram-gebruikersnamen van de mensen die elke foto of video in je verhaal hebben bekeken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Dus, hoeveel seconden verhaal instagram?

Momenteel is de limiet 15 seconden. De stap past in de koers van Instagram om de strijd met video-app TikTok op te voeren. Instagram laat de eerste groep gebruikers langere Stories publiceren die niet meer worden opgesplitst in delen van 15 seconden. De langere Stories mogen maximaal 60 seconden duren. Bovendien, kunnen mensen zien dat je twee instagram accounts hebt? Wisselen tussen meerdere Instagram accounts

Open opnieuw de Instagram-app. Klink onder in de balk op je profielfoto en houd deze ingedrukt. Nu verschijnt er een lijst met alle profielen die je hebt toegevoegd.

Kan ik een Instagram account overdragen?

Ja, het is mogelijk om een Instagram-account over te dragen aan een andere gebruiker. Hiervoor moet u naar de instellingenpagina van uw account gaan en vervolgens de optie "Account eigenaar wijzigen" selecteren. U wordt dan gevraagd om de gebruikersnaam van de nieuwe eigenaar in te voeren en de wijziging te bevestigen. Wat is repost Instagram? Reposting op Instagram is wanneer je de post van iemand anders deelt naar je eigen feed. Om dit te doen, moet je eerst een post vinden die je wilt delen. Tik vervolgens op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de post. Vanaf daar zie je de optie om de post te delen via Instagram Stories of als een bericht op je feed. Als u ervoor kiest om het als een post op uw feed te delen, kunt u uw eigen bijschrift toevoegen voordat u het post.

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

Wat gebeurt er als je iemand tagt op Instagram?

Als je op sociale media iemand tagt in een bericht dan leg je een (hyper)link naar het profiel van een medegebruiker. De medegebruiker in kwestie krijgt hiervan een melding en kan vervolgens je bericht zeer snel raadplegen. Wat dit betreft, hoe noem je iemand op instagram? Als je iemand wilt noemen, typ je @ onmiddellijk gevolgd door zijn/haar gebruikersnaam (bijvoorbeeld: 'geweldige foto, @jeroen! ') Voeg geen spatie toe tussen @ en de gebruikersnaam. De persoon die je noemt, ontvangt een melding in het overzicht Activiteit om hem/haar op de hoogte te stellen.

Daarvan, hoeveel mensen kun je taggen op insta?

Je kunt maximaal 20 personen noemen per foto of video die je in je Instagram-verhaal deelt. Waarom zie ik niet wie mijn verhaal heeft bekeken Instagram? Vanaf juni 2018 biedt Instagram geen functie waarmee gebruikers kunnen zien wie hun story heeft bekeken. Dit is waarschijnlijk te wijten aan privacyoverwegingen, aangezien veel gebruikers niet willen dat hun story-kijkactiviteit openbaar is. Bovendien wil Instagram gebruikers misschien niet aanmoedigen om geobsedeerd te raken door wie hun inhoud bekijkt, omdat dit kan leiden tot gevoelens van angst of onzekerheid.

Wie staat er bovenaan bij Insta Stories?

Als je Insta Stories opent, is het eerste wat je ziet een grote foto of video bovenaan het scherm. Dit wordt de "Top Story" genoemd. De Top Story is meestal geplaatst door iemand die je volgt en wordt als populair of interessant beschouwd.

Door Savina Keeneth

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je iemand tagt op Instagram? :: Hoe deel je een verhaal van iemand anders op Instagram?
Handige links