Huis > H > Hoe Airport Instellen?

Hoe AirPort instellen?

Klik in het AirPort-configuratieprogramma op het symbool van uw basisstation en klikt vervolgens op 'Wijzig' in het venstermenu. U kunt nu het wachtwoord wijzigen of andere wijzigingen aanbrengen in de configuratie van het basisstation. Als u klaar bent, klikt u op 'Werk bij'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je pagina kleur op 1 pagina instellen?

Onder 'kleuren', kies één kleur, twee kleuren of voorinstelling. Rechts hiervan kiest u de kleur die u wilt.

Hoe AirPort Express instellen als repeater?

Nope, kan niet. Een AE kan alleen het netwerk draadloos uitbreiden van ander Apple device. Dus of een kabel, of een Apple router, of een ander merk extender gebruiken. Hier is de routerfunctie van de telenet device (modem+router) uitgezet door de telenet technicus. Hoe AirPort updaten? Open AirPort-configuratieprogramma op uw Mac, iPhone of iPad en selecteer uw basisstation. Als u meerdere basisstations hebt, herstart u het primaire basisstation als laatste. Voer het wachtwoord van het basisstation in als hierom wordt gevraagd. Kies op een Mac 'Basisstation' > 'Herstart' in de menubalk.

Dienovereenkomstig, wat kun je met een apple airport express?

Een Apple Airport Express kan worden gebruikt als draadloze router, die verbinding maakt met een modem of andere internetbron, en Wi-Fi biedt voor apparaten in uw huis of kantoor. Het kan ook worden gebruikt als een range extender, waarbij het signaal van uw primaire router wordt herhaald en het bereik van uw Wi-Fi netwerk wordt vergroot. Bovendien kan hij worden gebruikt als draadloze brug om apparaten zoals printers en luidsprekers op uw netwerk aan te sluiten zonder dat een bekabelde verbinding nodig is. Tot slot kan hij fungeren als een zelfstandige audiospeler, die je via een audiokabel aansluit op luidsprekers met eigen voeding of een versterker en muziek afspeelt uit je iTunes-bibliotheek, Apple Music of andere bronnen. Dienovereenkomstig, hoe time capsule aansluiten? Om een tijdscapsule aan te sluiten, sluit u eerst de stroomadapter aan op de capsule. Vervolgens sluit u het ene uiteinde van een Ethernet-kabel aan op de capsule en het andere uiteinde op uw modem of router. Tenslotte sluit u de capsule met een andere Ethernetkabel aan op uw computer.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen achtergrond instellen in Windows 10?

Als u dit probleem zelf wilt oplossen, klikt u op Start, klikt u op Uitvoeren en typt u gpedit. Vouw onder Lokaal computerbeleid Gebruikersconfiguratie uit en klik vervolgens op Actief bureaublad.

Kan AirPort Extreme niet vinden?

Wat je kunt doen, trek eerst de 220V stekker eens uit de Airport Extreme en uitlaten, daarna de Experia modem eens herstarten en als deze weer geheel is opgestart, dan zet je de Airport Extreme weer aan, wachten tot deze ook weer volledig is opgestart. Wat kun je met een AirPort Time Capsule? Back-up je vakantiefoto's en andere documenten van je iPhone, iPad of Mac met Apple AirPort Time Capsule. Dit werkpaard is namelijk een NAS en dual-band router in één. Zet in een oogwenk een draadloos wifi netwerk op (AC) en stream snel en gemakkelijk je favoriete foto's of muziek.

Wat is een AirPort basisstation?

Een AirPort-basisstation wordt gebruikt om een AirPort-geschikte computer te verbinden met het internet, elkaar, een "wired LAN" en/of andere apparaten. Wat kost een wifi versterker? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want er zijn verschillende soorten en merken wifi versterkers op de markt, elk met een eigen prijskaartje. Een snelle zoektocht online onthult echter dat wifi versterkers meestal in prijs variëren van ongeveer $30 tot $100.

Wat is AirPort Mac?

Airport Mac is een door Apple Inc. ontwikkelde netwerktechnologie waarmee draadloze netwerken kunnen worden opgezet. Het maakt gebruik van de draadloze 802.11-standaard en kan worden gebruikt om computers, printers en andere apparaten met elkaar te verbinden zonder dat er kabels nodig zijn.

Door Ailene

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je doen met een oude Apple TV? :: Hoe werkt de app Teams?
Handige links