Huis > W > Wat Kun Je Doen Met Een Oude Apple Tv?

Wat kun je doen met een oude Apple TV?

5 dingen om te doen met je oude Apple TV

  1. Naar de slaapkamer. Het is het lot van de meeste oude televisies die nog niet rijp zijn voor de schroot: ze schuiven vaak door naar de slaapkamer of naar die van de kinderen.
  2. Presentatie op het werk. kooptip.
  3. Muziek streamen.
  4. Verkoop je oude Apple TV.
  5. Gewoon blijven gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Waarom zou je Apple TV nemen?

Met Apple TV kan je alle video's uit de iTunes store naar je televisie streamen, met je aankopen die zijn opgeslagen in de Cloud. Netflix, YouTube, HBO en veel andere online streamingdiensten zijn beschikbaar via Apple TV. Dienovereenkomstig, wat kost een apple tv kastje? Apple TV prijs in Nederland en België

Je betaalt €199,- of €219,- voor de nieuwste generatie en €159,- voor het vorige model. Hoeveel opslagruimte je nodig hebt, is afhankelijk van je gebruik.

Dienovereenkomstig, welke tv is geschikt voor apple tv?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van verschillende factoren, waaronder het budget, persoonlijke voorkeuren en de specifieke kenmerken en mogelijkheden van elke tv. Enkele algemene richtlijnen die kunnen helpen bij het kiezen van een tv voor gebruik met een Apple TV zijn echter:
Zoek een tv met een HDMI-ingang, want die is nodig om de Apple TV aan te sluiten.
Houd rekening met de resolutie van de tv. Apple TV 4K ondersteunt resoluties tot 4K UHD (3840x2160), dus een tv met een 4K-resolutie zou ideaal zijn. Een 1080p HD-resolutie wordt echter ook ondersteund, dus een minder dure 1080p HD-tv kan ook worden gebruikt.
Kies een tv met een lage inputvertraging. Dit is de vertraging tussen wanneer een signaal naar de tv wordt gestuurd en wanneer het op het scherm wordt weergegeven, en kan belangrijk zijn voor gaming of andere activiteiten waarbij timing cruciaal is.
Zoek naar andere functies die voor u belangrijk kunnen zijn, zoals ondersteuning voor HDR (High Dynamic Range) of specifieke connectiviteitsopties. Kan je tv kijken op Apple TV? Ja, u kunt tv kijken op de Apple TV. Daarvoor moet u uw Apple TV met een HDMI-kabel op uw televisie aansluiten. Zodra hij is aangesloten, kunt u al het materiaal bekijken dat u op uw Apple TV hebt opgeslagen, evenals al het materiaal waartoe u toegang hebt via apps zoals Netflix, Hulu of HBO GO.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Kun je Apple TV streamen naar tv?

Streamen via AirPlay

Open de TV-app op je iPhone of iPad en kies een serie of film. Tik op het AirPlay-icoon bovenaan in het scherm (het driehoekje met de ringen). Kies het apparaat waarop je wilt gaan kijken en het beeld verschijnt op de televisie.
Hoe kan ik mijn telefoon koppelen aan mijn tv? Via je Google Chromecast

  1. Zorg ervoor dat je telefoon en je Chromecast verbonden zijn met hetzelfde wifinetwerk.
  2. Open de Google Home-app op je telefoon.
  3. Klik op het apparaat waarnaar je het scherm wilt casten.
  4. Klik op Mijn scherm casten en vervolgens op Scherm casten.
  5. Je telefoon is nu verbonden met je Chromecast.

Hoe stream je van telefoon naar tv?

Streamen met een smart-tv

  1. Zorg dat je apparaat en televisie hetzelfde wifi-netwerk gebruiken.
  2. Open de app op je apparaat waar je vanuit wilt streamen.
  3. Druk het cast-icoon.
  4. Selecteer je naam van je televisie.
  5. Speel nu media af vanaf je apparaat.
Dus, hoe zet je airplay aan? Op een iOS-apparaat opent u Control Center door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen. Tik op het AirPlay-pictogram ( ) in de rechterbovenhoek van Control Center en tik vervolgens op de naam van het apparaat waarnaar u inhoud wilt streamen.
Op een Mac opent u het AirPlay-menu in de menubalk en selecteert u de naam van het apparaat waarnaar u inhoud wilt streamen.
Als u het AirPlay-pictogram of het AirPlay-menu niet ziet, controleert u of uw apparaten zich in hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden en of AirPlay is ingeschakeld voor uw apparaten.

Kan Apple TV niet koppelen?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of uw Apple TV is ingeschakeld en of de afstandsbediening is opgeladen. Als de batterij van de afstandsbediening bijna leeg is, kan deze mogelijk geen verbinding maken met de Apple TV. Controleer vervolgens of er iets is dat het pad tussen de afstandsbediening en de Apple TV blokkeert. Als dat zo is, verwijdert u het. Probeer ten slotte uw Apple TV opnieuw op te starten. Dit kan vaak kleine softwareproblemen oplossen die de oorzaak kunnen zijn dat de afstandsbediening geen verbinding maakt.

Door Rebeca Goulet

Vergelijkbare artikelen

Kan je 2 Google Nest koppelen? :: Hoe AirPort instellen?
Handige links